Home Greek News Το ΥΠ.ΕΘ.Α το 2016 δαπάνησε για τους 34 (ζωή νά χουν) μετακλητούς του ΜΠΟΥΛΗ, περισσότερα από όσα για την μετεκπαίδευση εφέδρων !

Το ΥΠ.ΕΘ.Α το 2016 δαπάνησε για τους 34 (ζωή νά χουν) μετακλητούς του ΜΠΟΥΛΗ, περισσότερα από όσα για την μετεκπαίδευση εφέδρων !

by _
0 comment 216 views

Το ΥΠ.ΕΘ.Α το 2016 δαπάνησε για τους 34 (ζωή νά χουν) μετακλητούς του ΜΠΟΥΛΗ, περισσότερα από όσα για την μετεκπαίδευση εφέδρων !

Έτος Εθνοφυλάκων και Εφέδρων το 2017

-απο το σάιτ isxys.blogspot.sk 

Σε δήλωσή του ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΠΟΥΛΗΣ) αναφέρει: «Με απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Στρατού, φέτος, το 2017, θα είναι το Έτος Εθνοφυλάκων και Εφέδρων. Οι Εθνοφύλακές μας και οι Έφεδροι δείχνουν το μεγαλείο της ψυχής του Έλληνα στην προσφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις και στη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Εθνοφύλακές μας, αλλά και τους Εφέδρους, ότι πλέον με συντονισμένες ενέργειες θα μπορέσουμε να τους δώσουμε τη δυνατότητα για καλύτερη εκπαίδευση, καλύτερο συντονισμό και συμμετοχή τους στην Εθνική Άμυνα της πατρίδας μας».

ΣΧΟΛΙΟ “ΙΣΧΥΣ”: ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr