Home Greek News Οι ραγιάδες της ΝΔ που ψήφισαν για το τζαμί, τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα που η Κρήτη μετατρέπεται σε απέραντο “hot spot”

Οι ραγιάδες της ΝΔ που ψήφισαν για το τζαμί, τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα που η Κρήτη μετατρέπεται σε απέραντο “hot spot”

by _
0 comment 107 views

Οι ραγιάδες της ΝΔ που ψήφισαν για το τζαμί, τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα που η Κρήτη μετατρέπεται σε απέραντο “hot spot”

Τολμάνε και μιλάνε τα “γιουσουφάκια” της ΝΔ, δήθεν κατηγορώντας την ανθελληνική κυβέρνηση του Σύριζα για την μετατροπή της χώρας σε ένα απέραντο “hot spot” και την μεταφορά χιλιάδων λαθρομεταναστών από την Γερμανία στην Κρήτη.

Οι “λεβέντες” βουλευτές της ψευτοδεξιάς ξεσπάθωσαν, καθώς φαίνεται νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαχόλους που ξέχασαν ότι η ΝΔ έχει ψηφίσει όλα τα ανθελληνικά νομοσχέδια του Σύριζα που προωθούν την αντικατάσταση των Ελλήνων με λαθρομετανάστες.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Λασιθίου Πλακιωτάκης δήλωσε: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πιστή στην καθεστωτική της λογική και νοοτροπία, εν μέσω τουριστικής περιόδου, ανακοίνωσε δια στόματος κ. Μουζάλα την πρόθεση της να δημιουργήσει 4 νέα hot spot στη Κρήτη για τη φιλοξενία 2000 μεταναστών. Δυστυχώς, οι άνθρωποι παραμένουν αδιόρθωτοι και δεν μαθαίνουν από τα αποτελέσματα της τραγικής τους πολιτικής. Χωρίς κανένα σχέδιο και χωρίς κανένα διάλογο με τους τοπικούς φορείς, επιδιώκουν να μετατρέψουν την Κρήτη σε Ειδομένη και Ελληνικό. Ως βουλευτής Κρήτης τάσσομαι κάθετα αντίθετος στις προθέσεις της κυβέρνησης».

Από την άλλη, ο βουλευτής της ΝΔ, Αυγενάκης δήλωσε ότι ο Μουζάλας πήγε εν κρυπτώ στην Κρήτη και συνεννοήθηκε με κάποιους δημάρχους, τον περιφερειάρχη, και κάποιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να κληθούν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης: «Ως ΝΔ δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το θέμα. Γιατί δεν έχει γίνει διαχωρισμός μεταξύ προσφύγων και μεταναστών; Γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί προαναχωρησιακά κέντρα, γιατί δεν έχουν απορροφηθεί το προβλεπόμενα κονδύλια; Ποια είναι η διαχείριση της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό;».

Θα απαντήσουμε εμείς στους ραγιάδες της ΝΔ που… σερνικώθηκαν: Αυτά να τα λέγατε όταν ψηφίζατε για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας και μην χύνετε τώρα κροκοδείλια δάκρυα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-pseutes-ths-nd-pou-pshfisan-gia-to-tzami-twra-chunoun-krokodeilia-dakrua#ixzz4HdzmmKWV

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr