Home Greek News Ρεπορτάζ: Τουρκία – το PKK αποτελεί συμμαχία της ισραηλινής Μοσάντ – ΜΕΡΟΣ 1

Ρεπορτάζ: Τουρκία – το PKK αποτελεί συμμαχία της ισραηλινής Μοσάντ – ΜΕΡΟΣ 1

by _
0 comment 46 views

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ 1. ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ 2 ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΠΙΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ!…

Ο λεγόμενος «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας», το πρόσφατο πραξικόπημα στην Τουρκία (επικεφαλής του ΝΑΤΟ) και ο ISIS αποτελούν όλα ένα μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου που ελέγχει το Ισραήλ, χρησιμοποιώντας εκβιασμούς και δωροδοκίες, ώστε η διεθνής μαφία της ελίτ να μπορεί να επωφεληθεί οικονομικά, ενώ κατακτεί ταυτόχρονα όλον τον κόσμο. Εδώ είναι κάποιες πληροφορίες που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να δούμε την ευρύτερη εικόνα…

H κα Sibel Edmonds, μια πρώην μεταφράστρια της τουρκικής γλώσσας, η οποία εργαζόταν ως ανάδοχος για το FBI από το Σεπτέμβριο του 2001 έως τον Μάρτιο του 2002, βρήκε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το FBI, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Πεντάγωνο παραβιάστηκαν από ένα δίκτυο μυστικών πληροφοριών Τούρκων και Ισραηλινών που πλήρωνε υψηλόβαθμους Αμερικανούς αξιωματούχους για να κλέψουν μυστικά πυρηνικών όπλων. Η Sibel είχε ακούσει εκατοντάδες ευαίσθητες υποκλαπείσες συνομιλίες, ενώ ήταν διορισμένη στα γραφεία του FBI στην Ουάσιγκτον. Αυτή είχε επίσης ακούσει για έναν τρομοκράτη της Αλ-Κάιντα που αποκάλυψε το ρόλο του στην εκπαίδευση μερικων από τους αεροπειρατές της Ενδεκάτης Σεπτ. του 2001 ενώ ήταν στην Τουρκία….

Μεταξύ των ωρών συγκεκαλυμμένων μαγνητοφωνήσεων, λέει ότι άκουσε αποδείξεις ότι ένας γνωστός ανώτερος υπάλληλος (ο κ Marc Grossman, πρεσβευτής στην Τουρκία 1994-1997) του Στέιτ Ντιπάρτμεντ πληρωνόταν από Τούρκους πράκτορες στην Ουάσιγκτον που πωλούσαν τις πληροφορίες σε αγοραστές της μαύρης αγοράς, συμπεριλαμβανομένου του Πακιστάν. Έκανε λεπτομερείς ισχυρισμούς σχετικά με την τουρκική και την αμερικανική εμπλοκή στο πυρηνικό λαθρεμπόριο του Α Q. Khan, καθώς και το ξέπλυμα χρήματος, ναρκωτικών και συμβατικών όπλων.

Η Δεσποινίς Sibel ισχυρίζεται τα εξής, ότι:

«Από το 1950, η Τουρκία διαδραματίζει βασικό ρόλο στη διοχέτευση, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ, ηρωίνης που παράγεται στο «χρυσό τρίγωνο» που αποτελείται από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράν. Οι επιχειρήσεις αυτές λειτουργούνται από ομάδες μαφιόζικες που ελέγχονται στενά από το MIT της Τουρκίας και τον Τουρκικό στρατό»

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί το 1998, η διακίνηση ηρωίνης της Τουρκίας απέφερε $ 25 δις το 1995 και 37,5 δισ $ το 1996. Το ποσό αυτό αντιπροσωπεύει περίπου το ένα τέταρτο του ΑΕΠ της Τουρκίας. Μόνο τα εγκληματικά δίκτυα που συνεργάζονται σε στενή συνεργασία με την αστυνομία και το στρατό θα μπορούσαν ενδεχομένως να οργανώσουν μια τέτοια διακίνηση σε τέτοια κλίμακα. Η τουρκική κυβέρνηση, το MIT και ο τουρκικός στρατός, όχι μόνο εκρίνουν, αλλά και συμμετέχουν ενεργά και επιβλέπουν τις δραστηριότητες και τα δίκτυα ναρκωτικών.

«Η Edmonds σκιαγραφεί μια εικόνα μιας συμμαχία τριών όψεων (διαστάσεων) που αποτελείται από Τούρκους, Πακιστανούς, και Ισραηλινούς πράκτορες, οι οποίοι συντόνισαν προσπάθειες στο να «αρμέξουν» (εκμεταλλευτούν δηλ.) τα πυρηνικά μυστικά και τις τεχνολογίες των ΗΠΑ, διοχετεύοντας τις ροές μυστικών πληροφοριών προς το πυρηνικό δίκτυο της μαύρης αγοράς που έχει συσταθεί από τον Πακιστανό επιστήμονα A.Q. Χάνι. Ο πολυεκατομμυριούχος Πακιστανός πυρηνικός επιστήμονων πούλησε στη συνέχεια τα πυρηνικά περιουσιακά στοιχεία του στη Βόρεια Κορέα, τη Λιβύη και το Ιράν.»

«Ο κ Marc Grossman είχε διοργανώσει για τους Τούρκους και Ισραηλινούς διδακτορικούς φοιτητές να αποκτήσουν άδειες ασφαλείας για το Los Alamos και άλλες πυρηνικές εγκαταστάσεις• και ότι τα πυρηνικά μυστικά που είχαν αποκτήσει διαβιβάστηκαν στο Πακιστάν και εις τον κ Abdul Qadeer Khan, τον «πατέρα της Ισλαμικής βόμβας», ο οποίος, με τη σειρά του, πολούσε πυρηνικές τεχνολογίες στη Λιβύη και άλλες χώρες. Εκείνη συνδέει τον Grossman με τον πρώην Πακιστανό επικεφαλής των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών Μαχμούντ Αχμάντ, τον προστάτη των Ταλιμπάν, ο οποίος φέρεται να κανόνισε για την πληρωμή $100.000 για τον επικεφαλής του χτηπήματος της Ενδεκάτης Σεπτ. (του 2001) Atta μέσω του Πακιστανού τρομοκράτη Saeed Sheikh πριν από τις διακίνησης της 9ης Σεπτ. Δείχνει ότι ο ίδιος προειδοποίησε τις επαφές του απο το Πακιστάν και την Τουρκία έναντι των δοσοληψιών με την ετειρεία Brewster Jennings Corp., την εταιρεία «βιτρίνα» της CIA, στην οποία συμμετείχε η ίδια η Βάλερι Πλέιμ ως μέρος μιας προσπάθειας για την διείσδυση κύκλου λαθρεμπορίου πυρηνικών όπλων. Αυτό δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “The Times του Λονδίνου” (και σε μεγάλο βαθμό αγνοούνται από τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ).

***

Το PKK της Τουρκίας:

«Η συμμαχία PKK – Μοσάντ», Πηγή: WMR 15 – 16 Μαρ, 2012

Σε ένα email του Stratfor που διέρρευσε το Wikileaks, στις 14 Μαρτίου 2012, η ιδιωτική εταιρεία παροχής μυστικών πληροφοριών (για διάφορα κράτη) βρέθηκε να επιβεβαιώσει μια έκθεση του Wayne Madsen που δημοσίευσε ο ίδιος τον ίδιο μήνα ότι το Ισραήλ υποστήριζε τις εντός της Τουρκίας δραστηριοτήτες της τρομοκρατικής οργάνωσης Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (ΡΚΚ). Την έκθεση του Stratfor την συνέταξε ο Ερεβάν Saeed (Yerevan Saeed). Η τουρκική πηγή Stratfor αναφέρεται σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ημερομηνία 5 Ιουνίου 2010. Η Stratfor έκθεση αναφέρει τα εξής:

screen-shot-2016-11-22-at-8-46-29-pm

«Πηγή: Ένας στενός συνεργάτης και σύμβουλος του PKK … η αξιοπιστία της πηγής: Πολύ καινούρια… Διανομή: mesa, αναλυτές .. ο χειριστής της πηγής: Ο Ερεβάν … Χθες το βράδυ γνώρισα έναν στενό συνεργάτη του PKK, ο οποίος είναι από το Ιράκ, αλλά δουλεύει για το ΡΚΚ ως σύμβουλος, εμείς είχε μια συνομιλία σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στην Τουρκία και το στολίσκο στη Γάζα. Είπε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για το ΡΚΚ και τον ρόλο του Ισραήλ στις πρόσφατες διαδηλώσεις στη νοτιοανατολική Τουρκία … Μου είπε ότι το Ισραήλ κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να κάνει κάποιο θόρυβο στην Τουρκία, μέσω κουρδικών καναλιών, για να αναδειχθεί το κουρδικό ζήτημα στα μάτια της διεθνούς κοινότητας, με την ελπίδα της μείωσης της εκστρατείας δημοσίων σχέσεων εναντίον του από την Τουρκία. Είπε ότι οι Κούρδοι είναι η μόνη επιλογή του Ισραήλ αυτή τη στιγμή για να ασκήσει πίεση στην Τουρκία …»

Η πηγή είπε ότι θα υπάρξουν αυτή τη στιγμή περισσότερες διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες στην Τουρκία .. Μόνο μέχρι τον σύνδεσμο του Ισραήλ με τις προσπάθειες προπαγάνδας του ΡΚΚ κάλυψε η έκθεση Stratfor. Δεν υπήρχε τίποτα που να δείξει ότι η Stratfor έμαθε για ή ήταν πρόθυμη να αναφέρει τις έκθεσεις απο πρώτο χέρι του σάιτ του Wayne Madsen από τουρκικές πηγές πληροφοριών ότι η Μοσάντ υποστήριζε τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του ΡΚΚ στην Τουρκία. Ο Saeed έδοσε συνέχεια στην αρχική του έκθεσή του σχετικά με τον συντονισμό των προπαγάνδων Ισραήλ-PKK με τα εξής σχετικά με τη συνομιλία του με την πηγή του PKK …

«Τον ρώτησα (την πηγή του ΡΚΚ) για το εαν υπάρχει μια πραγματική σχέση μεταξύ του ΡΚΚ και του Ισραήλ, είπε πως δεν ξέρει, αλλά το ΡΚΚ είναι χαρούμενο για τη σημερινή κατάσταση που συμβαίνει μεταξύ του Ισραήλ και του ΡΚΚ” … »

Η Stratfor ήταν είτε δειλή στο να αναφέρει για τη συμμετοχή της Μοσάντ στην τρομοκρατία —επειδή φοβόταν την αποξένωση της πελατειακής της βάσεως, μεταξύ των οποίων είναι οι πολλοί φιλο-Ισραηλινοί εταιρικοί πελάτες της απο τα μαζικά μέσα ενημέρωσης- είτε επειδή ο ιδρυτής του Stratfor και διευθύνων σύμβουλος, Τζόρτζ Friedman, υπερηφανεύεται ότι τα παιδιά του είναι απόφοιτοι των σχολείων Yeshiva και ότι είναι ο γιος επιζόντων του «ολοκαυτώματος» από την Ουγγαρία, κτλ. Σε ένα απο τις 18 Φλεβάρη του 2010 δημοσίευμα του εβραϊκού διαδικτυακού περιοδικού “Tablet”, ο Friedman λέει ότι βλέπει τον κόσμο μέσα από ένα πρίσμα της εβραικότητάς του, προσθέτοντας, “Χάσαμε δύο ναούς” … Με τέτοιες αμαυρωμένες μυστικές πληροφορίες που αφήνει το Ισραήλ να τη σκαπουλάρει για όλες τις αμφίβολες δραστηριότητές των μυστικών υπηρεσιών της, είναι σαφές ότι οι πελάτες της Stratfor που ετροφοδοτείτο με μυστικές πληροφορίες “Made in Ισραήλ”. Προκατειλημμένες μυστικές πληροφορίες που είχαν πειραχτεί από τις προπαγάνδες του Ισραήλ είναι αυτό που κράτησε τις Ηνωμένες Πολιτείες σε παρατεταμένους και αιματηρούς πολέμους στο Ιράκ και το Αφγκανιστάν.

Η Sibel Edmonds:

ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΡΝΟΜΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΡΑΤΗ…Στη μεταφορά ανατολικού προσανατολισμού ναρκωτικών, κυρίως από το Αφγανιστάν μέσω των κρατών της Κεντρικής Ασίας στην Τουρκία, όπου υποβάλλεται σε επεξεργασία, και στη συνέχεια μέσω των βαλκανικών κρατών στη Δυτική Ευρώπη και τις Η.Π.Α… και στο ξέπλυμα των εσόδων από αυτές τις παράνομες δραστηριότητες μέσω των τραπεζών της και εκείνων στο γειτονικό νησί της Κύπρου».

 

Δείτε περισσότερα απο τη πηγή μας:

http://zionistreport.com/2016/07/commentary-turkey-pkk-is-a-mossad-alliance/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr