Home Greek News ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ : ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΧΙΛΑΡΙ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ (βίντεο)

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ : ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΧΙΛΑΡΙ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ (βίντεο)

by _
0 comment 341 views

 Τα δικά μου σχόλια πρώτα: 

Είναι ιστορικό γεγονός ότι κάθε εκλεγμένος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ένας με τους στενότερες συγγενικές σχέσεις με την αριστοκρατία της Αγγλίας (των ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ) ανάμεσα στους άλλους υποψήφιος για τη προεδρία…

Πριν 10 χρόνια περίπου, ήταν το μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι CBS News που έβγαλε ένα εκτενές αφιέρωμα για ακριβώς αυτό το θέμα λέγοντας τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ…ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ επι του θέματους:

Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι οι Αμερικανοί πρόεδροι δεν επιλέγονται από τα ψηφοδέλτια, αλλά από την γραμμή του αίματος στην οποία ανήκουν.

Δείτε πρώτα αποσπάσματα πολλών ρεπορτάζ που έχουν κάνει τα ίδια τα ΜΜΕ πάνω σε αυτό το θέμα αποδειχνύοντας ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι οι προέδροι των ΗΠΑ έχουν κάποια…ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!! Μετά διαβάστε το άρθρο του Χειλαδάκη…

https://www.youtube.com/watch?v=ghnIgBokfG0

 

25 ΟΚΤ. 2016

-Γράφει Συντακτική ομάδα Χειλαδάκη

Ένα από τα πιο δημοφιλή σλόγκαν που κυκλοφορεί στο διαδίχτυο στις ΗΠΑ παραμονές των προεδρικών εκλογών είναι το εξής : «από τα δυο κακά… επέλεξε το μη χειρότερο!»

Το γεγονός πως οι αμερικανικές εκλογές ήταν πάντα ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια θεατρικά σόου και ότι αυτοί που αποφασίζουν για τον υποτιθέμενο πλανητάρχη δεν είναι οι Αμερικανοί ψηφοφόροι, που κατάλαβαν το θέατρο γι αυτό και απαξιούν να πάνε να ψηφήσουν, αλλά η Ελίτ που κυβερνά με τις μαριονέτες της από τα παρασκήνια, είναι πλέον πασιφανή με την σημερινή περίπτωση των Χίλαρι και Τραμπ.

Το ποιος θα εκλεγεί είναι από πολύ πριν προαποφασισμένο και κανείς δεν μπορεί να επέμβει για να αλλάξει τα σκοτεινά σχέδια τους.
Μια σειρά αποκαλυπτικών βίντεο δείχνει όλη αυτή την θεατρική παράσταση των αμερικανικών εκλογών.

https://www.youtube.com/watch?v=uLH5M9HviVs

 

Η αποκάλυψη μέσω γενεαλογικών δέντρων της συγγενικής σχέσεις των Χίλαρι και Τραμπ, είναι άλλη μια ένδειξη του μεγάλου θεάτρου που παίζεται σε βάρος των ψηφοφόρων.

https://www.youtube.com/watch?v=LuEaf_6P7QY

https://www.youtube.com/watch?v=o-n5OAj8b5Y

Υπάρχει στενή σχέση αίματος των προέδρων των ΗΠΑ και της Χίλαρι με τον Τραμπ!

screen-shot-2016-10-25-at-11-53-26-am

Αλλά προσέξτε : το πιο σκοτεινό και καυτό σημείο αυτών των εκλογών που αφορά όλο τον κόσμο είναι η δήλωση του Πούτιν ότι αν εκλεγεί η Χίλαρι είναι αναπόφευκτη η έκρηξη ενός παγκοσμίου πολέμου. Όπως φαίνεται η ίδια μοιάζει αρκετά στον προπροπρο..πάππου της Εντουάρδο ΙΙΙ, όντας η 19η εγγονή του,ο οποίος ήταν και πολεμοχαρής.

Το παγκόσμιο χρέος και το οικονομικό αδιέξοδο της απληστίας της παγκόσμιας Ελίτ, όπως και η επιδίωξη τους να ελέγχουν μια ολιγάριθμη ανθρωπότητα των 500 εκατομμυρίων, είναι τα τύμπανα του πολέμου που άρχισαν να ηχούν με τον μακάβριο ήχο τους.

Αλλά στο τέλος δεν είναι η παγκόσμια Ελίτ που θα κρίνει τις τύχες του κόσμου αλλά μόνο… Αυτός ο Μόνος Παντοδύναμος!!!
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Πηγή: www.nikosxeiladakis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

screen-shot-2016-10-25-at-12-29-43-pm

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr