Home Greek News Έκτακτο: Εισβολή Σκοπιανών στην Ελλάδα!

Έκτακτο: Εισβολή Σκοπιανών στην Ελλάδα!

by _
0 comment 108 views

Πλημμύρισαν με Προϊόντα τα Ράφια των Ελληνικών Supermarket με την Ονομασία Μακεδονία!

Ποιός θα έβλεπε στα Ράφια των Ελληνικών Super Market Σοκολάτες τύπου Σοκοφρέτα, στην ελκυστική τιμή τον 15 Λεπτών και δέν θα την αγόραζε; Αφού τις έφαγα (Καλύτερα να τις είχα κάνει Εμετό) μπήκα στην περιέργεια να δω και την Χώρα προέλευσης τους, μα τόσο φθηνές! Αυτο που ανακάλυψα ΟΧΙ με Σόκαρε,αλλα με εξόργισε, (Makedonija-Macedonia) της Σκοπιανής εταιρείας MAKPROGRES!

Μπράβο Μαλάκα Έλληνα Έμπορε Εισαγωγέα, που δεν έχεις ουτε ιερό και όσιο και εμπορέυεσαι και την Εθνική σου αξιοπρέπεια για λίγα Ευρώ! Παλέυουμε εμείς οι λίγοι με νύχια και δόντια, για την Μια και Μοναδική Ελληνική Μακεδονία, έχοντας καταντήσει για κάποιους ως γραφικοί εθνικιστές, και έρχεσαι εσυ και πλημμυρίζεις την αγορά με Σκοπιανά Προιόντα!

Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για αυτή την Χώρα που λέγεται Ελλάδα, όταν βγάζουμε τα μάτια μας απο μόνοι μας!

Δείτε τις φωτογραφίες απο τις Σκοπιανές Σοκολάτες που πωλούνται στα Ράφια των Ελληνικών Super Market ως Χωρα προέλευσης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
[email protected]

Πηγή:

https://hellasforce.com/2016/12/19/έκτακτο-εισβολή-σκοπιανών-στην-ελλάδ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr