Home Greek News ΠΟΙΑ ήταν αυτή η πύρινη μπάλα πάνω απο το Τουρκικό κοινοβούλιο την νύχτα του πραξικοπήματος?

ΠΟΙΑ ήταν αυτή η πύρινη μπάλα πάνω απο το Τουρκικό κοινοβούλιο την νύχτα του πραξικοπήματος?

by _
0 comment 115 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

 

Στο άρθρο μου με τίτλο «Επίθεση False Flag της κυβέρνησης Ερντογκάν και «ο Άνθρωπος από το…ΙΣΡΑΗΛ»;;;» εξήγησα πως η μόνο λογική εξήγηση για το μεγάλο κίτρινο ΜΠΑΜ ΦΛΑΣ που προκλήθηκε πάνω απο τουρκικό κοινοβούλιο ήταν αυτή που μας έδωσαν κορυφαίοι δημοσιογράφοι απο το μεγάλο σάιτ VeteransToday.com.

Αναφέρω ξανά αυτό διότι έκανε αναφορά σήμερα σε αυτό το ΣΤΑΡ στο ρεπορτάζ τους «Star – Ειδήσεις 20.7.2016 – βράδυ».

Τώρα δείτε το ρεπορτάζ τους απο το 13:28 και μετά και μετά διαβάστε αυτά που έγραψα για αυτό το θέμα, το οποίο νομίζω θα βρείτε….ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ….

Τώρα, όσον αφορά την πιθανότητα Ισραηλινής συμμετοχής σε αυτό το «πραξικόπημα» στην Τουρκία, ας διαβάσουμε τι λέει το κορυφαίο σάιτ νοημοσύνης VeteransToday.com (VT)…

Εγώ είμαι συνεργάτης του ακόλουθου ιστότοπου ειδήσεων που αποτελείται απο πρώην πράκτορες και της CIA και της Αμερικάνικης Κυβερνήσεως και όλοι είναι αφοσιώμένοι στην έκθεση των εγκλημάτων της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Η VeteransToday.com είναι μια απο τις κορυφαίες εναλακτικές ιστοσελίδες ειδήσεων σε όλον τον κόσμο και ο ιδιοκτήτης της, ο κ. Γκόρδον Δάφ (Gordon Duff), ο οποίος είναι ο Πρόεδρος της Συντακτικής Επιτροπής της Veterans Today, που ήταν Αμερικανός πεζοναύτης που υπηρέτησε στο πόλεμο της Βιετνάμ, και που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Adamus Defense Group στη Ελβετία, μαζεύει μαζί με την ομάδα δημοσιογράφων του (που βρίσκονται σε διάφορα γραφεία σε όλο τον κόσμο) τις πιο ακριβείς και λεπτομερείς μυστικές πληροφορίες για όλα τα δρώμενα στην Μέσα Ανατολή.

Αν δεν έχετε ξανακούσει για την VeteransToday.com, σας συνιστώ να διαβάσετε όλα όσα έχει να μας προσφέσει όσον αφορά την καλύτερη εναλλακτική ειδησεογραφία σχετικά με τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή. Η Veterans Today (VT), δηλ., «Οι Απόστρατοι των Ένοπλων Δυνάμεων Σήμερα», είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που αντιπροσωπεύει τη θέση των μελών των ενόπλων δυνάμεων και της κοινότητας βετεράνων σε τομείς της εθνικής ασφάλειας, της γεωπολιτικής σταθερότητας και της εσωτερικής πολιτικής.

Λοιπόν, σε άρθρο τους «Turkey: ‘Coup attempt’ is highly dubious and suspicious» (Τουρκία: «Η απόπειρα» του πραξικοπήτος είναι άκρως δύσπιστη και ύποπτη), γράφουν τα εξής:

«Το Ισραήλ τροποποίησε 13 F-16 το 2013, ώστε να μπορέσουν να φέρουν πυρηνικά, πιστεύουμε ότι ήταν ένα από αυτά τα F-16 που πέταξε χαμηλά πάνω από την Άγκυρα και έριξε κάποιας μορφής χαμηλής απόδοσης πυρηνικό όπλο πάνω στο κτίριο του κοινοβουλίου. Στην πράξη, η έκρηξη αυτή ήταν ένα κτύπημα φλας που σχεδιάστηκε για να συγκεντρώσει την προσοχή των ανθρώπων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα το εκμεταλλευτεί το καθεστώς Ερντογάν προς το προπαγανδιστικό του όφελος μέσα στις επόμενες ημέρες. Πέντε ισραηλινά εκπαιδευμένοι Σαουδάραβες ειδικοί διορίστηκαν στην αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ στη νότια Τουρκία πέρυσι, για να επιβλέπουν δήθεν τις εκεί Σαουδικές αεραποστολές. Δεν πραγματοποιήθηκαν, ωστόσο, τέτοιες αποστολές, δεν συμμετείχε μαζι τους κανένα Σαουδικό αεροσκάφος στο Ιντσιρλίκ. Ως εκ τούτου, έχουμε τώρα σοβαρές υποψίες ότι είδαμε ορισμένα από τα εργόχειρα τους στο παιχνίδι χθες το βράδυ.

Ο εμπειρογνώμων κάτοικος του VT όσον αφορά όλα όσα σχετίζονται με τα πυρηνικά, ο Φυσικός του Τμήματος Ενέργειας των ΗΠΑ και και πρώην πυρηνικός επιθεωρητής των ΟΕΕ / IAEA, κ Jeff Smith, ήταν σε θέση να προσδιορίσει αμέσως την έκρηξη στο κτίριο του κοινοβουλίου της Άγκυρας με εκείνη μιας μικρής χαμηλής απόδοσης πυρηνικής συσκευής 4ης ή 5ης γενιάς, ένα βόμβα lithium-deuterium που χρησιμοποιεί πολύ λίγο ουράνιο και που δεν παράγει κανένα EMP ή/και επικίνδυνο νέφος, αλλά κάνει ένα big bang (μεγάλο μπάνγκ) και φωτεινή λάμψη.»

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr