Home Greek News Γιατί ο καμεραμάν στρέφει το τηλέφωνό του μακριά από τα «θύματα» του «πυροβολισμού» στο Μόναχο;…

Γιατί ο καμεραμάν στρέφει το τηλέφωνό του μακριά από τα «θύματα» του «πυροβολισμού» στο Μόναχο;…

by _
0 comment 253 views

 

….ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΤΑ…«ΘΥΜΑΤΑΚΙΑ»???  ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ???!!! ΑΛΛΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ???!!!  ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ???

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com | 22 Ιουλ. 2016, 19.00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!

Το βίντεο του «τρομοκάτη» των McDonalds στο Μόναχο το γύρισε…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ!

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! • ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ…

ΓΙΑΤΙ κάθε φορά συμβαίνουν τέτοιου είδους «τρομοκρατικοί πυροβολισμοί» και «επιθέσεις», σπεύδετε αμέσως να ακούσετε τι μας λένε επ’ αυτού τα ΜΜΕ, τα ΜΜΕ που, ως γνωστόν, έχουν πάρει εντολή να μας λένε μια εχδοχή της αλήθειας…ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ???…

Τις ειδήσεις που «τρώμε» καθημερινά μας τις «σερβίρουν» ΜΜΕ που, με τη σειρά τους, τις παίρουν αυτές απο το Reuters και το Associated Press. Και….ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ είν’ αυτοί που κατέχουν το Reuters και το Associated Press???   Μα…δεν είναι άλλοι απο τους….ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ του κόσμου τούτου (οι Ρότσιλντ, κτλ.) Είναι ιστορικό ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ο J.P. Μόργκαν (Morgan), ο μεγάλος πράκτορας της οικογενείας Ρότσιλντ, πήρε εντολή απο τους αφεντάδες του να εξαγοράσει ΟΛΕΣ τις μεγάλες εφημερίδες στην Αμερική απο το 1910 και εξής ώστε να είναι σε θέση οι μεγάλοι να μας προπαγανδίζουν για το καθετί, ΙΔΙΑΤΕΡΑ για τους…«ΠΟΛΕΜΟΥΣ», τους οποίους έφτιαξαν…ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Και…ΕΚΤΟΤΕ, ΟΛΟΣ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΥΠΟΣ είναι στα χέρια τους. ΟΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΟΤΙ «ΕΓΙΝΕ» ΈΝΑΣ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ» ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ ΠΟΛΗ, Κ.ΤΛ.??? ΓΙΑΤΙ??? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Τώρα θα ήθελα να σας δόσω ένα παράδειγμα του τι σας λέγω εδώ και μήνες για όλα αυτά τα «χτυπήματα» που, όλως «τυχαίως», προκύπτουν ΠΑΝΤΟΥ και σχεδόν και σε καθημερινή βάση…

Γιατί ο…..καμεραμάν στο ακόλουθο επίμαχο βίντεο, που βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή σε όλο το διαδύκτυο, στρέφει το τηλέφωνό του μακριά από τα «θύματα» του «πυροβολισμού» στο Μόναχο;  Δηλ., δείτε το παρακάτω βίντεο πατώντας την παρακάτω εικόνα, και ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ο «εικολήπτης» –που, όλως περιέργως, είναι ήδη έτοιμος να καταγράψει τον «τρομοκράτη»…των McDonalds ενώ οι άλλοι γύρω του ΔΕΝ ξέρουν τι γίνεται εκείνη τη στιγμή- στρέφει το κινητό του τηλέφωνο απο τον εν εξελίξει πυροβολισμό ακριβώς τι στιγμή που αρχίζει ο εν λόγω «τρομοκράτης» να ανοίγει πύρ κατα των ανθρώπων πέριξ αυτού???  ΕΕΕΕ??? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

Δείτε το τώρα….

https://www.youtube.com/watch?v=RGLbIHu7LpQ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που συμβαίνουν τέτοιοι «πυροβολισμοί», η κάμερα του  «παραβρισκόμενου» –που, ως απο θαύμα, τυχαίνει να κρατά ήδη ο ίδιος το κινητό του τηλέωφωνο ΑΝΟΙΚΤΟ και ΕΤΟΙΜΟ στο ΧΕΡΙ ΤΟΥ να ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ τις ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ- απο τη στιγμή που περιμένουμε να δούμε το κύριο κομμάτι του βίντεο, δηλ., το μέρος όπου θα βλέπαμε ανθρώπους να πυροβολούνται πραγματικά απο αυτούς τους «τρομοκράτες», ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΑ «ΘΥΜΑΤΑ» ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΡΉΓΝΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ???  ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ??? ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!!!

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ» ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ???

ΤΟ «ΠΙΣΤΟΛΙ» του «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ» ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΌΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ….ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΠΟΠ, POP GUNS ή τα λέμε εδω CAP GUNS!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Screen Shot 2016-07-22 at 6.09.39 PM

ΜΗΝ ΑΠΑΤΑΣΘΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ «ΧΡΥΠΗΜΑΤΑ»!!!

Για ΟΛΗ την αλήθεια σχετικά με αυτά τα «χτυπήματα», δείτε τις ακόλουθες εκπομπές της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΝΩΜΗΣ με τον κ Άγγελο Αγγελάτο όπου έχει σαν καλεσμένο τον…ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!  ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=yqQJ1uRtX_o

Δείτ επίσης την εκπομπή που μόλις κάναμε και στον ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ στο Astra TV με τον κ. Βασίλη Μπαντίδη για το ίδιο θέμα!…

https://www.youtube.com/watch?v=C7pWIR2M9ds

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ…ΨΕΥΤΙΚΕΣ «ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ» του ISIS???  ΔΗΛ., ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ» ΝΑ «ΚΟΨΕΙ» ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΛΙΠ!

TΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΛΙΠ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΛΑΘΡΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ Τζον Μακέιν
(John McCain) ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΟ 2013 ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ του…ISIS!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=0C4eW5WMnHo

Διαβάστε και ακόλουθο άρθρο μου «ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! • ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!» και…ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ «ΧΤΗΠΗΜΑΤΑ» ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!…

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! • ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr