Home Greek News Ο Τομ Χανκς: ΔΕΝ μετράει η ψήφος σου Αμερικανέ!

Ο Τομ Χανκς: ΔΕΝ μετράει η ψήφος σου Αμερικανέ!

by _
0 comment 113 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 11.24πμ, 27 Οκτ. 2016 | JohnKountouris.com

Στην ακόλουθη παρωδία στην εκπομπή Saturday Night Live βλέπουμε τον κ Τομ Χανκς να παίξει το ρόλο του “Doug” (Νταγκ) ο οποίος είναι υποστηρικτής του Donald Trump.  Σε ένα σημαίο αυτής της παρωδίας, ακούμε τον Χάνκς να λέει τα εξής εκλπητικά:

Αποφασίζουν αυτοί ποιός θα κερδίσει [τις εκλογές] ακόμη και πριν αυτό συμβεί.

Το «αυτοί» είναι ξεκάθαρο ως προς το ΠΟΙΟΙ είναι, αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ο κ Χάνκς κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους του Τράμπ, του οποίου τυχαίνει να είναι ΚΙ ΑΥΤΟΣ ένας…«υποστηρικτής».  Πάντως, αυτό που είπε ο κ «Doug» σε αυτό το το σκίτσο ήταν ΣΩΣΤΟ, διότι όπως σας το αποκάλυψα προχθές, εκλογές στις ΗΠΑ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΒΟΜΒΑ WikiLeaks: “Δεν υπάρχουν προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ”» (πατήστε εδώ) και θα δείτε τι εννοώ.

Με λίγα λόγια, αυτό που άφησε να εννοηθεί ο Χάνκς, μέσω του χαρακτήρα του κ «Ντάγκ», ήταν το γεγονός ότι…ΔΕΝ μετράει η ψήφος σου Αμερικανέ!!!

Κι αυτό μίλησε ο Χάνκς, μετά ξεπετάγεται ο παρουσιαστής λέγοντας τα εξής αποκαλυπτικά, για το πως μας…ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ με αυτές τις «εκλογές», τις…ΨΕΥΤΙΚΕΣ:

Αυτό, το κατάλαβαν οι Πεφωτισμένοι προ μηνών!

Αυτό είναι μια ξεκάθαρη προσπάθεια γελοτοπίησης του κάθε συντηρητικού ψηφοφόρου/υποστηρικτή του κ Τράμπ.  ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ!!

https://www.youtube.com/watch?v=LzPouX6WAMk

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr