Home Greek News Πρόκληση εναντίον των πατροπαράδοτων ηθών: Φεστιβάλ παρακμής υπό την αιγίδα του Σύριζα

Πρόκληση εναντίον των πατροπαράδοτων ηθών: Φεστιβάλ παρακμής υπό την αιγίδα του Σύριζα

by _
0 comment 108 views

«Κάτι αλλάζει στην Ελλάδα» διατείνονται οι διοργανωτές του φεστιβάλ παρακμής, το οποίο φιλοδοξεί να παρουσιάσει στους Έλληνες τα «νέα φύλα», δηλαδή τα διάφορα άγνωστα και αφύσικα αρχικά της LGGBTQQIAAPPK κοινότητας. Όποιος μπορεί να τα οριοθετήσει και να τα κατηγοριοποιήσει, ας το κάνει…

Πρόκειται για μία ακόμα επίθεση εναντίον των πατροπαράδοτων ηθών, της Ελληνικής Οικογένειας και της Θείας Δημιουργίας, που επιχειρεί να παρουσιάσει ως φυσιολογικές καταστάσεις, οι οποίες είναι προφανείς στρεβλώσεις.

Μάλιστα, κοιτώντας κανείς την «προοδευτικότητα» αυτών των απόψεων, δεν μπορεί παρά να θυμηθεί τις δηλώσεις καταδικασμένου παιδεραστή στην εκπομπή της Τατιάνας (γιατί στην Τατιάνα, οι παιδεραστές έχουν άποψη, ενώ οι Χρυσαυγίτες όχι…), ο οποίος έλεγε ότι η δίκη του σε μερικά χρόνια θα θεωρείται παρωδία, εννοώντας ότι έτσι όπως πάει η κοινωνία μας όλα αυτά θα θεωρούνται φυσιολογικά.

Θα πει κανείς, βεβαίως, ότι το φεστιβάλ αυτό δεν θα έπρεπε να απασχολεί την κοινή γνώμη, αφού αποτελεί «δικαίωμα» του καθενός η σεξουαλική επιλογή, όπως και το αν θα παρακολουθήσει αυτό το φεστιβάλ, το οποίο όπως μας λένε θα παρουσιάζει μία… drag queen.

Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι αυτή η εκδήλωση χρηματοδοτείται και μάλιστα αφειδώς από ξένες πρεσβείες όπως η αμερικανική, η πρεσβεία του Ισραήλ, της Σουηδίας, της Νορβηγίας και άλλες. Για ποιό λόγο όλες αυτές οι πρεσβείες εμπλέκονται σε ζητήματα εντός Ελλάδος;

Θα έλεγε κάποιος αφελής ότι θα έπρεπε η κυβέρνηση να θέσει αυτές τις πρεσβείες προ των ευθυνών τους και να τις αποτρέπει από το να χρηματοδοτούν εκδηλώσεις που προκαλούν την κοινή γνώμη των Ελλήνων και το περί ήθους αίσθημά τους.

Όμως, η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη, αφού συνδιοργανωτής της εν λόγω εκδήλωσης είναι η ίδια η κυβέρνηση διά του πολιτιστικού ιδρύματός του Σύριζα, του ιδρύματος Rosa Luxemburg.

Και εδώ προκύπτει και άλλη μία ζοφερή σύγκριση που αναδεικνύει την πραγματικότητα της σημερινής Ελλάδος, αφού από τη μία το ίδρυμα του Σύριζα χρηματοδοτεί από τον κρατικό προϋπολογισμό τέτοιες αισχρές εκδηλώσεις και από την άλλη το ίδρυμα «ΑΙΓΙΣ», με σωρεία πολιτιστικών εκδόσεων και εκδηλώσεων που αφορούν την Γεωπολιτική, την Ιστορία, τις Επιστήμες, τα Γράμματα και τις Τέχνες στερείται την πρέπουσα χρηματοδότηση, ελέω ενός αντισυνταγματικού νόμου της Νέας Δημοκρατίας, που ψήφισε ολόκληρο το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο».

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhsh-enantion-twn-patroparadotwn-hthwn-festibal-parakmhs-upo-thn-aigida#ixzz4WilI3IlN

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr