Home Greek News Ο Τράμπ δεν δίνει δεκάρα για τους Παλαιστίνιους! ΕΓΚΡΙΝΕΙ νέες παράνομες ισραηλινές εποικίες!

Ο Τράμπ δεν δίνει δεκάρα για τους Παλαιστίνιους! ΕΓΚΡΙΝΕΙ νέες παράνομες ισραηλινές εποικίες!

by _
0 comment 103 views

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 8.18πμ, 01 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com

Σύμφωνα με το κανάλι CBSNews σχετικά με μια απόφαση το Ανωτάτου Δικαστηρίου του Ισραήλ όπου απεφάνθη κατα ορισμένων επικοιών στον Δυτική Όχθη:

Amona, της Δυτικής Όχθης – Iσραηλινές δυνάμεις άρχισαν μια επιχείρηση για την εκκένωση των εποίκων από ένα φυλάκιο της Δυτικής Όχθης, την Τετάρτη του οποίου η επικριμένη καταστροφή θα μπορούσε να σπάσει τον στενό συνασπισμό του Πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου, που κυριαρχείται από υπερεθνικιστές που υποστηρίζουν οικισμούς. …

Η εκλογή του Donald Trump, ο οποίος έχει υποσχεθεί να είναι πολύ πιο υποστηρικτικός για το Ισραήλ από τον προκάτοχό του, ενθαρρύνει το κίνημα οικισμών στο Ισραήλ. Η πλατφόρμα της εκστρατεία του δεν έκανε καμία αναφορά ενός παλαιστινιακού κράτους, ενος ακρογωνιαίου λίθου δηλ. των δύο δεκαετιών της διεθνούς διπλωματίας στην περιοχή, και ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα είναι πολύ πιο ανεκτικός προς τις ισραηλινές εποικιστικές δραστηριότητες.

Η επιλογή του κ Τράμπ να είναι ο επόμενος πρέσβης των ΗΠΑ στο Ισραήλ, ο δικηγόρος απο τη Νέα Υόρκη David Friedman, είναι υποστηρικτής Εβραϊκών εποικιστικών δραστηριοτήτων. Η επιλογή του κ του Τράμπ για τον Friedman κατακεραυνώθηκε ως “απερίσκεπτη” από ορισμένους φιλελεύθερους εβραϊκές ομάδες, και επικρίνεται έντονα από τους Παλαιστίνιους.

Όμως απο την άλλη και σύμφωνα με το κανάλι Press TV:

Το Ισραήλ έχει εγκρίνει την κατασκευή πάνω από 6.000 μονάδων εποίκων στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Έχει εξαγορασθή απο τους Εβραίους ο Τράμπ, λογώ οφειλών που τους χρωστάει ο ίδιος, και γι’αυτό επιτρέπει στους Εβραίους τόσο στην Αμερική όσο και στο Ισραήλ να περνάνε το δικό τους, εις βάρος της ανθρωπότητος βέβαια. Εξοφλεί τα γραμμάτιά του προς αυτούς!

Ο κ Trump εγκρίνει επίσης να μετακινηθεί η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ από το Τελ Αβίβ στην προσβαλλόμενη πόλη της Ιερουσαλήμ. Γιατί? Γιατί έχει εγκρίνει επίσης να μετωνομαστεί η Ιερουσαλήμ ως η νέα προτευουσσα του…ΙΣΡΑΗΛ!!!

Όλα όσα ΠΡΕΠΕΙ να μάθετε για τον Τράμπ σε σχέση με τους Εβραίους, κτλ θα τα βρείτε παρακάτω…

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr