Home Greek News Κλάψτε για την Κύπρο, κλάψτε για την Ελλάδα, κλάψτε και οργισθείτε για την επερχόμενη κατάντια…

Κλάψτε για την Κύπρο, κλάψτε για την Ελλάδα, κλάψτε και οργισθείτε για την επερχόμενη κατάντια…

by _
0 comment 116 views

Παρατηρώντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που μου “έφαγε” οκτώ από τα καλύτερα δημοσιογραφικά μου χρόνια, είμαι αναγκασμένος να συμπεράνω τρία πράγματα:

*Πρώτον οτι ο Ψυριάρης, έγινε πισωγλέντης στα γεροντάματα και γλύφει ασύστολα αλλά με το γνωστό “τάκτ”, που έμαθε όταν ήταν γιουσουφάκι του Αβέρωφ, τους κατάπτυστους αριστεροχριστιανιστές, μπας και σώσει το …μαγαζάκι.

*Δεύτερον ότι “πατρονάρει” την λύση της εθνικής συνεννόησης για το Κυπριακό, ελπίζοντας ότι αυτή θα ακολουθηθεί και από μία άλλη “εθνική συνεννόηση” για την διακυβέρνηση της χώρας, για να μην χαλάσει η μανέστρα και μείνει η συμφωνία για την σωτηρία του ΔΟΛ στα χαρτιά.

*Τρίτον -κι’ εδώ με πιάνει ένα σίγκριο, που φθάνει και παροπλίζει τα γεννητικά μου όργανα- ότι σ’ αυτήν ή την επόμενη “εθνική συνεννόηση”, θα συμβάλλουν μία συνταξιούχος, ένας πρώην τηλεπερσόνος και οικοδεσπότης του Μιχαλολιάκου, ένας γραφικός γέροντας που τον τάϊζαν πίτσες στο στούντιο, οι κατά δική τους παραδοχή δολοφόνοι του Παύλου Φύσα κι’ ένας που περιμένει, πως και πώς, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων ανά τον κόσμο.

Κλάψτε για την Κύπρο, κλάψτε για την Ελλάδα, κλάψτε και οργισθείτε για την επερχόμενη κατάντια.

Nikos Roussis

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1213907335323250&set=a.159498410764153.32159.100001119860215&type=3&theater

https://attikanea.blogspot.gr/2017/01/blog-post_93.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr