Home Greek News ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Η NASA αποκαλύπτει πως η γη είναι μη-περιστρεφόμενη καθώς και…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Η NASA αποκαλύπτει πως η γη είναι μη-περιστρεφόμενη καθώς και…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

by _
0 comment 460 views

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 17.17, 19 Ιαν. 2017 | JohnKountouris.com

Η ακόλουθη μυστική έκθεσις της NASA με τίτλον «H προέλευσις και ο ορισμός ενός μοντέλου ενος γραμμικού αεροσκάφους» αποκαλύπτει μερικά συγκλονιστικότατα στοιχεία για την κρυφή εμμονή της Ίδιας σχετικά με την ιδέα μιας …ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ…

Στο αποκαλυπτικότατο άρθρο μας με τίτλον «Διά να πιάση τα έσχατα της γης, ώστε οι κακούργοι να εκτιναχθώσιν απ’ αυτής;» (πατήστε εδώ)

Ο πρώτος λόγιος που μας αποκάλψε αυτό ήταν ο μέγας Πέρσος επιστήμων….AL BIRUNI ( Αλ Μπαρούνι). Μήπως τον έχετε…ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ??? ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ !!! Ενώ στην πραγματικότητα, είναι η ίδια η..ΝΑΣΑ που τον έχουν για μεγάλη…ΦΙΓΟΥΡΑ στον χώρο της…ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ!!! Έζησε πριν 1.000 χρόνια και…ΑΠΟ ΤΟΤΕ μας είχε αποκαλύψει πως η γη…ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ. ΓΙΑΤΙ ο ΟΗΕ έχει σαν σύμβολό του μια εικόνα της…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ???…ΕΕΕΕΕΕΕ???? ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ….

Επίσης, δεν σταματάμε εδώ, γιατί ήταν η ίδια η….NASA που ωνόμασαν έναν κρατήρα προς τιμήν του…Al Biruni…!!!…

Η ΝΑΣΑ ξέρει…ΚΑΛΛΙΣΤΑ πως η γη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μια σφαίρα, υδράργειος, κ.τλ, αλλά κάτι το…ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ που προσπαθούμε όλους εμεις οι ερευνητές να αποκαλύψουμε αποδομώντας πρώτον όλα τα μεγάλα ΨΕΥΔΗ αυτής της περιβόητης κρατικής υπηπεσίας της ομοσπονδιακής κυβερνήσεως των ΗΠΑ (που τρώει κάθε έτος πολλά δις. δολλάρια μόνο και μόνο για να βλασφημάει τον ίδιον τον Θεόν και τον Λόγον του βγάζοντας ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ για το καθετί). Αλλά ΑΝ θέλετε τη δικιά μου γνώμη επ’αυτού, διαβάστε το προαναφερόμενο άρθρο μου και θα δείτε τι εννοω. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ!!!

Τώρα, τι στο…ΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ σημαίνει «μοντέλο ενος γραμμικού αεροσκάφους»??? Ας διαβάσουμε τώρα τι λέει η περίληψις της εν λόγω εκθέσεως της ΝΑΣΑ:

Η παρούσα έκθεση καταγράφει την προέλευση και τον ορισμό ενός μοντέλου ενος γραμμικού αεροσκάφος για ένα άκαμπτο αεροσκάφος σταθερής μάζας που πετάει πάνω από μια επίπεδη, μη-περιστρεφόμενη γη. Η προέλευση αυτή δεν κάνει υποθέσεις σχετικά με την αναφορά τροχιάς ή τη συμμετρία του οχήματος. Οι εξισώσεις του γραμμικού συστήματος προέκυψαν και αξιολογήθηκαν κατά μήκος μιας γενικής τροχιάς και περιλαμβάνουν τόσο τις δυναμικές των αεροσκαφών όσο και τις μεταβλητές της παρατήρησης.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!! Τι λέει η έκθεση παιδιά???…«που πετάει πάνω από μια επίπεδη, μη-περιστρεφόμενη γη». ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ…ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΣΤΡΟΓΓΥΓΛΗ ΓΗ». ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΑ…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ, ΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΕΝΝΟΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ –ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΜΗ– Η ΙΔΙΑ Η ΝΑΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΝ…ΑΛΗΘΕΙΑΝ!!! ΕΣΕΙΣ???

ΜΗΝ ΠΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ «ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ» ΕΝΏ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΠΙΠΕΔΗ–ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΕΝΝΟΩ! ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

Αλλά αλήθεια ρε παιδιά, πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσατε τέτοια πράγματα απο τη ΝΑΣΑ που είναι «υπερ» μιας…ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΓΗΣ??? ΠΟΤ’Ε!, γιατί εκρατείτο πάντα ως ένα επτασφράγηστο -όμως ΑΝΟΙΚΤΟ!- μυστικό!

Η ΝΑΣΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗ-ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ…ΓΗ!!!!  ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ???

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ένας αξιοματικός του Αμερικανικού Ναυτικού που διορίστηκε στο ΝΑΤΟ, είπε ο ίδιος πως το μονο που τροφοδοτούν εις τα συστήματά τους (οπλικά, κτλ) είναι συντεταγμένες για μια γήν…ΕΠΙΠΕΔΗ. Δεν λαμβάνουν καθόλου υπόψιν την δήθεν “κυρτότητα” της γής γιατί, να το πούμε απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΝ «ΚΥΡΤΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=pphdZU3iUgs

Ο ίδιος αξιωματικός είπε επίσης στην ίδια συνέντευξη ότι θα μπορούσε να δει άλλα πλοία 27 ναυτικά μίλια μακριά χρησιμοποιώντας υπέρυθρες ακτίνες…ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Η ΝΑΣΑ: ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ, ΟΧΙ ΤΗΝ «ΚΥΡΤΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΛΛΆ ΤΗΝ…ΕΥΘΥΘΗ ΚΑΙ ΜΗ-ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ!!!

ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ: ΕΑΝ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ «ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ», ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ» Η ΝΑΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Η ΙΔΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΕΔΩ ΜΙΑ…ΕΠΙΠΕΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΓΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ, ΕΔΩ, ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ???

ΕΧΩ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΑΣ: ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ», ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΑΝ…ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΘ’ΕΑΥΤΑ!!!  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ «ΔΙΑΣΤΗΜΑ», ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΤΕ!!!  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ!!! ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΑ «ΑΝΕΜΟΠΛΑΝΑ» ΑΛΛΑ ΓΙΆ ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΛΙΠ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ…ΒΡΥΧΩΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ….

https://www.youtube.com/watch?v=XCeukUsCodk

Πάμε τώρα στην σελίδα 3o (35 στο αρχείο PDF) της ίδιας εκθέσεως όπου λέει:

Η έκθεση αυτή παράγει και καθορίζει ένα σύνολο ευθυγραμμισμένων συστημικών πινάκων για ένα άκαμπτο αεροσκάφος σταθερής μάζας, που πετάει σε μια σταθερή ατμόσφαιρα πάνω από μια επίπεδη, μη-περιστρεφόμενη γη.

Τώρα θα μου πείτε “Καλά ρε Γιάννη τους διαβόλους της NASA τους πιστεύεις κιόλας?!” Κι η απάντησή μου:

σὺ πιστεύεις ὅτι ὁ Θεὸς εἷς ἐστι· καλῶς ποιεῖς· καὶ τὰ δαιμόνια πιστεύουσι καὶ φρίσσουσι.

Και κάτι τελευταίο, η καταστροφή του διαστημικού λεωφορείου “Challenger” το 1986 ήταν…ΨΕΥΤΙΚΗ. Ναι μεν το είδαμε το διαστημόπλοιο να εκρύγνηνται στους ουρανούς, αλλά μέσ’ αυτό…ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑ!!! Οι 6 εκ των 7 αστροναυτών…ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ…ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΑ….

https://www.youtube.com/watch?v=aHcfQv1koao

Εμ..δυστυχώς εσείς που συνεχίζετε να πιστεύετε σε μια «στρογγυλή γη»…ΠΕΣΑΤΕ ΕΞΩ….

Διαβάστε όλη την έκθεση αυτήν πατώντας το παρακάτω λίνκ!…

https://www.nasa.gov/centers/dryden/pdf/88104main_H-1391.pdf

Διαβάστε επίσης!…

Διά να πιάση τα έσχατα της γης, ώστε οι κακούργοι να εκτιναχθώσιν απ’ αυτής;

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr