Home Greek News Διέγραψε το όνομα της Παλαιστίνης από τους χάρτες της αντικαθιστώντας το με το…«Ισραήλ» η…Google!

Διέγραψε το όνομα της Παλαιστίνης από τους χάρτες της αντικαθιστώντας το με το…«Ισραήλ» η…Google!

by _
0 comment 229 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 6 Αυγ. 2016, 09:09 μπ  | JohnKountouris.com

-πηγή: middleeastmonitor.com | μετάφρασις Ιωάν. Κουντούρη

~~~

Τα σχόλιά μου πρώτα…

Παρόμοια πράγματα έχει κάνει η ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Γκούγκελ και στη περίπτωση μερικών ελληνικών νησιών -σε κρίσιμες περιοχές του Αιγαίου όπου καθορίζεται η Ελληνική ΑΟΖ!- αντικαθεστώντας τα ονόματά τους με….ΤΟΥΡΚΙΚΑ !!!  Άρα, τι σημαίνει αυτό?: ΤΟ ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΥΤΟ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ! (πατήστε εδώ για αποδείξεις)

Screen Shot 2016-08-06 at 9.54.15 AM

Διαβάστε επίσης το άρθρο «ΤΟ GOOGLE ΒΑΦΤΙΖΕΙ «ΤΟΥΡΚΙΚΟ» ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ (ΜΕΓΙΣΤΗ)!» (εδώ).

Και ΓΙΑΤΙ το κάνουν αυτό οι της Γκούγκελ εκ μέρους της Τουρκίας??? Διαβάστε το άρθρο του κ. Ιωάν. Παπαζήση «ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ» (εδώ) και θα το καταλάβετε. Άρα, αυτό σημαίνει ότι οι δυνάμεις της Δύσεως (η Αμερική, το Ισραήλ, κ.τλ) έχουν ακόμη ΣΤΕΝΟΤΑΤΕΣ σχέσεις με τους Τούρκους γιατί, εν συνεργασία με αυτούς, προσπαθούν να οικειοποιηθούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους φυσικούς πόρους της ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!!  Οπότε, μην ακούμε αυτές τις σαχλαμάρες ότι η Αμερική και η CIA ήταν πίσω απο την προσπάθεια της ανατροπής του Ερντογκάν μέσω ενος εντελώς ΨΕΥΤΙΚΟΥ πραξικοπήματος! Όταν η Γκούγκλελ εξυπηρετεί τις βλέψεις των Τούρκων στο Αιγαίο, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??!!

Ρε παιδιά, εάν ήθελε, θα μπορούμε η Αμερική να ανατρέψει τον Ερντο-GONE και τούτο μάλιστα…ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ.  Αλλά προφανώς τον έχουν ακόμη εκεί γιατί δεν είναι σκόπιμο για τους αυτούς να τον ρίξουν ακομη.   

Διαβάστε το άρθρο μου «Επίθεση False Flag της κυβέρνησης Ερντογκάν και «ο Άνθρωπος από το…ΙΣΡΑΗΛ»;;;» (εδώ) και θα δείτε το ακριβώς εννοώ.

Τώρα ας διαβάσουμε τις ακόλουες πληροφορίες για τις τελευταίες κινήσεις των ΠεριΟΥΣΤιων του «θεού» προς την «εκπλήρωσιν» των «βιβλικών προφητειών» περι του δήθεν «δικαιώματός» τους να πάνε να διεκδικήσουν την Παλαιστίνη κλέβοντας και σφαγιάζοντας τους Παλαιστίνιους.

Ο Θεός να τους εξαλείψει απο τον…ΧΑΡΤΗ… ?

~~~

Το φόρουμ των Παλαιστινίων Δημοσιογράφων καταγγέλλει τη Google για τη Διέγραψε το όνομα της Παλαιστίνης από τους χάρτες της αντικαθιστώντας το με το…«Ισραήλ».

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε χθες, το φόρουμ δήλωσε ότι η απόφαση της Google να αφαιρέσει την Παλαιστίνη από τους χάρτες της στις 25 Ιουλίου φέτος “είναι μέρος του ισραηλινού καθεστώτος για να καθιερωθεί το όνομά του ως νόμιμο κράτος για τις επόμενες γενιές και να καταργηθεί η Παλαιστίνη μια για πάντα.”

«Η κίνηση αυτή έχει επίσης σχεδιαστεί για την παραποίηση της ιστορίας, της γεωγραφίας, καθώς και του δικαιώματος του παλαιστινιακού λαού στη πατρίδα του, και είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια της αλλοίωσης της μνήμης των Παλαιστινίων και των Αράβων, καθώς και του κόσμου.»

Το φόρουμ είπε ότι η κίνηση ήταν «σε αντίθεση με όλους τους διεθνείς κανόνες και συμβάσεις», τονίζοντας ότι η Google θα πρέπει να υποχωρήσει σχετικά με τις δράσεις της.

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο….

https://www.youtube.com/watch?v=S4vy2Wc-OkI

Screen Shot 2016-08-06 at 9.35.43 AM

Πηγή:

Google slammed for removing Palestine from its maps

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr