Home Greek News Ο Έλληνας από τη Κρήτη που είναι στέλεχος του ISIS! Ποιος είναι…

Ο Έλληνας από τη Κρήτη που είναι στέλεχος του ISIS! Ποιος είναι…

by _
0 comment 99 views

Τα δικά μας σχόλια: Μην τσιμπάτε Έλληνες πατριώτες. Η ISIS είναι αποκύημα της φαντασίας. Είναι, δηλ., δημιούργημα των…ΕΒΡΑΙΩΝ (πατήστε εδώ και εδώ) και εδώ διαβάζουμε αηδιασμένοι πως εμπλέκουν ακόμη και…ΕΛΛΗΝΕΣ στις βρώμικες αποστολές τους μόνο και μόνο για να θιγεί η υπόληψη της Ελλάδος! ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ!!!

Εδώ διαβάζουμε πως ένας δημοσιογράφος του theatlantic.com αναζήτησε τον Έλληνα αυτόν (Abu Yahya) μέσω…Τwitter. Τον εντόπισε και όταν απάντησε στα μηνύματά του , του είπε πως είναι Έλληνας! ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ Twitter ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚ@ΤΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ??? ΟΜΩΣ….ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ Twitter ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «Υπεύθυνος για τρομοκρατικές ενέργειες υπερ της ΙΣΙΣ και στην Αμερική και την Αυστραλία ένας Εβραίος λέει το FBI!!!» για να καταλάβετε καλύτερα τι παίζεται εδώ….

_________________

Έλληνας με ρίζες από την Κρήτη, κορυφαίο στέλεχος του ISIS; Σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ που δημοσιεύει το theatlantic.com, ο Abu Yahya, που φέρεται να έχει ρόλο εκπροσώπου Τύπου στο ISIS, είναι ο Ιωάννης Γεωργιλάκης! Οι γονείς του ζουν στις ΗΠΑ και ο πατέρας του είναι απόφοιτος του West Point! Ο Ιωάννης Γεωργιλάκης έχει “βαφτιστεί” σε Abu Yahya και εντοπίστηκε από τον συντάκτη του ρεπορτάζ του theatlantic.com μετά από υπόδειξη υποστηρικτή των τζιχαντιστών. Του τον υπέδειξε ως πρόσωπο που γνωρίζει πολλά…

Ο δημοσιογράφος αναζήτησε τον Abu Yahya μέσω twitter . Τον εντόπισε και όταν απάντησε στα μηνύματά του , του είπε πως είναι Έλληνας!

Όπως γράφει ο συντάκτης του ρεπορτάζ, διαπίστωσε ότι ο συνομιλητής του μιλούσε άψογα αγγλικά και αραβικά και δήλωνε υπερήφανος για την συμμετοχή του στο ISIS.

screen-shot-2016-12-17-at-8-46-39-am

Ο Έλληνας από τη Κρήτη που είναι στέλεχος του ISIS! Ποιος είναι – Εικόνα0

Αποστολή του όπως έγραφε ήταν να πείσει τους μουσουλμάνους να παλέψουν,να σκοτώνουν και να μισούν.

Ο δημοσιογράφος αρχικά αμφισβήτησε την ελληνική του καταγωγή, καθώς παρατήρησε ότι τόσο στο twitter, όσο και στο facebook δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου Έλληνες που να τον ακολουθούν.Ωστόσο μετά από ψάξιμο κατέληξε στη διαπίστωση ότι κατάγεται πράγματι από την Κρήτη.

Ο Yahya – Γεωργιλάκης είναι βαθιά αφοσιωμένος στην ιδέα του χαλιφάτου κι έχει εντυπωσιακές γνώσεις του ισλαμικού νόμου και της κλασικής αραβικής γλώσσας και λογοτεχνίας.

Έχει γεννηθεί το 1984 και ασπάστηκε το Ισλάμ το 2002.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Πηγή:

militaire.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr