Home Greek News ΒΟΜΒΑ: ο κύριος παράγοντας πίσω απο την Ελληνική κρίση…Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!

ΒΟΜΒΑ: ο κύριος παράγοντας πίσω απο την Ελληνική κρίση…Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!

by _
0 comment 378 views

Επωφελήθηκε της Ελληνικής κρίσεως μοιράζοντας σε αλλούς διαβαθμισμένες πληροφορίες περι αυτής η…ΧΙΛΑΡΙ!

Ο ρόλος που έπαιξε η Χίλαρι Κλίντον στην…ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!! from John Kountouris on Vimeo.

 

«Κατά τη διάρκεια του 2011, η Υπουργός Εξωτερικών Κλίντον πίεσε τους ηγέτες των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων να διασώσουν το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Υποστήριξε την επιβολή μέτρων λιτότητας για την Ελλάδα – όπως η αύξηση των φόρων, η μείωση των μισθών των δημόσιων υπαλλήλων και η κατάργηση των προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας– κάνουνοντας τους επενδυτές που κατέχουν το ελληνικό χρέος ευτυχισμένους»

Έχει ΡΕΝΤΑ η Χίλαρι όσον αφορά όλες αυτές τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τα εμαιλ της και «ΜΠΡΑΒΟ» ΤΗΣ γιατί θέλουμε να τα μάθουμε ΟΛΑ τα σκάνδαλά της, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

– του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 8 Αυγ. 2016, 09.49 μπ | JohnKountouris.com

Συμφωνά με το μεγάλο κανάλι RT, το FOX News (πατήστε εδώ) έκανε τελευταίως ρεπορτάζ για ένα εντελώς καινούριο εύρημα σχετικά με το περιεχόμενο των κλεμμένων απο την Χίλαρι Κλίντον εμαιλ απο το Στέιτ Ντεπάρτμεντ (εμαιλ που ΔΕΝ είχε το δικαίωμα να διοχετεύει στο σπίτι της) μέσω ενος ιδιωτικού διακομιστή, για να τα διαβάζει με την ησυχία της…

Αλλά αυτή τη φορά, αυτή η καινούρια αποκάλυψη περι των εμαιλ της κας Κλίντον απο το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, έχει να κάνει με κανένα άλλο εκτός απο την ίδια…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Ναι το ακούσατε σωστά και ΑΚΟΥΣΤΕ πως χρησιμοποίησε συγκεκριμένες πληροφορίες των εμαιλ της, που αφορά την Ελληνική κρίση, για να πλουτίσει αυτή μαζί με τους συγγενείς, τους φίλους και τους συνεργάτες της!

Όλη αυτή τη δουλειά για την αποκάλυψη αυτών των πληροφοριών την έκανε αρχικά η Wikileaks βέβεια, αλλά ήταν κάποιοι ρεπόρτερ εκεί στο FOX News που τις αποκάλυψαν αυτές ψάχνοντας μέσα στα μεγάλα αρχεία των εμαιλ της Χϊλαρι που μας παρείχε αυτή η ειδική ομάδα χάκερ.

Σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ του RT:

  • Ξεκίνησε πριν απο 6 χρόνια η επίσημη Ελληνική κρίση. Και ΠΟΙΟΣ ήταν τότε ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ???…ΜΑ Η ΧΙΛΑΡΙ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ και τα εμαιλ της έχουν πάρα πολλά να μας πούν για το πώς…ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Η ΊΔΙΑ αυτήν την κρίση.
  • Και την ίδια στιγμή, ο σύζυγος της Τσέλσι Κλίντον, κ Marc Mezvinsky (Εβραίος), δημιουργούσε, όλως «τυχαίως», ένα καλάθι υπεράκτιων κεφαλαίων αξίας $325.000.000 ενώ δούλευε για την εταιρία Eaglevale Partners με τη βοήθεια της…GOLDMAN SACHS!
  • Αυτά τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για να βάλουν στοιχήματα για το τι έμελλε γενέσθαι στην…ΕΛΛΑΔΑ.
  • Τα έβαζε αυτά τα στοιχήματα ο κ Marc Mezvinsky ενώ, ταυτόχρονα, μοιραζόταν η Χίλαρι σε οικεία πρόσωπα, φίλους, κ.τλ, υπο την ιδιότητά της ως Υπουργός Εξωτερικων, πολλές απόρρητες πληροφορίες, για το τι συνέβαινε τότε στην…ΕΛΛΑΔΑ, μέσω του…ΙΔΙΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΕΜΑΙΛ ΤΗΣ!
  • Μοιράστηκε διαβαθμισμένες πληροφορίες με τη παρέα της από το Ίδρυμα Κλίντον για το τι συζητούσαν μεταξύ τους εκείνη τη στιγμή οι πραγματικοί ηγέτες της…ΕΛΛΑΔΟΣ! Μιλάμε για πληροφορίες των….ΥΨΗΛΟΤΕΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ!
  • Έστειλε επίσης η Χίλαρι, πάλι μέσω του διακομιστή εμαιλ απο το Στέιτ Ντεπάρτμεντ, σε συνεργασία με τον σύζυγό τη Μπίλ Κλίντον, άκρως ευαίσθητες πληροφορίες για….ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ την ίδια στιγμή που ο γαμπρός της έβαλε στόχο την…ΕΛΛΑΔΑ με το hedge fund του (δηλ., με τα αμοιβαία κεφάλαια υψηλού κινδύνου του)
  • Δηλ., έστειλε, μέσω εμαιλ, στους αγαπημένους της, διαβαθμισμένες πληροφορίες που αφορούσαν το πακέτο διασώσεως που πήρε τότε η Ελλάδα ενώ, ταυτόχρονα, ο γαμπρός της έβαζε στοιχήματα πολλών εκκατομυρίων δολλαρίων για το τι θα γινόταν…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Το περασμένο Οκτ.. του 2015, σας είχα γράψει άρθρο με τίτλο «H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΏΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ και Η κα. ΧΊΛΑΡΙ ΚΛΊΝΤΟΝ ΠΟΥ ΖΗΜΙΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!» (πατήστε εδώ) και σας αποκάλυψα το γεγονός ότι η Χίλαρι, μαζι με τους συνεργάτες της, επωφελούντο κάπως της Ελληνικής κρίσεως, αλλά οι πληροφορίες μου τότε ήταν αραιές επι του θέματος. Το όλο ζήτημα επικεντρωνόταν σε μια εταιρεία πληροφοριών που ασχολείται και με τις…ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ με επωνυμία Teneo και τυχαίνει να έχει στενές σχέσεις με αυτή η Χίλαρι. Έγραψα τα εξής:

Η Teneo έχει χρηματοδοτήσει μια θέση στα διεθνή μέσα ενημέρωσης με την πρόσφατη εξαγορά της εταιρείας που εδρεύει στο Λονδίνο Blue Rubicon (Μπλε Ρουβίκωνα), που είχε σχηματιστεί εν μέρει από τον πρώην αρχισυντάκτη ειδήσεων του καναλιού Channel 4 News στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, η Teneo απέκτησε πρόσφατα την Ομάδα Stockwell του Λονδίνου, η οποία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και της Τράπεζας Πειραιώς (!!!). Φαίνεται ότι οι φίλοι κα Κλίντον ΤΑ ΚΟΝΟΜΆΝΕ σχετικά με την παγκόσμια τραπεζική λιτότητα που έχει επιβληθεί εναντίον και της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ του FOX NEWS για το ίδιο θέμα:

Ο διαχειριστής hedge fund Marc Mezvinsky είχε φίλους σε υψηλές θέσεις, όταν έβαλε στοίχημα μεγάλο πάνω στην ελληνική οικονομική ανάκαμψη, αλλά ακόμη και το έντονο ενδιαφέρον της πεθεράς του, της τότε υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, δεν ήταν αρκετό για τον ίδιο και τους συνεπενδυτές από το να ξεφύγουν την οικονομική τραγωδία (τα έχασαν σχεδόν όλα).

Το 2012, ο Mezvinski, ο σύζυγος της Τσέλσι Κλίντον, δημιούργησε ένα καλάθι με 325 εκατομμύρια $ υπεράκτιων κεφαλαίων μέσα κάτω από το έμβλημα Eaglevale Partners μέσα από μια ειδική διάταξη με την επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs. Τα κεφάλαια αυτά έχουν χάσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια προβλέποντας ότι οι διασώσεις του ελληνικού τραπεζικού συστήματος θα ανέβαζαν την αξία των προβληματικών ομολόγων της χώρας. Ένα ταμείο, αφιερωμένο αποκλειστικά στο ελληνικό χρέος, υπέστη σχεδόν συνολικές απώλειες.

Η Κλίντον παραιτήθηκε από υπουργός Εξωτερικών των το 2013 για να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος. Αλλά άρτι απελευθερωθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το 2012 δείχνουν ότι αυτή και ο σύμβουλος του Ιδρύματος Κλίντον, Sidney Blumenthal, μοίρασαν διαβαθμισμένες πληροφορίες σχετικά με το πώς η γερμανική ηγεσία θεωρούσε τις προοπτικές μιας ελληνικής διάσωσης. Η Κλίντον μοιράστηκε επίσης “προστατευόμενες” του Στέιτ Ντιπάρτμεντ πληροφορίες σχετικά με τα ελληνικά ομόλογα με το σύζυγό της την ίδια στιγμή που ο γαμπτός της έβαλε στόχο την Ελλάδα με το hedge funds του.

Το ότι η κορυφαία διπλωμάτης της Αμερικής παρακολουθούσε στενά την πιθανότητα μιας διάσωσης της ελληνικής κεντρικής τράπεζας δεν είναι πρόβλημα. Η ανταλλαγή, ωστόσο, τόσο ευαίσθητων πληροφοριών με τους φίλους και την οικογένειά της θα ήταν εξαιρετικά ακατάλληλη. Ομοσπονδιακοί κανονισμοί απαγορεύουν τη χρήση των μη δημόσιων πληροφοριών για την προώθηση ιδιωτικών συμφερόντων ή των συμφερόντων τρίτων. Η απλή αντίληψη μιας σύγκρουσης συμφερόντων είναι απαράδεκτη.

Η Eaglevale αρνήθηκε να σχολιάσει για αυτήν την ιστορία μέσω του εκπροσώπου τύπου της. Η γραφείο τύπου της εκστρατείας της Κλίντον δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα για σχολιασμό επι του θέματος.

Ο ίδιος ένας πρώην χρηματιστής της Goldman Sachs, ο Mezvinsky συγκρότησε την Eaglevale Management με δύο πρώην εταίρους απο την Goldman Sachs τον Οκτώβριο του 2011. Ως εταιρία “Global Macro”, η στρατηγική της Eaglevale είναι να αναζητήσει ευκαιρίες κέρδους σε πολιτικά ασταθείς καταστάσεις. Ο Mezvinsky δε ίδρυσε αρκετά κεφάλαια στα νησιά Cayman, έναν μυστικό φορολογικό παράδεισο, με την Goldman Sachs να λειτουργεί ως βασικός μεσίτης και τραπεζίτης της Eaglevale. Η γιγαντιαία χρηματιστηριακή εταιρεία έχει μια πολυκύμαντη ιστορία του χειρισμού της αξίας του ελληνικού χρέους εις βάρος της Ελλάδος.

Τον ίδιο μήνα που ενσωματήθηκε κορπορατικά το υπεράκτιο σκέλος της Eaglevale, ο Gary Gensler, ο επικεφαλής της Επιτροπής Commodity Futures Trading των Ηνωμένων Πολιτειών, που «αστυνομεύει» τα hedge funds, έστειλε εμαιλ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Κλίντον ότι ένα πακέτο διάσωσης από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα μπορούσε να «στρέψει το κλίμα της αγοράς» υπέρ των ελληνικών ομολόγων.

Ο Gensler είχε εργαστεί στο παρελθόν ως συν-επικεφαλής του τμήματος οικονομικών της Goldman Sachs• αυτός είναι τώρα ο οικονομικός διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας Κλίντον. Η Goldman Sachs έχει δωρίσει μέχρι $ 5 εκατομμύρια για το Ίδρυμα Κλίντον και $ 860.000 σε πολιτικές εκστρατείες της Χίλαρι Κλίντον. Λίγο μετά την παραίτηση του Κλίντον, την πλήρωσε η Goldman Sachs $ 675.000 σε αμοιμές για τις ομιλίες που εκφώνησε.

Ο Αναπληρωτής της Κλίντον υπεύθυνος για την οικονομική πολιτική ήταν ο Robert Hormats, ένας πρώην αντιπρόεδρος της Goldman Sachs. Ο Hormats και η Κλίντον μοίρασαν ένα εκτενές μονοπάτι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τη δυνατότητα της διάσωσης Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων διαβαθμισμένων υλικών, και εσωτερικών σημειωμάτων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το χρέος από τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα (Ντανιελ Σπεκχαρντ).

Και πάλι, η παρακολούθηση της Ελλάδας ήταν μέρος της περιγραφής εργασίας της Κλίντον, αλλά, ηθικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ένα μέλος της οικογένειας θα πρέπει να κάνει τα στοιχήματά που εξαρτώνται από τις ενέργειες ενός άλλου μέλους της οικογενείας του, αφήνοντας κατά μέρος το ερώτημα για το εάν «εμπιστευτικές» πληροφορίες είχαν γνωστοποιηθεί στον κ Mezvinsky από τον κ Blumenthal ή τους γονείς της Τσέλση Κλίντον.

Κατά τη διάρκεια του 2011, η Υπουργός Εξωτερικών Κλίντον πίεσε τους ηγέτες των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων να διασώσουν το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Υποστήριξε την επιβολή μέτρων λιτότητας για την Ελλάδα –όπως η αύξηση των φόρων, η μείωση των μισθών των δημόσιων υπαλλήλων και η κατάργηση των προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας– κάνοντας τους επενδυτές που κατέχουν το ελληνικό χρέος ευτυχισμένους

Καθοδηγούμενη από την γενική πεποίθηση επενδυτών ότι η Ελλάδα θα πρέπει να διασωθεί, η κερδοσκοπική αξία του χρέους της ανέβηκε στη στρατόσφαιρα στα τέλη του 2011 και στις αρχές του 2012. Τα ομόλογα βυθίστηκαν σταδιακά στα επίπεδα του 2008 μέχρι το τέλος του έτους, με προσωρινές αιχμές, καθώς οι επενδυτές κέρδιζαν και έχαναν εναλλάξ την εμπιστοσύνη τους σε μια προοπτική της διάσωσης. Με άλλα λόγια, υπήρξαν πολλαπλές ευκαιρίες για τα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου των ελληνικών ομολόγων (hedge funds) να αγοράζουν φτηνά και να πωλούν ακριβά.

Σε μια απο το Φεβ 2012 σύνοδο κορυφής για την κρίση χρέους της Ευρωζώνης στο Μόναχο, η Κλίντον κάλεσε τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να δεσμευτούν σε μια ελληνική διάσωση.

Τον Απρίλιο, η Eaglevale έκλεισε $ 19 εκατομμύρια από μια ντουζίνα επενδυτών. Το μεγάλο ταμείο συντάξεων δημοσίων υπαλλήλων της Καλιφόρνιας CalPERS φέρεται να επένδυσε $ 13 εκατομμύρια. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Goldman Sach Lloyd Blankfein, «πήδηξε» στο ποτ με τα δικά του χρήματα, όπως έκανε και το πρώην αφεντικό της Τσέλσι Κλίντον, κ Μαρκ Lasry, ο οποίος ειδικεύεται στην αγορά προβληματικών χρεών.

Τον Μάιο, ο Blumenthal έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δύο “εμπιστευτικά” σημειώματα για την κατάσταση του ελληνικού χρέους στην κα Χ. Κλίντον. Συμπεριλήφθηκε επίσης στο βρόχο (αλυσίδα) email ο κ Hormats.

Στο πρώτο σημείωμα, ο Blumenthal είπε στην Κλίντον, “Με βαση συνομιλιών με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τους γύρω του … η πληροφορία προέρχεται από μια εξαιρετικά ευαίσθητη πηγή και θα πρέπει να γίνεται με προσοχή. Τις πληροφορίες αυτές δεν θα πρέπει να τις μοιραστεί κανείς με κανέναν που συνδέεται με τη γερμανική κυβέρνηση.”

Ο ανώνυμος κατάσκοπος ανέφερε ότι σε μυστικές συναντήσεις με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, ο Σόιμπλε είχε ψάξει για έναν πολιτικά αποδεκτό τρόπο για τη διάσωση του ελληνικού χρέους, προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση των οικονομιών της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Ιρλανδίας.

Το δεύτερο σημείωμα ήταν απόρρητο και το είχαν διαγράψει λογοκριτές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όταν κυκλοφόρησαν τα μηνύματα εμαιλ της Κλίντον. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν κατατοπιστικό.

Τον Ιούνιο, ο αναπληρωτής της Κλίντον, Τζέικ Sullivan της έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «ένα καταθλιπτικό στιγμιότυπο» για αναφορές ότι οι ελληνικές τράπεζες κατέρρεαν και ότι η Μέρκελ ήταν εναντίον μιας ελληνικής διάσωσης. Την επόμενη μέρα, ο ίδιος ανέφερε «Σχετικά με:
την Ελλάδα» ότι ο Πρέσβης Dan Smith «μόλις μίλησε με τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας (της ΕΤΕ) και εκτίμησε ότι η οικονομική κατάσταση ήταν “εντάξει για τώρα” αρκεί μόνο “να ξαναβάλουν χρήματα στις τράπεζες οι μικροί καταθέτες”».

Λίγες μέρες αργότερα, η Κλίντον ζήτησε απο τον Sullivan για μια εμπιστευτική έκθεση του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ με τίτλο «Solidarity Bonds Greece Revised», δηλ., «η Ελλάδα Αναθεωρημένη: Ομόλογα Αλληλεγγύης.» Της την έστειλε προσθέτωντας, «Αν σας αρέσει, να το προωθήσετε στον WJC» που είναι πιθανώς μια αναφορά στον κ. Ουίλιαμ Τζέφερσον Κλίντον (William Jefferson Clinton).

Η Κλίντον διέταξε σε μια βοηθό, «Παρακαλώ, εκτυπώστε δύο αντίγραφα» για την έκθεση ελληνικών ομολόγων. Όταν τα μηνύματα δόθηκαν στη δημοσιότητα, είχε διαγραφεί με μαρκαδόρο ως ένα «προστατευόμενο» έγγραφο η έκθεση αυτή.

Μήπως ο κ Mezvinsky επωφελήθηκε από τη σύνδεση με την οικογένειά του;;;

Τα μηνύματα δείχνουν ότι η Κλίντον έκανε μία τουλάχιστον επίσημη χάρη για το γαμπρό της. Τον Αύγουστο του 2012, διαβήβασε στον Αναπληρωτή Γραμματέα Θωμά Nides (Thomas Nides) ένα εμάιλ από τον κ Mezvinsky ασκώντας πίεση για λογαριασμό του πρώην συναδέλφου του, της Goldman Sachs, Χάρι Siklas (Harry Siklas).

Ο Siklas και η Goldman Sachs είχαν επενδύσει σε ένα εγχείρημα εξορύξεως της βαθείας θαλλάσης που ονομάζεται «Neptune Minerals» (Τα Ορυκτά του Ποσειδώνος). Ο Siklas ζήτησε απο τον Mezvinsky να μεσολαβήσει για μια συζήτηση με την Κλίντον για τα «τρέχοντα νομικά ζητήματα και τους κανονισμούς» σχετικά με την εξόρυξιν της βαθείας θαλλάσης. Κλίντον διέταξε εις τον Nides να κάμει «επακολούθηση (να δόσει συνένεια) πάνω σε αυτό το αίτημα.»

Ο Nides απάντησε, «Επι το έργον.»

~~~

Εν κατακλείδι, σε…ΠΟΙΟΝ τώρα απο την Ελληνική κυβέρνηση μπορούμε να μεταθέσουμε τις ευθύνες για αυτήν την απάπη που «έτρεχε» τότε η Χίλαρι??? ΠΟΙΟΣ ήταν ο τότε Έλληνας Πρωθυπουργός που όπως έχει αποδειχθεί (βλέπε την υπόθεση του Κώστα Αγγελάκη πατώντας εδω), ΑΝΕΚΑΘΕΝ, είχε την τάση να διαρρέει ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ στους…ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ για να περιοριστούν οι όποιες οφέλιμες για τον Ελληνικό λαό πρωτοβουλίες! ΠΟΙΟΣ, σύμφωνα πάλι με την ομάδα χάκερ WikiLeaks, ήταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός που ήταν σε συνεννόηση με τον τότε Αμερικανό Πρέσβη Ντάνιελ Σπέκχαρντ του οποίου το όνομα μόλις διαβάσετε σε παρόν άρθρο εν σχέσει με αυτήν την τεράστιαν απάτην της Χίλαρι Κλίντον εις βάρος της Ελλάδος??? ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ???!!!…ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΧΙΛΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ…

Διαβάζουμε τα εξής σοκαριστικά απο το ακόλουθο σαιτ:

Η υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, κατά την θητεία της στο υπουργείο Εξωτερικών ήθελε να μαθαίνει τα πάντα για την Ελλάδα. Αυτό το γνώριζε καλά και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος τις έστελνε συχνά… ενημερώσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/649024/ti-apokalyptoyn-gia-tin-ellada-aporrita-emails-tis-xilari-klinton#ixzz4H4ts893s

Διαβάστε επίσης τo άρθρo μου με τίτλο «Ζήτησε βοήθεια απο τους ΕΧΘΡΟΥΣ της Ελλάδας για να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας» για περισσότερα σχετικά με τις ύπουλες δραστηριότητες του Σπέκχαρντ εν συνεγαρσία με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γ. Παπανδρέου.

Επίσης, διαβάστε «Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!» απο το σάιτ defensegr.wordpress.com (πατήστε εδώ). Αφορά πάλι τις διαρροές WikiLeaks μερικών απόρρητων εγγράφων του Στέιτ Ντεπάρτμεντ απο το Φεβ. του 2010 στα οποία συζητάει ο τότε Αμερικανός Πρέσβης με τον επικεφαλής της ΕΥΠ Μπίκα την…ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ!!! Το ερώτημά μας εδώ όμως είναι το εξής: ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΙΟΥ???…ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ…ΧΙΛΑΡΙ???  Σίγουρα ΈΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ιδιαίτερα εκ των υστέρων.

Απο το ιστολόγιο defensegr.wordpress.com διαβάζουμε τα εξής:

Ανάμεσα στα σχεδόν δύο εκατομμύρια μηνύματα Αμερικανικών διπλωματικών υπηρεσιών που διέρρευσαν μέσω της ιστοσελίδας Wikileaks, υπάρχουν και αρκετά σχετικά με την Ελλάδα. Ένα τέτοιο, πολύ ενδιαφέρον διπλωματικό τηλεγράφημα θα δούμε εδώ και σχετίζεται με την αναδιοργάνωση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) για θέματα αντιτρομοκρατίας από το Φεβρουάριο του 2010.

Το γεγονός ότι ένας ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ –μιλάω για τον Αμερικανό Πρέσβη Σπέκχαρντ τον οποίο ΕΠΕΠΛΗΞΑ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΟ ΝΟΕΜ. ΤΟΥ 2008 (δείτε το εδώ) στη ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ– είχε συνομιλίες με τον ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ???  Όπως έγραψε ένας καλός συνεργάτης μας σχετικά με αυτό το θέμα που μπορεί να μας βοηθήσει να ρίξουμε περισσότερο φώς σε αυτό το παρα πολύ κρίσιμο ζήτημα που αφορά το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ που έπαιξε η Κλίντον στην Ελληνική κρίση:

ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ – ΜΠΙΚΑΣ ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

 

Δείτε τώρα το ρεπορτάζ απο το RT ….

https://www.youtube.com/watch?v=hTlIkY_-Oog

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr