Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από το 2006 η ΝΔ νομοθετούσε για το ενδεχόμενο “μαζικής εισροής εκτοπισθέντων αλλοδαπών”!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από το 2006 η ΝΔ νομοθετούσε για το ενδεχόμενο “μαζικής εισροής εκτοπισθέντων αλλοδαπών”!

by _
0 comment 21 views

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας, τα κομματόσκυλα της ΝΔ επιχειρούν να εξαπατήσουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ισχυριζόμενοι πως το χρεοκοπημένο κόμμα τους μπορεί να λύσει το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα.

Στο σημερινό της φύλλο, η εφημερίδα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” παρουσιάζει την ωμή πραγματικότητα, τρίβοντας στη μούρη των πατριδοκάπηλων της ψοφοδεξιάς τα έργα τους, τα οποία και άνοιξαν τον δρόμο στην αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.

Στις 14 Απριλίου του έτους 2006 (επί κυβερνήσεως δηλαδή ΝΔ), δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα υπ’ αριθμό 80, το οποίο προβλέπει την παροχή προσωρινής προστασίας σε περίπτωση μαζικής εισροής εκτοπισθέντων αλλοδαπών!

Το εν λόγω Προεδρικό Διάταγμα φέρει φαρδιές-πλατιές τις υπογραφές του Κάρολου Παπούλια (τότε Προέδρου της Δημοκρατίας) και των κάτωθι υπουργών:

-Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Προκόπιου Παυλόπουλου
-Εξωτερικών, Θεοδώρας Μπακογιάννη
-Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη
-Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτριου Αβραμόπουλου
-Οικονομίας και Οικονομικών, Γεώργιου Αλογοσκούφη
-Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Μαριέττας Γιαννάκου
-Δημόσιας Τάξης, Βύρωνα Πολύδωρα
-Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββα Τσιτουρίδη

Το συγκεκριμένο Π.Δ. αποτελεί την ενσωμάτωση της ελληνικής νομοθεσίας στην ευρωπαϊκή οδηγία 2001/55/ΕΚ, “σχετικά με τις ελάχιστες προδιαγραφές παροχής προσωρινής προστασίας σε περίπτωση μαζικής εισροής εκτοπισθέντων και μέτρα για τη δίκαιη κατανομή των βαρών μεταξύ των κρατών-μελών όσον αφορά την υποδοχή και την αντιμετώπιση των συνεπειών της υποδοχής αυτών των ατόμων”.

Screen Shot 2016-08-26 at 12.59.26 PM

Από το 2006 λοιπόν και με κυβέρνηση Καραμανλή και Νέας Δημοκρατίας, το αντεθνικό Καθεστώς που εξουσιάζει τυραννικά την Πατρίδα μας δημιουργούσε τα πλαίσια προστασίας και κοινωνικής ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστευτικών ροών. Το εύλογο, όμως, ερώτημα, είναι το εξής: νομοθετούσαν οι κυβερνώντες της ΝΔ με βάση ένα υποθετικό σενάριο;

Η απάντηση είναι αρνητική. Όχι, οι κυβερνώντες της ΝΔ νομοθετούσαν επί τη βάσει εφαρμογής των σχεδίων των διεθνών επικυρίαρχων, οι οποίοι εξαπέλυσαν τους πολέμους στην Ασία, με τελευταίο θύμα των ραδιουργιών τους την Συρία του Άσαντ. Διόλου συμπτωματικά, ο κύριος Αβραμόπουλος μια πενταετία αργότερα (και μαζί του σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο), έσπευδε να χαιρετίσει την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων της συριακής αντιπολίτευσης προς ανατρπή του νομίμου καθεστώτος Άσαντ! Το ίδιο άτομο, κατέχει σήμερα την θέση του επιτρόπου της Ε.Ε. αρμόδιου για θέματα μετανάστευσης, εκ της οποίας έχει αμέτρητες φορές εκφράσει τα συγχαρητήριά του προς την κυβέρνηση Σύριζα, για τον χειρισμό του ζητήματος της λαθρομετανάστευσης!

Με απλά λόγια, η ελληνική κυβέρνηση είχε από το 2006 αποδεχτεί την φιλοξενία και προστασία εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, με την πρόφαση της αναγκαιότητος προσαρμογής στις ευρωπαϊκές οδηγίες. Για εκείνους που ξεχνούν εύκολα, θα υπενθυμίσουμε οτι ένας από εκείνους που έχουν θέσει την υπογραφή τους στο συγκεκριμένο Π.Δ., είναι ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος τότε, ως υπουργός Εσωτερικών, δήλωνε με έμφαση: “ευχαριστούμε τους μετανάστες που προτιμούν την Ελλάδα ως χώρα προορισμού τους”! Το ίδιο πολιτικό πρόσωπο, άφηνε το έτος 2008 την Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις της χώρας να καίγονται από ορδές αριστεριστών και λαθρομεταναστών, υποκινούμενων από ξένα κέντρα εξουσίας.

Εξαιρετικά ουσιώδες και ιδιαίτερα κάτω από τις σημερινές συνθήκες είναι το γεγονός πως η ευρωπαϊκή οδηγία κάνει ρητά λόγο για “δίκαιη κατανομή των βαρών μεταξύ των κρατών-μελών όσον αφορά την υποδοχή και την αντιμετώπιση των συνεπειών της υποδοχής αυτών των ατόμων”. Φυσικά, κανένα ευρωπαϊκό Κράτος δεν εφαρμόζει σήμερα την συγκεκριμένη οδηγία, με την εξαίρεση βεβαίως του ελληνικού, το οποίο σημειωτέον, ευρίσκεται υπό το ασφυκτικό καθεστώς των Μνημονίων.

Αυτή είναι με ντοκουμέντα, η “πατριωτική” στάση της Νέας Δημοκρατίας επί του ζητήματος λαθρομετανάστευση! Η ηγεσία της ακόμη και σήμερα ψηφίζει δίχως δισταγμό κάθε αντεθνικό νομοθέτημα που φέρνει η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ προς όφελος των λαθρομεταναστών, την ίδια ώρα που οι κομματικοί έμμισθοι κοροιδεύουν τον Ελληνικό Λαό υποστηρίζοντας πως η ΝΔ θα θέσει τέλος στην αθρόα εισβολή τους στην χώρα μας!

Το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του αντισυνταγματικού τόξου, δεν είναι απλώς επικίνδυνο για την Πατρίδα και τον Λαό μας, αλλά αποτελεί την Πέμμπτη Φάλαγγα των εχθρών του Ελληνισμού εντός της ελληνικής επικράτειας. Ο Ελληνικός Λαός οφείλει εάν θέλει να επιβίωσει, να αντισταθεί στον αφελληνισμό και την ισλαμοποίηση.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διότι Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-apo-to-2006-h-nd-nomothetouse-gia-to-endechomeno-mazikhs-eisrohs#ixzz4ITD7RjKp

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: GreekNewsOnDemand.jdk@gmail.com

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr