Home Greek News Την καταστροφή της Χίου προφήτευσε ο Μουζάλας αν πέσει η Συμφωνία – Ομολογεί ότι 8 στους 10 είναι λαθρομετανάστες

Την καταστροφή της Χίου προφήτευσε ο Μουζάλας αν πέσει η Συμφωνία – Ομολογεί ότι 8 στους 10 είναι λαθρομετανάστες

by _
0 comment 108 views

Την καταστροφή της Χίου προφήτευσε ο Μουζάλας αν πέσει η Συμφωνία – Ομολογεί ότι 8 στους 10 είναι λαθρομετανάστες

Freepen.gr – Ομολογία της εισβολής που υφίσταται η Ελλάδα από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι το 80% όσων έρχονται πλέον στα νησιά είναι λαθρομετανάστες στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” του ΣΚΑΙ…

Επίσης ανέφερε τις μεγάλες καθυστερήσεις στο θέμα της χορήγησης ασύλου αφού πλέον το 97% όσων φτάνουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ζητούν άσυλο ενώ πριν τη συμφωνία το ποσοστό αυτό ήταν μόλις 2%.

Όσον αφορά το κυβερνητικό επιχείρημα ότι αν μεταφερθούν πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα θα καταπέσει η συμφωνία, ο υπουργός το αρνήθηκε λέγοντας πως «Η συμφωνία δεν το γράφει αυτό, προκύπτει από την ερμηνεία της συμφωνίας».

Σύμφωνα με το Γιάννη Μουζάλα αν φύγουν πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά και πέσει η συμφωνία κάθε βράδυ θα έρχονται 2.000 άνθρωποι στη Χίο.

https://www.youtube.com/watch?v=WWQ4RcI8hUw

Πηγή:

http://www.freepen.gr/2016/11/8-10.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr