Home Greek News Λαθροπίθηκος πακιστανός σκότωσε αμέριμνο πολίτη που έτυχε να περνά από τη Ζήνωνος !

Λαθροπίθηκος πακιστανός σκότωσε αμέριμνο πολίτη που έτυχε να περνά από τη Ζήνωνος !

by _
0 comment 407 views

Λαθροπίθηκος πακιστανός σκότωσε αμέριμνο πολίτη που έτυχε να περνά από τη Ζήνωνος ! ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !

Και μας λένε τώρα ότι οι παραισθήσεις «όπλισαν» το χέρι Ιρακινού στο φονικό της Ζήνωνος

-Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι παραισθήσεις των ναρκωτικών και τα ψυχολογικά προβλήματα, φαίνεται ότι ήταν η αιτία των πυροβολισμών στην Ζήνωνος, που στοίχισαν τη ζωή ενός 47χρονου και τον τραυματισμό άλλων δύο, εκ των οποίων ο ένας διερχόμενος!

Ιρακινός, κουρδικής καταγωγής ο δράστης

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από τις έρευνες των αστυνομικών, που έχουν προχωρήσει σε μία προσαγωγή ατόμου το οποίο πιθανότατα ήταν μαζί με το δράστη, ένας Ιρακινός, κουρδικής καταγωγής, παγιδευμένος στον κόσμο των ναρκωτικών, ήταν αυτός που άνοιξε πυρ αδιακρίτως όταν θεώρησε ότι «του πείραξαν τη γυναίκα»!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης, είχε φίλη, μια ομογενή από το Καζακστάν, η οποία εργάζεται σε καφενείο της περιοχής.

Ο Ιρακινός, όμως, φέρεται να «ενοχλούσε» τη γυναίκα, η οποία απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη του καφενείου και σε έναν συνεργάτη του. Τότε ξεκίνησε άγριος καβγάς, με τον δράστη να λέει : «Μου πειράξατε τη γυναίκα, θα σας δείξω εγώ».
Στη συνέχεια έφυγε και θεωρήθηκε ότι το επεισόδιο έληξε κάπου εκεί. Όμως, επέστρεψε σε λίγα λεπτά, κρατώντας ένα πιστόλι.

Νεκρός ένας Έλληνας

Πυροβόλησε στα πλευρά τον 47χρονο Έλληνα, ο οποίος εξέπνευσε στο νοσοκομείο λίγο αργότερα, ενώ τραυματίσθηκαν στα πόδια άλλοι δύο άνθρωποι ηλικίας 53 και 57 ετών, ο ένας διερχόμενος, ο οποίος ψώνιζε.

Αναζητείται ο δράστης

Η Άμεση δράση και η Ασφάλεια έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ έχει γίνει, όπως προαναφέρθηκε, μια προσαγωγή αλλοδαπού που φέρεται να ήταν μαζί του.

Πηγή 1 – http://www.alphafreepress.gr

Πηγή 2: http://www.oxafies.com/2016/07/blog-post_509.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/oxafies+(Ο+ΧΑΦΙΕΣ)&m=1

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr