Home Greek News Υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα προετοιμάζοντας την Αμερική για κατακλυσμική καταστροφή ακριβώς πάνω στην ώρα για τις εκλογές ο…ΟΜΠΑΜΑ!

Υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα προετοιμάζοντας την Αμερική για κατακλυσμική καταστροφή ακριβώς πάνω στην ώρα για τις εκλογές ο…ΟΜΠΑΜΑ!

by _
0 comment 179 views

Αλλά όχι μόνο για την Αμερική αλλά για…ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ εδώ που τα λεμέ…!!!…

ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ…ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ…ΤΕΛ ΑΒΙΒ και ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ…!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 17:37,  15 Οκτ. 2016 | JohnKountouris

14188385_564915743714485_1026658955998593626_o

Αυτό που κάνει ο Ομπάμα είναι εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και το έκανε αυτό για μια ακόμη φορά στις 13 Οκτ. 2016 υπογράφοντας μιαν καινούριαν..ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗΝ…

Αλλ’ αυτήν την φοράν αυτή η εντελώς αυθαίρετη ενέργεια του Προέδρου των UNITED STATES CORPORATION (των ΗΠΑ δηλ.), με ό,τι σημαίνει αυτό, κάτι το οποίο ανάγεται στην εποχή του Εμφιλίου Πολέμου εδώ στις ΗΠΑ επι Λίνκον (όποτε δημιουργήθηκε τότε αυτό το παράνομο καθεστώς προεδρικών εκτελεστικών διαταγών), ακούγεται σαν κάτι απο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας.

Μιλάμε για ηλιακές εκλάμψεις!…για καιρικά φαινόμενα του διαστήματος!…και…ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ! Εεε??? ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ???!!! Ναι το διαβάστε σωστα. Ίσως είναι η….NASA που παίζει ρόλο σε αυτό??? Και ξέρουμε πόσο «αξιόπιστη» είν’ η NASA.  ΛΕΩ ΤΩΡΑ…

screen-shot-2016-10-15-at-7-58-04-pm

Ήδη μάθαμε τον Ιούλιο του 2015 ότι ο Ομπάμα εξεπλήρωσε την υπόσχεσή του εις το να χρησιμοποιήσει εκτελεστικά μέτρα για να επεκτείνει την εξουσία του υπογράφοντας σιωπηλά την εντολή που ονομάζεται «Η Ετοιμότης Πόρων Εθνικής Αμύνης (National Defense Resources Preparedness)» που θέτει το έθνος μας σε μια μόνιμη κατάσταση στρατιωτικού….ΝΟΜΟΥ που χρειάζεται μόνο να ενεργοποιηθεί από τον Πρόεδρο, όποτε το θέλει ο ίδιος.

Σε άρθρο μου με τίτλο «Υπάρχει περίπτωσις να δούμε τον “βασιλέα”….ΟΜΠΑΜΑ τον Ιαν. του 2017?» έγραψα τα εξής σχετικά με κάτι πολύ σοβαρό που μας αποκάλυψε ένας πολύ γνωστός μυνημένος στο Ουάσινγκτον που σχετίζεται με αυτό το θέμα:

Σύμφωνα με τον κ Larry Nichols, έναν παρα πολύ γνωστό μυημμένο στο Ουάσινγκτον, που μίλησε πρόσφατα στο πρόγραμμα InfoWars του κ Άλεξ Τζόουνς (Alex Jones) απο το Τέξας, υπάρχει μόνο ένας τρόπος με τον οποίο ο Ομπάμα μπορεί να μετατρέψει τον εαυτό του εις…ΒΑΣΙΛΕΑ: ήτοι, μιλάμε για την προσωρινή κυβέρνηση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA). Και είναι ο ίδιος ο Ομπάμα που θέλει να γίνει…ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ εδώ, τουλάχιστον, στην Αμερική.

Διαβάστε περισσότερα: https://greeknewsondemand.com/2016/09/20/υπάρχει-περίπτωσις-να-δούμε-τον-βασιλ/

Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως, απαιτείται ένα μεγάλο….«ΓΕΓΟΝΟΣ» όπου θα κήρυττε μια «ΕΚΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» την Αμερική ο Ομπάμα. Δηλ., θα γινόταν ένα μεγάλο «τρομοκρατικό χτύπημα» όπου θα βλέπαμε παρα πολλούς νεκρούς ή θα γινόταν κάτι στο…ας πούμε…ΔΙΑΣΤΗΜΑ, κάτι…ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΚΟ. Αυτό που είπε στον Άλεξ Τζόουνς ο κ Nichols ήταν νωρίτερα το έτος φέτος. Πάντως, ήταν πάντα εν ισύι «νομικώς» για τον εκάστοτε Πρόεδρο των ΗΠΑ.  Μιλάμε εν προκειμένω για ένα Πρόεδρο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ που μόνο της Αμερικής….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Λοιπόν, πάμε τώρα στο ψαχνό!…

Μόλις υπέγραψε ένα καινούριο εκτελεστικό διάταγμα προετοιμάζοντας την Αμερική για κατακλυσμική καταστροφή ακριβώς πάνω στην ώρα για τις εκλογές ο…ΟΜΠΑΜΑ! ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΕ ΌΛΟ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ….ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2017…!!!…

Αυτό που μας λέει εδώ ο Ομπάμα είναι ότι μας προετοιμάζει για μια δυσοίωνη κατακλυσμική καταστροφή που ενδεχομένως θα βγεί απο το…ΔΙΑΣΤΗΜΑ! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑ! Και…ΠΏΣ ΑΚΡΙΒΩΣ θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, εεε??? Τι…με τη βοήθεια του…HAARP απο την Αλάσκα???  ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ!!!

Πάμε λίγο πιο βαθιά…

screen-shot-2016-10-15-at-7-12-10-pm

Η εν λόγω εκτελεστική διαταγή του Ομπάμα έχει σαν τίτλο «Εκτελεστικό Διάταγμα – ο συντονισμός των προσπαθειών για την προετοιμασία του έθνους για διαστημικές δυσμενείς καιρικές συνθήκες» (Executive Order — Coordinating Efforts to Prepare the Nation for Space Weather Events).  Στο πρώτο μέρος διαβάζουμε τα εξής…ΓΕΛΟΙΑ:

Καιρικά φαινόμενα στο διάστημα, με τη μορφή ηλιακών εκλάμψεων, ηλιακών ενεργητικών σωματιδίων και γεωμαγνητικών διαταραχών, συμβαίνουν τακτικά μερικά με μετρήσιμα αποτελέσματα σε κρίσιμα συστήματα υποδομών και τεχνολογιών, όπως το Παγκόσμιο Σύστημα Εντοπισμού Θέσης (GPS), δορυφορικές επιχειρήσεις και επικοινωνία, αεροπορία και τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας. 

Μιλάμε για ακραία καιρικά φαινόμενα του διαστήματος – εκείνα που θα μπορούσαν να υποβαθμίσουν σημαντικά τις κρίσιμες υποδομές – θα μπορούσαν να απενεργοποιήσουν μεγάλα τμήματα του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα αποτυχίες υπερχείλισης που θα μπορούσαν να επηρεάσουν βασικές υπηρεσίες όπως η παροχή νερού, η υγειονομική περίθαλψη, και ο κλάδος μεταφορών.

Οι διαστημικές καιρικές συνθήκες έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν ταυτόχρονα και να διαταράξουν την υγεία και την ασφάλεια ολόκληρων ηπείρων.

screen-shot-2016-10-15-at-3-28-48-pm

Σαν να μας λέει ότι αυτά που «συμβαίνουν ήδη» στο διάστημα είναι αποτελούν κοινοτοπία.  Χμμμ…ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΒΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!!  ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΙΩΠΗΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ….ΜΙΑΝ ΝΕΑΝ ΤΑΞΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ. ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ…ΠΡΟΣΧΗΜΑ…!!!

Αλλά το δικό μου ερώτημα που έχω για τον κ Ομπάμι σχετικά με το ίδιο θέμα είναι το εξής: ΜΑ…ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ…ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΣΥ???…ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ???…

Η “ΤΑΞΙΣ” ΕΚ ΤΟΥ…ΧΑΟΥΣ

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr