Home Greek News Διάλογοι ἀμέσως μετὰ τὸ δυστύχημα τῆς Αἰγίνης

Διάλογοι ἀμέσως μετὰ τὸ δυστύχημα τῆς Αἰγίνης

by _
0 comment 134 views

-«Ελάτε γρήγορα να μας πάρετε, έγινε ατύχημα, σκοτώθηκαν άνθρωποι, είναι η γυναίκα του υπουργού στο σκάφος….

Στείλτε τον …φαρμακοποιό να τα κουκουλώσει, στείλτε βατράχια να μας πάρουν και να φέρουν τον ιδιοκτήτη του ταχυπλόου, με την παρέα του, να φανεί ότι αυτοί το οδηγούσαν.

Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να αποκαλυφθεί ότι είμαστε ΕΜΕΙΣ επάνω στο σκάφος!»

-«Ποιός είσαι συ ρε χρυσέ μου;»

-«Ο θετός γιός, ενός άλλου πρωτοκλασάτου υπουργού…»

Επειδή, όπως είπε και μία καλἠ μου φίλη εδώ μέσα, είμαι χρόνια μπροστά, σας αποκαλύπτω απόσπασμα της τηλεφωνικής συνομιλίας που έγινε, μετά το φονικό της Αίγινας, μεταξύ των πραγματικά επιβαινόντων και των λιμενικών αρχών!

-Ῥούσσης Νῖκος

– Σημείωσις

Έλειπα όλο το πρωί από το σπίτι για «δουλειές» και μόλις συνδέθηκα, βρήκα μήνυμα, στο ινποξ, από καλή μου φίλη, που παρακολουθεί αυτά που γράφω και δεν τα ξεχνά, με το παρακάτω λίνκ και την σημείωση «είσαι χρόνια μπροστά»!

 

screen-shot-2016-10-11-at-7-14-53-pm

Ανατροπή στην τραγωδία της Αίγινας – Δεν βρέθηκε DNA του Λυκουρέζου στο πηδάλιο του σκάφους!

Προς επιβεβαίωση του ισχυρισμού της φίλης και επειδή εγώ …βαριέμαι, ας βρεί κάποιος και ας διαφωτίσει και τα μονίμως αντιδραστικά συριζοκαριόλια, τι ακριβώς έγραψα, τις επόμενες ημέρες μετά το φονικό της Αίγινας.

Καθόσον το δικό μου το DNA δεν χρειάζονταν εξέταση DNA των επιβαινόντων στο ταχύπλοο-φονιάς, για να καταλάβει ότι, στο σκάφος δεν επέβαιναν ο Λυκουρέζος και οι άλλες οι κωλόγριες, αλλά δύο νεαρής ηλικίας άτομα, για τα οποία και έγινε όλος αυτός ο κακός χαμός, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η παρουσία τους στο ταχύπλοο και «διαλύσουν» κυβερνητικές οικογένειες.

Που θα πάει, σιγά-σιγά, ή θα ξυπνήσει και ο Κούγιας ή θα ….ζητήσει περισσότερα.

Το «Βασίλειον» των Γελοίων ή «όταν η μαλακία σπάει καρύδια» (β’ μέρος)

Κάνεις μία άλλη ανάρτηση, μ’ αφορμή σημερινό «αποκαλυπτικό» δημοσίευμα εφημερίδας, ότι ο γέρο Λυκουρέζος και οι τρείς κωλόγριες δεν ήταν στο σκάφος-φονιά που σκόρπισε τον όλεθρο στην Αίγινα, για να υπενθυμίσεις ότι (όπως αναγνωρίσθηκε από άλλους) ήσουν ο ΠΡΩΤΟΣ που βγήκε, με ονοματεπώνυμο στο διαδίκτυο, για να καταγγείλει πως δεν μπορεί όλη αυτή ενορχηστρωμένη κυβερνητική φασαρία να έγινε, για τέσσερις ηλικιωμένους και να θέσεις συγκεκριμένα ερωτήματα, για το ποιοί πραγματικά επέβαιναν στο σκάφος και να αναρωτηθείς, με βάση μαρτυρίες διασωθέντων, μήπως στο ταχύπλοο επέβαιναν η γυναίκα του Σταθάκη και ο θετός γιός του ΦλαμπουράρηQ

Και βγαίνει μία, που δηλώνει «σκληρά εργαζομένη» και παραδέχεται ότι δεν είχε πάρει τίποτα χαμπάρι και κραυγάζει υστερικά «Ονόματα, ονόματα».

Και βγαίνουν και κάποιοι άλλοι, με κρυμμένες φάτσες και ψευδώνυμα στο φέϊσμπουκ , να σου πούν ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Νάχετε το νού σας, όλοι εσείς οι ηλίθιοι-ες.

Θα κάνω κι’ άλλα τέστ, πρώτον για να σας ξευτιλίσω και δεύτερον για να βοηθήσω ν’ αποκαλυφθεί η αλήθεια, τουλάχιστον, για αυτές τις δύο ζέχνουσες υποθέσεις.

Πηγή

και…

https://attikanea.blogspot.gr/2016/10/blog-post_379.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr