Home Greek News Ερντο-GONE: ήρθε η ώρα να πληρώσει o Τούρκος ηγέτης!

Ερντο-GONE: ήρθε η ώρα να πληρώσει o Τούρκος ηγέτης!

by _
0 comment 184 views

Δεν τον «συγύρισε» ο Πούτιν, όπως αναμενόταν… ΤΟΝ «ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ» ΠΛΕΟΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ! Ούτως ή άλλως, ήλθε η ώρα να…ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!…

 

ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΜΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΟΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑ…

 

Σε άρθρο Euro2Day.com το περαμένο Ιούνιο φέτος με τίτλο «Στρατιωτικό νόμο επέβαλε η Τουρκία στο Ντιγιάρμπακιρ», διαβάζουμε κάτι που μόνο, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, μπορεί να θεωρηθεί ως η αντεκδίκησις της…ΝΕΜΕΣΕΩΣ για τον Τούρκο ηγέτη, ιδιαίτερα εν όψει του…ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΤΟΣ που είναι αυτήν την ώραν….ΕΝ ΕΛΕΛΙΞΕΙ στην Τουρκία!!!…

Ο στρατιωτικός νόμος επιβλήθηκε καθώς αναμένεται η διεξαγωγή προγραμματισμένης στρατιωτικής επιχείρησης κατά Κούρδων μαχητών που δρουν στην περιοχή.

Στρατιωτικό νόμο επέβαλε η Τουρκία στο Ντιγιάρμπακιρ-Επιχείρηση κατά Κούρδων

Η Τουρκία επέβαλε σήμερα καθεστώς 24ωρου στρατιωτικού νόμου στις αγροτικές περιοχές γύρω από την πόλη Ντιγιάρμπακιρ στα νοτιοανατολικά της χώρας.

Η εξέλιξη αυτή, σημειώνεται καθώς αναμένεται η διεξαγωγή προγραμματισμένης στρατιωτικής επιχείρησης κατά Κούρδων μαχητών που δρουν στην περιοχή, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του τοπικού κυβερνήτη, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο στρατιωτικός νόμος επιβλήθηκε μία ημέρα μετά τον τερματισμό των επιχειρήσεων των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας κατά του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) στην πόλη Νουσαϊμπίν κοντά στα σύνορα με τη Συρία, αλλά και στην πόλη Σιρνάκ, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ.

Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι, κυρίως μαχητές του PKK έχουν σκοτωθεί στη διάρκεια των τρίμηνων ταραχών που έχουν ξεσπάσει στις περιοχές αυτές, σύμφωνα με τις δυνάμεις ασφαλείας.

Πηγή του άρθρου: http://www.euro2day.gr/news/world/article/1425932/stratiotiko-nomo-epevale-h-toyrkia-sto.html

Τώρα, ας καταπιαστούμε με τις τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία:

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΙΔΑ… ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ, ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ…

Διαβάζουμε τώρα τα εξής εκπληκτικά απο το
Okanenas Smith απο το Facebook για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Τουρκία με τη κυβέρνηση Ερντογκάν!:

13701053_10209219378299101_5619216107600458400_o

 Okanenas Smith:

O ERDOGAN προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει λύσεις για απεγκλωβισμό του και ασφαλή μετακίνηση του, πηγές μου στην Τουρκία τον θέλουν να κάνει προσπάθεια για αερομεταφορά του για χώρα του εξωτερικού, πιθανόν ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Το Προεδρικό αεροσκάφος είναι στο αεροδρόμιο της Αγκυρας εγκλωβισμένο. Ολες οι Πτήσεις σε όλα τα αεροδρόμιά έχουν ανασταλεί. Περισσότερα σε λίγο….

Screen Shot 2016-07-15 at 3.18.12 PM

ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ — ΧΑΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!!

https://www.facebook.com/okanenas.smith?fref=nf

https://www.facebook.com/okanenas.smith/videos/10209219562463705/

ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209219581504181&set=a.2461864983564.2139082.1160392807&type=3

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ UMIT DUNDAR ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΕΝΩ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ HULUSI AKAR ΕΧΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Screen Shot 2016-07-15 at 3.34.28 PM

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ – ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ERDOGAN ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr