Home Greek News Ο εντελώς…ΨΕΥΤΙΚΟΣ «θάνατος» του μεγάλου ερμηνευτή Ντέιβιντ Μπάουι !!!

Ο εντελώς…ΨΕΥΤΙΚΟΣ «θάνατος» του μεγάλου ερμηνευτή Ντέιβιντ Μπάουι !!!

by _
0 comment 141 views

Άλλο το «πέθανε» και…ΆΛΛΟ του θανάτωσαν το δημόσιο προφίλ… ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.06, 14 Δεκ. 2016 | JohnKountouris.com

screen-shot-2016-12-08-at-1-36-49-pm

Λοιπόν ζούμε όλοι εμείς σε μια κοινωνία…ΜΑΤΡΙΞ και εάν δεν το ξέρετε αυτό μέχρι τώρα…ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ τον ύπνο του…ΔΙΚΑΙΟΥ…

Ισχυρίζεται ότι μόλις «πέθανε» ο κ Alan Thicke στην ηλικία 69 ετών. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ διότι αυτοί οι θάνατοι γνωστών ηθοποιών και ερνημευτών που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στις τηλεοράσεις όχι μόνο έρχονται ο ένας μετά τον άλλον με μια περίεργη συχνότητα, αλλά είναι τυλιγμένοι σε μυστήρια και αβεβαιότητα. Υπάρχει επίσης ο παράγοντας των υποκρυπτόμενων μηνυμάτων, που παρατηρούμε εμείς οι ξύπνιοι, γύρω απο τα ονόματα και τις προσωπικές ζωές και τις καριέρες τους.

Π.χ., όταν είπαν το 2014 ότι είχε «πεθάνει» ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς, αυτό που ΔΕΝ μας είπαν τα ΜΜΕ ήταν το γεγονός ότι ο «θάνατος» του ίδιου είχε προβλεφθεί μέσα απο το Χόλιουντ και την εκπομπή “The Family Guy.”

Δείτε τώρα το βίντεο «FAMILY GUY – Boston Marathon and Robin Williams Predictive Programming Pandemonium!!!» όπου μαθαίνουμε τις λεπτομέριες.

https://www.youtube.com/watch?v=1X289sq1pLk

Ειρήσθω εν παρόδω ότι η ίδια εκπομπή του “The Family Guy” απο το 2012 είχε προβλέψει με απίστευτη…ΑΚΡΙΒΕΙΑ τι θα γίνει και στον μεγάλο Μαραθώνα της Βοστόνης του 2012 μήνες ΠΡΙΝ το πραγματικό γεγονός!!!

Όσον αφορά την πρόβλεψη του Χόλιγούντ για τον «θάνατο» του Ουίλιαμς, αυτήν την μαθαίνουμε μέσα απο την ταινία “The World’s Greatest Dad” , ΌΠΟΥ…

  • Ο γιός του χαρακτήρα του Ουίλιαμς στην ταινία έχει αυτοκτονία απο αυτο-στραγγαλισμό με…ΖΩΝΗ!!! Κι ισχυρίζεται ότι έκανε ακριβώς το…ΙΔΙΟ ο ίδιος ο…ΟΥΙΛΙΑΜΣ όταν «αυτοκτόνησε» στην πραγματική ζωή απο «απαγχονισμό» και «ασφυξία» με..ΖΩΝΗ!!!
  • Στην επόμενη σκηνή της ταινίας, ο χαρακτήρας του Γουίλιαμ πλαστογραφεί ένα ψεύτικο σημείωμα αυτοκτονίας για τον γιο του. Και ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ -ΠΑΡΑΚΑΛΩ!- με τον «θάνατο» του ίδιου??? ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!! ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=0cEexI9zWzU

ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ο γνωστός τραγουδιστής Ντέιβιντ Μπάουι (David Bowie) και σας το προειδοποίησα απο τη πρώτη ημέρα κιόλας ότι κι αυτό εμπρόκειτο για μεγάλη…ΦΑΡΣΑ, επειδή οι πεφωτισμένοι μάστορές του έκριναν αναγκαίον να «θανατώσουν» και τον δικό του…χαρακτήρα όπως έχουν κάνει με πάρα πολλές άλλες προσωπικότιτκες διαχρονικά. Κι όπως θα δείτε στον ακόλουθο βίντεο, όχι μόνο ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ο Μπάουι αλλά μας…ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!

Εδώ τον Μπάουι τον παρουσιάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ (Sky News) ως κ «Τζάκ Στήβενς», ένα μεγάλο «στέλεχος» μιας μεγάλης εταιρίας στον κλάδο της…ΜΟΥΣΙΚΗΣ–παρακαλώ!  Δείτε προσεκτικά τον κ «Στήβενς» εδώ…μοιάζει 100 τοις 100 με τον…ΜΠΑΟΥΙ !!! HELLOOOOOOOOOO???!!!!

Σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης μπορείτε να δείτε ότι η οθόνη έχει πρόβλημα την εμφάνιση των εικονοστοιχείων ακριβώς πάνω από το πρόσωπο του «Στήβενς». ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Ακούστε προσεκτκά αυτήν την συνέντευξη διότι εκεί μιλάνε για τον «θάνατο» του Μπάουι και εκκλήθη ο κ «Στήβενς» να τον…ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ!!! ΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ακούστε επίσης το πρώτο σχόλιο που βγήκε απο το στόμα του, όπου λέει τα εξής…ΓΕΛΟΙΑ:

«Αιθάνομαι εν προκειμένω να πέθανε και το δικό μου ήμισυ.»

Αχαχαχαχα!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ???

Δείτε επίσης τη γυναίκα στο ακόλουθο βίντεο που σχολιάζει τον θάνατο του Μπάουι  λέγοντας τα εξής εκπλητικά:

«Νομίζω ότι σκηνοθέτησε το….θάνατό του αρκετά καλά.»

Και ΠΟΙΑ γυναίκα ήταν αυτή που το είπε αυτό το κανάλι itv???  Μα δεν ήταν άλλη απο την ίδια την πρώην σύζυγο του κ…ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΑΟΥΙ, ΤΗΝ ΚΑ….ANGIE BOWIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

screen-shot-2016-12-14-at-8-18-34-pm

 

Τώρα, δείτε το ακόλουθο βίντεο απο το κανάλι RussianVids και θα δείτε τι ακριβώς εννοώ εδω…

https://www.youtube.com/watch?v=NVed_3cC71s

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr