Home Greek News Η ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! CIA και Ομπάμα θέλουν να… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! CIA και Ομπάμα θέλουν να… (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 111 views

21 Δεκεμβρίου 2016

Μία νέα θεωρία συνωμοσίας προωθεί τις τελευταίες μέρες ο ειδικός στην εξύφανση θεωριών Άλεξ Τζόουνς.

Σύμφωνα με τον Τζόουνς η CIA προσπαθεί εναγωνίως να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ πριν από την ορκωμοσία του τον επόμενο μήνα.

Ο ίδιος πιστεύει ότι η «σκοτεινή» υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ ευρίσκεται σε «απίστευτα απελπιστική» κατάσταση από την ανάληψη της εξουσίας από τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο, ο οποίος πρόκειται να πάρει τα ηνία του κράτους επίσημα στις 20 Ιανουαρίου.

Οι «ανησυχίες» των πρακτόρων εστιάζονται στις επιθέσεις που εξαπέλυσε ο ίδιος ο Τραμπ εναντίον της CIA για την στάση της όλο το προηγούμενο διάστημα, και από το γεγονός των στενών δεσμών του ίδιου με το Κρεμλίνο.

Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Infowars είπε συγκεκριμένα: «Θα φέρουν μισθοφόρους εκτελεστές από το εξωτερικό ή άλλους πράκτορες, αλλά θα προσπαθήσουν πραγματικά να δολοφονήσουν τον Τραμπ. Είναι απίστευτα απελπισμένοι όλοι αυτοί στην CIA, από τις κινήσεις που είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Τραμπ και θα φέρει τα κάτω σε ολόκληρο στο σύστημα της παγκοσμιοποίησης».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ PIZZA GATE – Οι θεωρίες συνωμοσίας στην Αμερική και πως εμπλέκεται Έλληνας ομογενής

Πρόσφατα ο Τζόουνς είχε αναμειχθεί στο σκάνδαλο Pizzagate σπεύδοντας στη συνέχεια να σβήσει επίμαχο βίντεο στο οποίο αναφερόταν στο θέμα.

Μεταξύ άλλων ο Τζόουνς έχει ισχυριστεί ότι το 2011, όταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε από Αμερικανούς άνδρες των Seals και θάφτηκε στη θάλασσα, αλλά τώρα οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι ήταν όλα ένα ψέμα και αυτός είναι ακόμα ζωντανός.

Τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου της Νέας Υόρκης που όλοι πιστεύουν ότι διεξήχθησαν από την Αλ Κάιντα, αλλά άλλοι πιστεύουν ότι ήταν σκηνοθετημένη επίθεση από την αμερικανική κυβέρνηση για να δικαιολογήσει τον πόλεμο στο Ιράκ. Επίσης θεωρεί ότι είναι έργο Αμερικανών τα χτυπήματα στο Κολουμπάιν, στην Οκλαχόμα, στο Σάντι Χουκ και στο μαραθώνιο της Βοστώνης.

Το Περλ Χάρμπορ, για το οποίο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Φράνκλιν Ντελάνο Ρούζβέλτ είχε εκ των προτέρων γνώση της επίθεσης και σκόπιμα την άφησε να εκτυλιχτεί για να εμπλέξει τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο πόλεμο. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πηγή:

http://www.crashonline.gr/η-νεα-απιστευτη-θεωρια-συνωμοσιασ-cia-κα/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr