Home Greek News Επωφελήθηκε της Ελληνικής κρίσεως μοιράζοντας σε αλλούς διαβαθμισμένες πληροφορίες περι αυτής η…ΧΙΛΑΡΙ!

Επωφελήθηκε της Ελληνικής κρίσεως μοιράζοντας σε αλλούς διαβαθμισμένες πληροφορίες περι αυτής η…ΧΙΛΑΡΙ!

by _
0 comment 12 views

Έχει ΡΕΝΤΑ η Χίλαρι όσον αφορά όλες αυτές τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τα εμαιλ της και «ΜΠΡΑΒΟ» ΤΗΣ γιατί θέλουμε να τα μάθουμε ΟΛΑ τα σκάνδαλά της, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

– του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 7 Αυγ. 2016, 21.30 | JohnKountouris.com

Συμφωνά με το μεγάλο κανάλι RT, το FOX News (πατήστε εδώ) έκανε τελευταίως ρεπορτάζ για ένα εντελώς καινούριο εύρημα σχετικά με το περιεχόμενο των κλεμμένων απο την Χίλαρι Κλίντον εμαιλ απο το Στέιτ Ντεπάρτμεντ (εμαιλ που ΔΕΝ είχε το δικαίωμα να διοχετεύει στο σπίτι της) μέσω ενος ιδιωτικού διακομιστή, για να τα διαβάζει με την ησυχία της.

Αλλά αυτή τη φορά, αυτή η καινούρια αποκάλυψη περι των εμαιλ της κας Κλίντον απο το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, έχει να κάνει με κανένα άλλο εκτός απο την ίδια…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Ναι το ακούσατε σωστά και ΑΚΟΥΣΤΕ πως χρησιμοποίησε συγκεκριμένες πληροφορίες των εμαιλ της, που αφορά την Ελληνική κρίση, για να πλουτίσει αυτή μαζί με τους συγγενείς, τους φίλους και τους συνεργάτες της!

Όλη αυτή τη δουλειά για την αποκάλυψη αυτών των πληροφοριών την έκανε αρχικά η Wikileaks βέβεια, αλλά ήταν κάποιοι ρεπόρτερ εκεί στο FOX News που τις αποκάλυψαν αυτές ψάχνοντας μέσα στα μεγάλα αρχεία των εμαιλ της Χϊλαρι που μας παρείχε αυτή η ειδική ομάδα χάκερ.

Σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ του RT:

  • Ξεκίνησε πριν απο 6 χρόνια η επίσημη Ελληνική κρίση. Και ΠΟΙΟΣ ήταν τότε ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ???…ΜΑ Η ΧΙΛΑΡΙ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ και τα εμαιλ της έχουν πάρα πολλά να μας πούν για το πώς…ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Η ΊΔΙΑ αυτήν την κρίση.  

  • Και την ίδια στιγμή, ο σύζυγος της Τσέλσι Κλίντον, κ Marc Mezvinsky (Εβραίος), δημιουργούσε, όλως «τυχαίως», ένα καλάθι υπεράκτιων κεφαλαίων αξίας $325.000.000 ενώ δούλευε για την εταιρία Eaglevale Partners με τη βοήθεια της…GOLDMAN SACHS!

  • Αυτά τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για να βάλουν στοιχήματα για το τι έμελλε γενέσθαι στην…ΕΛΛΑΔΑ. 

  • Τα έβαζε αυτά τα στοιχήματα ο κ Marc Mezvinsky ενώ, ταυτόχρονα, μοιραζόταν η Χίλαρι σε οικεία πρόσωπα, φίλους, κ.τλ, υπο την ιδιότητά της ως Υπουργός Εξωτερικων, πολλές απόρρητες πληροφορίες, για το τι συνέβαινε τότε στην…ΕΛΛΑΔΑ, μέσω του…ΙΔΙΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΕΜΑΙΛ ΤΗΣ!

  • Μοιράστηκε διαβαθμισμένες πληροφορίες με τη παρέα της από το Ίδρυμα Κλίντον για το τι συζητούσαν μεταξύ τους εκείνη τη στιγμή οι πραγματικοί ηγέτες της…ΕΛΛΑΔΟΣ!  Μιλάμε για πληροφορίες των….ΥΨΗΛΟΤΕΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ!

  • Έστειλε επίσης η Χίλαρι, πάλι μέσω του διακομιστή εμαιλ απο το Στέιτ Ντεπάρτμεντ, σε συνεργασία με τον σύζυγό τη Μπίλ Κλίντον, άκρως ευαίσθητες πληροφορίες για….ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ την ίδια στιγμή που ο γαμπρός της έβαλε στόχο την…ΕΛΛΑΔΑ με το hedge fund του (δηλ., με τα αμοιβαία κεφάλαια υψηλού κινδύνου του)

  • Δηλ., έστειλε, μέσω εμαιλ, στους αγαπημένους της, διαβαθμισμένες πληροφορίες που αφορούσαν το πακέτο διασώσεως που πήρε τότε η Ελλάδα ενώ, ταυτόχρονα, ο γαμπρός της έβαζε στοιχήματα πολλών εκκατομυρίων δολλαρίων για το τι θα γινόταν…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Σύμφωνα με το FOX NEWS για το ίδιο θέμα:

Ο ίδιος ένας πρώην χρηματιστής της Goldman Sachs, ο Mezvinsky συγκρότησε την Eaglevale Management με δύο πρώην εταίρους απο την Goldman Sachs τον Οκτώβριο του 2011. Ως εταιρία “Global Macro”, η στρατηγική της Eaglevale είναι να αναζητήσει ευκαιρίες κέρδους σε πολιτικά ασταθείς καταστάσεις. Ο Mezvinsky δε ίδρυσε αρκετά κεφάλαια στα νησιά Cayman, έναν μυστικό φορολογικό παράδεισο, με την Goldman Sachs να λειτουργεί ως βασικός μεσίτης και τραπεζίτης τη Eaglevale. Η γιγαντιαία χρηματιστηριακή εταιρεία έχει μια πολυκύμαντη ιστορία του χειρισμού της αξίας του ελληνικού χρέους εις βάρος της Ελλάδος.

Το περασμένο Οκτ.. του 2015, σας είχα γράψει το άρθρο μου με τίτλο «H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΏΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ και Η κα. ΧΊΛΑΡΙ ΚΛΊΝΤΟΝ ΠΟΥ ΖΗΜΙΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!» (πατήστε εδώ) και σας αποκάλυψα το γεγονός ότι η Χίλαρι, μαζι με τους συνεργάτες της, επωφελούντο κάπως της Ελληνικής κρίσεως, αλλά οι πληροφορίες μου τότε ήταν αραιές επι του θέματος.  Το όλο ζήτημε επικεντρωνόταν σε μια εταιρεία πληροφοριών που ασχολείται και με τις…ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ με επωνυμία Teneo και τυχαίνει να έχει στενές σχέσεις με αυτή η Χίλαρι. Έγραψα τα εξής:

Η Teneo έχει χρηματοδοτήσει μια θέση στα διεθνή μέσα ενημέρωσης με την πρόσφατη εξαγορά της εταιρείας που εδρεύει στο Λονδίνο Blue Rubicon (Μπλε Ρουβίκωνα), που είχε σχηματιστεί εν μέρει από τον πρώην αρχισυντάκτη ειδήσεων του καναλιού Channel 4 News στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, η Teneo απέκτησε πρόσφατα την Ομάδα Stockwell του Λονδίνου, η οποία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και της Τράπεζας Πειραιώς (!!!). Φαίνεται ότι οι φίλοι κα Κλίντον ΤΑ ΚΟΝΟΜΆΝΕ σχετικά με την παγκόσμια τραπεζική λιτότητα που έχει επιβληθεί εναντίον και της Ελλάδας.

Εν κατακλείδι, σε…ΠΟΙΟΝ τώρα απο την Ελληνική κυβέρνηση μπορούμε να μεταθέσουμε την ευθύνη για αυτήν την απάπη που «έτρεχε» τότε η Χίλαρι.  ΠΟΙΟΣ ήταν ο τότε Έλληνας Πρωθυπουργός που όπως έχει αποδειχθεί (βλέπε την υπόθεση του Κώστα Αγγελάκη), ΑΝΕΚΑΘΕΝ, είχε την τάση να διαρρέει ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ στους…ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ για να περιοριστούν οι όποιες οφέλιμες για τον Ελληνικό λαό πρωτοβουλίες!  ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ???…ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΧΙΛΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ…

Screen Shot 2016-08-07 at 9.40.16 PM

Δείτε τώρα το ρεπορτάζ….

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: GreekNewsOnDemand.jdk@gmail.com

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr