Home Greek News Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ της 11ης Σεπτ. 2001: ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ…«ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ»!!!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ της 11ης Σεπτ. 2001: ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ…«ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ»!!!

by _
0 comment 271 views

ΑΝΟΙΞΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑ….ΨΕΥ-ΤΙ-ΚΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ»!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 16.22, 18 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Screen Shot 2015-12-12 at 8.08.06 PM

Το λέμε εδώ και χρόνια…απο τη πρώτη μέρα κιόλας, ότι, τα βίντεο που μας έδειξαν τα ΜΜΕ την Ενδεκάτη 11 Σεπτ. του 2001 για το «χτύπημα» κατα των Λευκών Πύργων ήταν…ΠΡΟΪΟΝΤ ΜΟΝΤΑΖ! ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ???

ΜΟΝΤΑΖ ΈΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ «ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ» «ΧΤΥΠΗΣΑΝ» ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ! Ο λόγος για τον οποίον έπεσαν οι πύργοι και σκοτώθηκε τόσος κόσμος οφείλεται στο ΓΕΓΟΝΟΣ ότι τα κτίρια αυτά τα είχαν…ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΙ ΚΑΛΑ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΩΣ ΚΑΤΩ, μια ομάδα ΕΒΡΑΙΩΝ «ΦΟΙΤΗΤΩΝ» ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΤΝΑΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ αρχής γεγομένης τουλάχιστον 2 χρόνια ΠΡΙΝ το γεγονός. Είχαν…ΠΡΟΣΒΑΣΙΝ στους Λευκούς Πύργους επειδή τους την έδωσε η ίδια η κυβέρνησις της πόλεως Νέας Γιόρκης. Οι «φοιτητές» αυτοί συμμετείχαν σε ένα «καλλιτεχνικό σχέδιο» («έργ0») που απαιτούσε να κοιμούνται…ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???

screen-shot-2016-09-18-at-5-38-18-pm

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ….ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΌΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΙΟΡΚΗΣ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, AKOMH ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΣΥΜΦΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΈΚΤΙΣΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ «ΛΙΩΣΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΑΛΥΒΑ ΔΟΚΟΎΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΧΑΛΥΒΑ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ 2.750 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ….1,400 ΒΑΘΜΟΥΣ!  ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ???  ΚΑΙ Η ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΛΕΓΕΤΑΙ…«ΘΕΡΜΙΤΗΣ» ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ…..ΚΤΙΡΙΩΝ…!!!…

HELLO??? ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ???

Ήταν ο κύριος Christopher Bollyn, ένας πρώην δημοσιογράφος του πρακτορείο ειδήσεων The American Free Press που μας πρωτο-αποκάλυψε όλ’ αυτά πριν χρόνια.  Επισκεφθείτε το σάιτ του, bollyn.com, και εκεί θα μάθετε πάρα πολλά πράγματα για την 11η Σεπτ., πράγματα που δεν έχετε ξανακούσει ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

ΤΩΡΑ…ΔΕΙΤΕ το ακόλουθο βίντεο, ιδιαίτερα απο το 13:50 και μετά, όπου παρατηρούμε κάτι πάρα μα…ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ με ένα απο τα δύο «αεροπλάνα» που «χτύπησαν» τους πύργους. Δηλ., βλέπουμε το ένα πτέρυγό του να «περνάει» πίσω απο ένα παρακείμενο κτίριο, κάτι που είναι εντελώς….ΑΔΥΝΑΤΟΝ εκτός αν μιλάμε εδώ για ένα βίντεο…ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ….

https://www.youtube.com/watch?v=hqIdJipZBh8

Διαβάστε επίσης!

Κατέρρευσε η Χίλαρι στις 11η Σεπτ. όπως οι…ΛΕΥΚΟΙ ΠΥΡΓΟΙ πριν 15 χρόνια…!!!..

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr