Home Greek News Ισχυρή πιθανότητα να ακυρώσει ο Τραμπ το διάταγμα Ομπάμα για τις απελάσεις

Ισχυρή πιθανότητα να ακυρώσει ο Τραμπ το διάταγμα Ομπάμα για τις απελάσεις

by _
0 comment 136 views

«Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καθόλου συνετό» αναφέρουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ

Ισχυρή είναι η πιθανότητα ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, να ακυρώσει το εκτελεστικό διάταγμα του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και να επιτρέψει να επιστρέψουν οι άνθρωποι που η Ουάσινγκτον θεωρεί πράκτορες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών και απελαύνει μόλις πάρει την εξουσία.

Η πιθανότητα αυτή, ωστόσο, φαίνεται πως θορύβησε αμερικανούς κυβερνητικούς αξιωματούχους οι οποίοι έσπευσαν να σημειώσουν πως κάτι τέτοιο δεν θα… «ήταν συνετό»!

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστέψει κανείς πως η Ρωσία θα πάψει να προσπαθεί να επηρεάσει τις εξελίξεις στις ΗΠΑ, αλλά και εκλογικές αναμετρήσεις σε άλλες χώρες», δήλωσαν στελέχη της κυβέρνησης Ομπάμα κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής διάσκεψης με δημοσιογράφους μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης να επιβληθούν νέες κυρώσεις.

«Πιστεύουμε ότι αυτά τα βήματα είναι σημαντικά διότι η Ρωσία δεν θα σταματήσει», επισήμανε ένας από τους αξιωματούχους αυτούς. «Έχουμε κάθε ένδειξη ότι θα επέμβουν σε δημοκρατικές εκλογές σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων εκ των συμμάχων μας στην Ευρώπη», πρόσθεσε ο ίδιος.

Πηγή:

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2519580

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr