Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ: Θα κρατήσει τον αμφιλεγόμενο διευθηντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ ο Τράμπ!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θα κρατήσει τον αμφιλεγόμενο διευθηντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ ο Τράμπ!

by _
0 comment 104 views

Δείτε το ειδικό ρεπορτάζ μου και μετά το σημερινό μας άρθρο!…

https://www.youtube.com/watch?v=LI1NEATwMo4

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/628633257342733/

Σύμφωνα με το FOX News διαβάζουμε τα εξής εκπλητικά:

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 17.28, 24 Ιαν. 2017 | JohnKountouris.com

Ο Πρόεδρος Trump έχει αποφασίσει να κρατήσει τον αμφιλεγόμενο Διευθυντή του FBI James Comey (Τζέιμς Κόμεϊ), επεβεβαίωσαν δύο πηγές της επιβολής του νόμου στο Fox News, μόλις μήνες μετά τις αποκαλύψεις του Comey σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον που συγκλόνισαν δύο φορές την προεδρική κούρσα.

Ο Comey ειδοποίησε ήδη μέλη του εργατικού δυναμικού του FBI ότι ο Τραμπ του ζήτησε να παραμείνει στη δουλειά. Υπηρετεί ήδη μια 10ετή θητεία που λήγει το 2023. 

Ο Τζέιμς Κόμεϊ είχε εναλλάξ επαινεθεί και δεχθεί σκληρή κριτική από τον Τραμπ στην προεκλογική εκστρατεία. Η είδηση την Τρίτη σημαίνει ότι οΤραμπ θα αποτρέψει ένα νέο αγώνα επιβεβαίωσης που βοηθά επίσης τον Πρόεδρο αποφύγει οποιαδήποτε εντύπωση παρατυπίας.

Ο Comey φέρεται να ερευνά τους δεσμούς μερικών συνεργατών Τράμπ με τη Ρωσία, και μερικοί πράκτορες μπορεί επίσης να εξακολουθούν να ερευνάνε το Ίδρυμα Κλίντον, όπως έχει ήδη αναφέρει το Fox News.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.foxnews.com/politics/2017/01/24/trump-retains-fbi-director-james-comey-source-says.html

https://www.youtube.com/watch?v=TeqxJau8AOM

Λοιπόν, σας βγάζει καθόλου νόημα το γεγονός ότι ο Τράμπ κρατάει στο σημερινό ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ σχηματισμό της ομοσπονδιακής κυβερνήσεως των ΗΠΑ –που μόνο «των ΗΠΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ- έναν…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ο οποίος «κουκούλωσε», καθ’ ολη τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας, τα…ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ του, ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ??? Για μας που είμαστε ΞΥΠΝΙΟΙ, ΝΑΙ, ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ ιδιαίτερα για το γεγονός πως κι ο Κόμεϊ κι ο …ΤΡΑΜΠ έχουν συγκαλήψει κι ένα ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ των Κλίντον και των συναιτέρων τους: PizzaGate (Πιτσαγκέητ)!!! ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ???

Διαβάστε το άρθρο μου «Συγκαλύπτει το μεγάλο σκάνδαλο PizzaGate (Πιτσαγκεητ) των ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ ο…ΝΤΟΝΑΝΤ ΤΡΑΜΠ!» και θα καταλάβετε τι εννοώ.

ΤΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΕ ΟΛΑ Ο ΚΌΜΕΙ ΚΑΙ…ΜΟΥΓΚΑ Ο ΤΡΑΜΠ!!!  ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΆΝΘΡΩΠΟΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΏΞΕΙ, ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ…ΒΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!….

Θα έπρεπε να είναι αυτήν την στιγμήν….ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ο Κόμεϊ για ευνόητους λόγους!

Λοιπόν, εν ολίγοις τι γίνεται εδώ? Αλληλοσυγκαλήπτονται. Συγκαλύπτουν τα εκλήματα ο ένας του άλλου…ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?! Και αν…ΕΑΝ ο Τράμπ ήταν πραγματικά «εναντίον» της Χϊλαρι, της…ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΑΣ ΤΟΥ (πατήστε εδώ), θα είχε ήδη βγάλει καμιά εξαγγελία δηλώνοντας κάτι τέτοιο. Αλλά θα σας πω κι ένα…ΜΥΣΤΙΚΟ!  Διαβάστε το άρθρο μου «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: WikiLeaks: Ηταν η ΧΙΛΑΡΙ που πρότεινε τον…ΤΡΑΜΠ για υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων». ;) ;) ;)

Κύριες και κύριοι ακούστε με λίγο σας παρακαλώ….

Γιά δείτε λίγο το ακόλουθο βίντεο όπου στο πρώτο κομμάτι βλέπουμε τον κ Τράμπ να «κράζει» την Χίλατι στην τελευταία τηλεμαχία ενώ, στο…ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, τι βλέπουμε???…ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ???Βλέπουμε τον κ Τράμπ στην μεγάλη του δεξίωση που έλαβε χώρα μετά την ορκωμοσία του…ΟΠΟΥ…ζητά απο τους προσκεκλημένους να σταθούν όρθιοι και να επευφημήσουν ζωηρά…ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ…!!!…

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤE ΠΡΟΒΑΤΑ!!!….

https://www.youtube.com/watch?v=rxB-BmvDb-g

Τώρα, σας έχω παράσχει παρακάτω μερικά σημαντικά άρθρα που έγραψα τους τελευταίους μήνες σχετικά με το ίδιο θέμα για να έχουμε μια…ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ του τι γίνεται πραγματικά πίσω απο τα παρασκήνια….

Παρακαλώ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ιδιαίτερα εν όψει του πλέον ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ότι ούτε ο Κόμει ούτε ο Τράμπ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ γιατί είναι κι ΑΥΤΟΙ…ΣΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ..!!!…

ΜΕΓΑΛΟΣ…ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ο…Τζον Ποντέστα, ο επικεφαλής της εκστρατείας της ΚΛΙΝΤΟΝ!!!

ΜΕΓΑΛΟΣ…ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ο…Τζον Ποντέστα, ο επικεφαλής της εκστρατείας της ΚΛΙΝΤΟΝ!!!

ΜΕΓΑΛΟΣ…ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ο…Τζον Ποντέστα, ο επικεφαλής της εκστρατείας της ΚΛΙΝΤΟΝ!!!

ΜΕΓΑΛΟΣ…ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ο…Τζον Ποντέστα, ο επικεφαλής της εκστρατείας της ΚΛΙΝΤΟΝ!!!

ΜΕΓΑΛΟΣ…ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ο…Τζον Ποντέστα, ο επικεφαλής της εκστρατείας της ΚΛΙΝΤΟΝ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr