Home Greek News Κορυφαίος Ισραηλινός στρατιωτικός ραβίνος: «ο Θεός επιτρέπει σε στρατιώτες να βιάζουν μη-εβραίες γυναίκες»

Κορυφαίος Ισραηλινός στρατιωτικός ραβίνος: «ο Θεός επιτρέπει σε στρατιώτες να βιάζουν μη-εβραίες γυναίκες»

by _
0 comment 269 views

Ο νέος κορυφαίος στρατιωτικός ραβίνος του Ισραήλ ανέχεται το βιασμό των μη-Εβραίων γυναικών κατά τη διάρκεια της μάχης, επικαλούμενος τη σημασία της διατήρησης του «ηθικού» στρατιωτών κατά τη διάρκεια της περιόδους πολέμου. Ο ραβίνος συνταγματάρχης Eyal Karim, ο οποίος ασκεί τώρα πρωτοφανή δύναμη πάνω στις ζωές των εκατομμυρίων Παλαιστίνιων γυναικών, δήλωσε ότι επιτρέπεται σε ισραηλινούς Εβραίους στρατιωτές στο να “παραβιάζουν” τα τείχη της σεμνότητα και:

«Ικανοποιήστε την κακή κλίση με το ψεύδος με τις ελκυστικές γυναίκες τις εθνικές ενάντια στη θέλησή τους, λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι στρατιώτες και για τη συνολική επιτυχία τους.»

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις είναι ακόμα πιο τρομακτικές, στο πλαίσιο της ισραηλο-παλαιστινιακής σύγκρουσης. Το Ισραήλ έχει τον έλεγχο πάνω στις ζωές των εκατομμυρίων Παλαιστίνιων γυναικών, η πλειονότητα των οποίων είναι κάτω από την ηλικία των 19 ετών. Από το 1967, οι Παλαιστίνιοι ζούν κάτω από μια βάρβαρη στρατιωτική κατοχή που είχει δει τα εδάφη και τους πόρους τους να εκμεταλλεύονται, τα σπίτια τους να κατάσχονται για χάρη των εβραϊκών οικισμών και τα ατομικά και πολιτικά δικαιωμάτων τους να αμφισβητούνται. Οι Παλαιστίνιοι ζουν υπό βίαιους στρατιωτικούς νόμους που τους στερούν τα πιο βασικα δικαιώματα, ενώ οι Εβραίοι έποικοι ζουν κάτω από δημοκρατικούς νόμους που απορρέουν απο την Ισραηλινή νομοθεσία.  Το σύστημα των δύο βαθμίδων της νομοθεσίας έχει οδηγήσει τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Τζίμι Κάρτερ και τον της Νότιας Αφρικής ακτιβιστή υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων Ντέσμοντ Τούτου να ονομάσουν το Ισραήλ ένα απαρτχάιντ ρατσιστικό κράτος. Η υφηστάμενη ισραηλινή κατοχή της Παλαιστίνης είναι παράνομη βάσει του διεθνούς δικαίου.

Screen Shot 2016-08-06 at 6.51.26 PM

Παρά την παραβίαση δεκάδων ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών απο πλευράς του Ισραήλ που καλούν την χώρα για να τερματίσει την κατοχή και να επιτρέψει στους Παλαιστίνιους, που έχουν υποστεί διαχρονικά εθνικές εκκαθαρίσεις απο το ίσιο, να επιστρέψουν στα σπίτια τους, καθώς και την συνεπή καταδίκη του κόσμου επι των πολιτικών γενοκτονίας και βιασμών των αξιοματούχων τους, συνεχίζουμε να τους δίνουν δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια συμφωνία που πρόκειται να υπογραφεί μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ που θα δώσει στους Ισραηλινούς $ 5 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο για τα επόμενα δέκα χρόνια. Αυτό είναι πέραν των άλλων χρημάτων που δεν έχουν υπολογιστεί.

Ήρθε η ώρα για τις ΗΠΑ να σταματήσουν τις προσκυνήσεις υποβάλλοντας τα σέβη σε μια χώρα που κατέχει πάρα πολύ πολιτική δύναμη πάνω στους πολιτικούς της και να αρχίσουν να συμμορφώνονται με τις αξίες μας με την παύση υποστήριξης σε ένα κράτος που είναι ένας από τους χειρότερους παραβάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο. Τα δισεκατομμύρια που τους δίνουμε θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να θρέψουν τα πεινασμένα παιδιά στις ΗΠΑ.

Πηγή:

http://newcenturytimes.com/2016/08/02/israels-top-military-rabbi-god-permits-soldiers-to-rape-non-jewish-women/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr