Home Greek News Καλιφόρνια: Γυναίκα έβρισε ζευγάρι Ελλήνων επειδή μιλούσαν ελληνικά (βίντεο)

Καλιφόρνια: Γυναίκα έβρισε ζευγάρι Ελλήνων επειδή μιλούσαν ελληνικά (βίντεο)

by _
0 comment 114 views

Ποιος θα το πίστευε ότι στην Αμερική του 2017 ζευγάρι Ελλήνων ομογενών θα έπεφτε θύμα ρατσιστικής επίθεσης. Και όμως, το βίντεο που κατέγραψε ο ομογενής Θανάσης Παπούλιας δείχνει τη φραστική επίθεση που δέχτηκε από Αμερικανίδα, επειδή μιλούσε ελληνικά με τη γυναίκα του, την ώρα που ψώνιζαν σε κατάστημα στην Καλιφόρνια.

Τα όσα έγιναν εξιστόρησε ο Θανάσης Παπούλιας μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, όπου ανέβασε και το σχετικό βίντεο.

«Η Σοφία και εγώ στεκόμασταν στην ουρά σε ένα σούπερ μάρκετ, μιλώντας στα ελληνικά. Από το πουθενά, άκουσα κάποια κυρία να μας κάνει μάθημα σύγχρονης ιστορία και να μας λέει «να μιλάτε γ@@@μένα αγγλικά, εδώ είναι Αμερική». Επιπλέον μας έκανε μια επίδειξη του πόσο καλά μιλά την αγγλική γλώσσα χρησιμοποιώντας κάθε βρισιά που ήξερε και να μας εξηγεί ότι δεν ανήκουμε σε αυτή τη χώρα. Σκεφτείτε να είχαμε και το παιδί μας μαζί», έγραψε o Θανάσης Παπούλιας.

https://www.youtube.com/watch?v=fJ2XDKOH3Lw&feature=youtu.be

https://www.facebook.com/thanasiii/videos/10210316984133902/

Η εξιστόρηση συνεχίζεται στο blog του excusemeareyougreek.com όπου σημειώνει: «Έμεινα σοκαρισμένος. Ακολούθησε κάθε βρισιά που υπήρχε το περιορισμένο λεξιλόγιό της καλώντας με να γυρίσω πίσω στη χώρα μου. Το αστείο είναι πως πίστευα πως είμαι στη χώρα μου, στη χώρα που γεννήθηκα, στις ΗΠΑ. Μετά, το καλύτερο ήταν πως έπαθε σοκ όταν της απάντησα σε άψογα αγγλικά. Αλλά δεν σταμάτησε. Συνέχισε να βρίζει, να μου λέει πως εδώ είναι Αμερική. Τη λυπάμαι τη γυναίκα αυτή», σημείωσε ο ομογενής μας.

Η μάνατζερ του καταστήματος ευτυχώς παρενέβη αμέσως και έδιωξε τη γυναίκα που εξαπέλυσε την φραστική επίθεση στο ζευγάρι.

Σημειώνουμε ότι οι επιθέσεις εναντίον του «διαφορετικού» έχουν ενταθεί μετά την επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές, σε βαθμό που ο ίδιος αναγκάστηκε να παρακαλέσει τους οπαδούς του να συγκρατηθούν λέγοντας: «Σταματήστε τη ρατσιστικές επιθέσεις».

Πηγή:

http://www.pontos-news.gr/article/158928/kalifornia-gynaika-evrise-zeygari-ellinon-epeidi-miloysan-ellinika-vinteo

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr