Home Greek News 14 τουρκικά πολεμικά πλοία …”εξαφανίστηκαν” και δεν επέστρεψαν στη βάση τους

14 τουρκικά πολεμικά πλοία …”εξαφανίστηκαν” και δεν επέστρεψαν στη βάση τους

by _
0 comment 252 views

14 τουρκικά πολεμικά πλοία …”εξαφανίστηκαν” και δεν επέστρεψαν στη βάση τους

-απο το ΙΣΧΥΣ

“Μυστήριο με 14 τουρκικά πολεμικά πλοία «που ακόμη αγνοούνται» και οδιοικητής του τουρκικού ναυτικού φέρεται εξαφανισμένος εδώ και 4 ημέρες. Αυτά απέτυχαν να επσιτρέψουν στη βάση τους και θα μπορούσαν να κατευθύνονται προς την Ελλάδα. Αγνοείται ο αρχηγός του τουρκικού πολεμικού ναυτικού ο ναύαρχος Veysel Kosele.” αναφέρει η dailymail επικαλούμενη σχετικό δημοσίευμα των TIMES. Περισσότερα από μια ντουζίνα πολεμικά τουρκικά πλοία είναι εν πλω και φέρονται εξαφανισμένα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της Παρασκευής. Δεν επέστρεψαν στη βάση τους να ενσωματωθούν στον τουρκικό στόλο. Σύμφωνα με το Times 14 τουρκικά πολεμικά πλοία εξαφανίστηκαν και είναι παρόντα σε Αιγαίο Πέλαγος και Μάυρη Θάλασσα. Δεν επέστρεψαν στα λιμάνια τους ακόμη κι αν υπάρχει η πιθανότητα να ανιχνευθούν μέσω δορυφόρου και ραντάρ. Τα πλοία μπορεί να είναι καθ΄οδόν προς τα ελληνικά λιμάνια, όπου οι ναυτικοί που συμμετείχαν στο κίνημα θα επιχειρήσουν να ζητήσουν άσυλο ν΄αυτομολήσουν. Το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση ότι μια ομάδα πλοίων δεν επεστρεψε στη βάση του τουρκικού στόλου Η τουρκική κυβέρνηση αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός και δήλωσε στην εφημερίδα: «Κατά την εκτίμησή μας υπάρχουν εν υπνώσει πυρήνες που θα μπορούσαν να επιχειρήσουν με ελικόπτερα ή να δεσμευθούν σε άλλες βίαιες ενέργειες κατά ειρηνικών διαδηλωτών ή κυβερνητικών κτιρίων.» Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει ότι οι υποστηρικτές του πραξικοπήματος πήραν τον έλεγχο της τουρκικής φρεγάτας «Γιαβούζ» και συνέλαβαν τον διοικητή των τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων.

https://dimpenews.com/

ΣΧΟΛΙΟ “ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ”: ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΜΗΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ… ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ… ΕΠΙΣΗΣ ΘΥΜΙΖΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟΥ “ΒΕΛΟΣ” ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΑΡΕΔΟΘΗ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΑΣΥΛΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Πραγματικό ἀλλά πρόχειρα ὀργανωμένο πραξικόπημα…;;;

ΣΧΟΛΙΟ “ΙΣΧΥΣ”: ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

1) ΤΟ …”ΦΕΥΓΙΟ” ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ …”ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΑΠΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ 5-6″ (ΟΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ), ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΝΑΥΛΟΧΟΥΝΤΕΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.

2) ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΧΤΟ. ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΜΙΤ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ.

3) Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΥΣ.

4) ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ “ΘΟΡΥΒΟΣ” ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ/ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΧΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ.

5) Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ …”ΠΑΓΙΔΑ, ΤΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ, Ω ΠΑΓΙΔΑ” ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΑ. ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΠΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ “ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ” ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ/ΔΙΩΞΕΙΣ (ΑΠΟ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ) ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, ΘΑ ΞΑΝΑ-ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ, ΕΠΙ-ΠΙΝΑΚΙ.

6) ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ (ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ, ΔΛΔ ΗΠΑ) ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΦΕΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

https://isxys.blogspot.gr/2016/07/14.html?m=1

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr