Home Greek News ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ;;;

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ;;;

by _
0 comment 163 views

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ;

Έγινε κάποια έρευνα για τις αποκαλύψεις WikiLeaks ή τα κυκλώματα ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ κουκούλωσαν το θέμα;

-Του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 9.15 μπ, 11 Δεκ. 2016 | JohnKountouris.com

Διαβάσαμε στον έγκυρο ιστότοπο www.militaire.gr το παρακάτω ρεπορτάζ του κου Μιχ. Στυλιανού με τίτλο “Η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών “κάρφωνε” το Βερολίνο στη CIA!” (http://www.militaire.gr/η-γερμανική-υπηρεσία-πληροφοριών-κάρ/) και θυμηθήκαμε τα “δικά” μας και τα όσα συγκλονιστικά είχε αποκαλύψει ο ιστότοπος WikiLeaks για τα όσα συνέβαιναν επί κυβερνήσεως του κου Κ. Καραμανλή στην δική μας, την Ελληνική Μυστική Υπηρεσία, την Ε.Υ.Π. που κάποιοι υπάλληλοί της είχαν καταντήσει ρουφιάνοι της αμερικάνικης πρεσβείας.

Θυμηθήκαμε λοιπόν το τηλεγράφημα του τότε αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα (2006) κου Τσαρλς Ρις προς την κεντρική του υπηρεσία στην Ουάσινγκτον που ανέφερε ότι στις Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες υπάρχουν αρκετοί ΠΑΣΟΚΟΙ δυσαρεστημένοι υπάλληλοι που είναι ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ στις ΔΙΑΡΡΟΕΣ προς την αμερικάνικη πρεσβεία! Δείτε εδώ για να θυμηθείτε: https://kostasxan.blogspot.gr/2011/09/wikileaks-2006.html

Όταν τα WikiLeaks αποκάλυψαν και αυτό το τηλεγράφημα γράφτηκαν πολλά στον Τύπο και Έλληνες Βουλευτές όπως ο κος Νίκος Νικολόπουλος και η κα Σταυρούλα Ξουλίδου κατέθεσαν Ερωτήσεις στην Βουλή αλλά, εμείς τουλάχιστον, δεν είδαμε να ιδρώνει το αυτί κανενός υπευθύνου (διαβάστε εδώ: https://kostasxan.blogspot.gr/2015/02/blog-post_60.html?m=1).

Υπήρξαν όμως και κάποια ιστολόγια όπως το αριστερών καταβολών ιστολόγιο δημοσιογραφικών κύκλων, www.anapodos.com που προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις (δείτε εδώ: http://www.anapodos.com/373444075/3654722/posting/μποχα-και-δυσωδια-διαπλοκη-αλλα-και-θυμηδια-προκαλουν-οι-συγκρουσεις-μεσα-στην-ευπ).

 

screen-shot-2016-12-11-at-9-54-07-am

 

Ερχόμαστε λοιπόν και εμείς με την σειρά μας και ρωτάμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον Διοικητή της Ε.Υ.Π. και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, έγινε κάποια έρευνα για το θέμα αυτό ή κουκουλώθηκε και αυτό από τα πασοκικά (τότε) και συριζαίικα (σήμερα) κυκλώματα που λυμαίνονται την Υπηρεσία αυτή όπως διαβάζουμε στον Τύπο;

Γιατί δεν μπορεί ο αμερικανός πρέσβης να αναφέρει ένα τέτοιο γεγονός στους προισταμένους του με κάθε επισημότητα (ολόκληρο απόρρητο τηλεγράφημα έστειλε) και οι υπεύθυνοι στην Ελλάδα να σφυρίζουν αδιάφορα.

Ποιοι είναι κύριοι υπεύθυνοι της Ελληνικής Πολιτείας οι προδότες υπάλληλοι αυτοί;

Το ψάξατε το θέμα;

Τους βρήκατε ή ακόμη και γι αυτό είστε ανίκανοι;

Γιατί δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε, όπως αποκάλυψε και η μακρόχρονη έρευνα του Ανακριτή κου Δημήτρη Φούκα για την υπόθεση “Πυθία”, ότι πασόκοι υπάλληλοι της Υπηρεσίας εκείνη την περίοδο διοχέτευαν στον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και στενό συνεργάτη του τότε Προέδρου του Γ.Α.Π. κο Μιχ. Καρχιμάκη, άκρως απόρρητα έγγραφα της Υπηρεσίας που είχαν αποδέκτη τον τότε Πρωθυπουργό κο Κ. Καραμανλή (διαβάστε εδώ: https://attikanea.blogspot.gr/2013/12/blog-post_5384.html).

Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι υπεύθυνοι, κάποτε, θα δείξουν την απαραίτητη ευθυξία και θα ψάξουν το θέμα ενδελεχώς ώστε να αποκαλύφθούν επιτέλους οι προδότες αυτοί υπάλληλοι της Ε.Υ.Π.

Και ας ελπίσουμε επίσης πως η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν θα “πνίξει” το θέμα της υπόθεσης “Πυθία”, κατ΄ εντολή Ομπάμα, όπως πρόσφατα αποκαλύψαμε εμείς εδώ στα “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ” (δείτε εδώ: https://greeknewsondemand.com/2016/11/24/απαίτησε-απο-τον-ομπάμα-να-βάλει-μια-κα/).

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr