Home Greek News Απειλεί να ανοίξει τη πόρτα του υδροφράκτη της λαθρομετανάστασης στην Ευρώπη ο Ερντογκάν!

Απειλεί να ανοίξει τη πόρτα του υδροφράκτη της λαθρομετανάστασης στην Ευρώπη ο Ερντογκάν!

by _
0 comment 105 views

Απειλεί να ανοίξει τη πόρτα του υδροφράκτη της λαθρομετανάστασης στην Ευρώπη ο Ερντογκάν! Απο τη δικιά του πλευρά βέβαια!…

ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ Ο ΤΡΕΛΟ-ΓΚΑΝ !!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 10:40πμ Ωρα Λος Άντζελες | 27 Νοεμ. 2016

Σύμφωνα με το FOX News:

  • ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Η Τουρκία απείλησε την Παρασκευή να ανοίξει διάπλατα τις πόρτες υδροφρακτών των μεταναστών που περιφέρονται σε όλη την Ευρώπη εάν διακόψει τις ενταξιακές συνομιλίες η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς η κριτική αυξάνει για την καταπιεστική αντίδραση της Άγκυρας στο αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα του περασμένου Ιούλιου φέτος.
  • Oι ισχυρισμοί του Ερντογκάν ότι η χώρα του “προεδόθη” είναι ένα σημάδι του πόσο έχει πληγωθεί η περηφάνια της Τουρκίας από την έλλειψη διεθνούς αλληλεγγύης που η Άγκυρα αισθάνεται ότι εμφανίζεται από τότε που κλωνίστηκαν τα πολιτικά θεμέλιά της από την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου.
  • “Είμαστε αυτοί που έχουμε θρέψει 3-3,5 εκατ πρόσφυγες σε αυτή τη χώρα. Έχετε προδώσει τις υποσχέσεις σας”, δήλωσε ο Ερντογάν. “Αν αυτό το πάτε περαιτέρω, αυτές οι συνοριακές πύλες θα ανοίξουν”, πρόσθεσε.
  • Η ψηφοφορία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Πέμπτη ήταν μια απάντηση στις ευρέως διαδεδομένες καταστολές της Άγκυρας σχετικά με τους πιθανούςς πολιτικούς εχθρούς.
  • Δεκάδες χιλιάδες έχουν συνελλήφθησαν, και περίπου 120.000 άνθρωποι είτε έχουν απολυθεί είτε έχουν τεθεί εν αργία από τις δουλειές τους σχετικα με τις φερόμενες σχέσεις με τον μουσουλμάνο κληρικό Γκιουλέν που ζεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος έχει κατηγορήσει τον Ερντογάν για την απόπειρα πραξικοπήματος
  • Αλλά εκτός από τους συμβολισμούς των ανησυχιών της Ευρώπης, η ψηφοφορία της Πέμπτης δεν έχει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ. Η οποιαδήποτε αναστολή σε συνομιλίες δύναται να γίνει μόνο από το σύνολο των 28 κρατών μελών της ΕΕ, ουχί απο τους νομοθέτες.

Δείτε περισσότερα:

http://www.foxnews.com/world/2016/11/26/turkish-leader-threatens-to-open-migrant-floodgate-to-europe.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr