Home Greek News ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ: «Δεν εννοούσα τον Σόιμπλε»

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ: «Δεν εννοούσα τον Σόιμπλε»

by _
0 comment 287 views

Ελληνικά Νέα Τώα: ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ…!!!…

Απάντηση από την κυβέρνηση μετά τα δημοσιεύματα που ερμήνευαν τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα «Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε της Ευρώπης» ως αναφορά στον Σόιμπλε….

Ανώτατη κυβερνητική πηγή διευκρίνισε το μεσημέρι της Πέμπτης ότι η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί «ψυχολογικών θεμάτων» σήμερα στη Βουλή δεν αφορούσε τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η επίμαχη δήλωση του πρωθυπουργού έγινε νωρίτερα σήμερα σε εκδήλωση στη Βουλή και είχε ως εξής: «Εκείνοι που τούτες τις ημέρες μας κουνάνε και το δάχτυλο, στο όνομα των συμφωνιών, και απευθύνονται με ιταμό τρόπο στον ελληνικό λαό, να ξέρουν ότι πρέπει πρώτα να τηρούν αυτοί τις δεσμεύσεις τους και μετά να απευθύνονται σε εμάς. Μέρες που είναι, έχοντας και το πνεύμα των Χριστουγέννων, θα τους ανταποδώσουμε λέγοντάς τους Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή καρδιά. Να έχουν την ευλογία, να αισθάνονται καλά και να είναι ευτυχισμένοι στην ψυχή τους. Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε τα προβλήματα της Ευρώπης, ούτε τα προβλήματα του κόσμου ολόκληρου».

Λαμβάνοντας υπόψη ότι είχε προηγηθεί η σκληρή προσωπική επίθεση Σόιμπλε στον Αλέξη Τσίπρα με τη δήλωση: «Καμία κατανόηση όταν ο Τσίπρας ρίχνει ευθύνες σε Γερμανία για τις συντάξεις», η πλειονότητα των ΜΜΕ ερμήνευσε την αποστροφή του πρωθυπουργού ως αναφορά στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών.

Για τον λόγο αυτό ανώτατη κυβερνητική πηγή έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν αναφερόταν στον κ. Σόιμπλε. Δεν ξεκαθάρισε ωστόσο για ποιον τελικά μιλούσε…

Πηγή: Πρώτο Θέμα

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr