Home Greek News Το ίδρυμα Ροκφέλερ πίσω απο τον Ψυχρό Πόλεμο με τον Κίσινγκερ!

Το ίδρυμα Ροκφέλερ πίσω απο τον Ψυχρό Πόλεμο με τον Κίσινγκερ!

by _
0 comment 214 views

Screen Shot 2016-07-09 at 8.05.48 PM

 

  • του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 09 Ιουλ. 2016, 22.00 | JohnKountouris.com

Υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα που κρεμάται πλεόν πάνω απο την κεφαλήν μας, το οποίον ΔΕΝ μπορούμε να αγνοήσουμε πια, ιδιαιτέρως ημείς που εναποθέτουμε μεγάλας ελπίδας εν κοσμικοίς ἄρχουσι, όπως ο κ. Βλαντίμιρ ο…ΠΟΥΤΙΝ.  Και το ερώτημα αυτό είναι: ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ Κ. ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ …ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΝ ΕΝΩΣΙΝ (ΣΕ), ΤΗΝ ΣΕ ΠΟΥ ΕΣΦΑΓΙΑΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 66 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ???

Ααααα!…δεν το είδατε?  Δεν το ηκούσατε?  ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΜΕ!

Π.χ., μόλις μάθαμε προς μεγάλιν έκπληξίν μας ότι ο κ Πούτιν έχει αποκαταστήσει την…ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΝ K-G-B.  Σε άρθρον του ιστολογίου ειδήσεων pentapostagma.gr «EKTAKTΟ: Ο Β.Πούτιν προχώρησε στην επανασύσταση της θρυλικής KGB – Οριστικά Ψυχρός Πόλεμος με τη Δύση» διαβάζουμε τα εξής φρικτά:

O πρόεδρος της Ρωσίας αποφάσισε την επανασύσταση της θρυλικής μυστικής υπηρεσίας, της KGB! Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι δόθηκε εντολή για μεγάλες αλλαγές στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες γεγονός που σηματοδοτεί και τυπικά πλέον στην επάνοδο του Ψυχρού Πολέμου.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ θα δημιουργηθεί ένα νέο υπερ-υπουργείο το οποίο θα περιλαμβάνει τις δομές της τωρινής FSB- αντικατασκοπεία, αντιτρομοκρατία και προστασία των θεσμών του κράτους, την SVR, την υπηρεσία εξωτερικής κατασκοπείας, την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας.

Η νέα αυτή Υπηρεσία θα ονομασθεί MGB (Υπουργείο Ασφάλειας του Κράτους).

Αυτά όμως ΔΕΝ πρέπει να μας ξενίζουν ή/και εκπλήσσουν διότι ήταν το έτος 2000 οπότε ήλλαξε ο Πούτιν τον εθνικόν ύμνον της Ρωσίας αποκαθιστών αυτόν με τον παλιόν εθνικόν ύμνον της…ΣΟΒΙΕΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ!

Εις το ακόλουθον άρθρον μου με τίτλον «Η αποκατάστασις της…ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ» θα τα μάθετε ΟΛΑ, ιδαίτερα εκεί που αναφέρομαι εις το όνομα του κ. Felix Dzerzhinsky, του διαβόητου Διευθυντή της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ρωσίας που ίδρυσεν τον πρόδρομο της KGB. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν το 2014 μετωνόμασε μιαν ελιτιστικήν αστυνομικήν δύναμιν εις την Ρωσίαν με το όνομα του ιδρυτή της σοβιετικής μυστικής αστυνομίας, Felix Dzerzhinsky. Η ανακοίνωσις είναι μια άλλη ένδειξις της επιθυμίας του Κρεμλίνου για την αποκατάστασιν της…Σοβιετικής Ένωσης.

Όμως, αυτό που παρέλειψε να μας ειπεί ο Πούτιν είναι το γεγονός ότι ο Dzerzhinsky ήταν υπεύθυνος για εκατομμύρια θανάτους μετά την ενορχήστρωσιν μαζικών εκτελέσεων και βασανιστηρίων κατά τη διάρκεια του ρωσικού εμφύλιου πολέμου στο πλαίσιο της μυστικής αστυνομίας των Μπολσεβίκων.

Εις τον παρακάτω σύνδεσμόν θα τα μάθετε όλα περι του θέματος αυτού:

Η NEW YORK TIMES: H ΝΈΑ ΤΆΞΙΣ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΉΚΗΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ

Αλλά η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ αυτής της απόπειρας της σημερινής Ρωσίας του Πούτιν έγκειται εις το γεγονός ότι ο συνεχιστής του αρχικού ιδρυτού της αμερικανικής πολιτικής της συγκρατήσεως της Ρωσίας (Containment policy), κ George Keenan, δεν είναι άλλος απο τον κ. …ΧΕΝΡΙ ΤΟΝ….ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ!  Αυτή η πολιτική «συγκρατήσεως» της Σοβιετικής Ενώσεως προωρίζετο μόνον και μόνον προς έναν σποπόν: ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗΣΙΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΗΠΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΙΝ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!

Ειρήσθω εν παρόδω ότι ήταν αυτή η πολιτική της συγκρατήσεως της Ρωσίας που ωδήγησεν εις το Δόγμα Τρούμαν, που ενεπνεύσθη από τα πολιτικά γεγονότα της …Ελλάδος στη δεκαετία του 1940!

Και γιατί -παρακαλώ- ο όλος «ψυχρός» πόλεμος εμπρόκειτο για μύθον??? Γιατί την Σοβιετικήν Ένωσιν (ΣΕ) την εδημιούργησαν……ΑΙ ΗΠΑ!!!  Ναι το ακούσατε σωστά.  ΗΜΕΙΣ απο την Αμερικήν εδημιουγήσαμεν εξ αρχής την ΣΕ με την ίδρυσιν της Μπολσεβικής Ρωσίας το 1917.  Ήταν η κυβέρνησις του τότε Προέδρου των ΗΠΑ, Γούντροου Γουίλσον, εν συνεργασία με τον εν Αμερική πράκτορα του οίκου του Ρότσλιντ, κ. Τζέικομπ Σιφ, που εχρηματοδότησαν τον Λένιν και τον Τρότσκι!!!

ΆΡΑ???….ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??? Σημαίνουν το εξής γεγονός, ότι η Αμερική ηγείται αυτής της μεγάλης προσπάθειας προς μιαν Νέαν Τάξιν Πραγμάτων–τελεία και παύλα. Γι’ αυτο ΗΜΕΙΣ είμεθα όπισθεν όλων των παγκοσμίων αναταραχών και πολένων εν συνεργασία με τους συμμάχους μας (Ισραήλ, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, κ.τλ).  Και ΣΗΜΕΡΟΝ, τον ρόλον που παίζει η Ρωσία εις πάντα ταύτα, είν’ αυτά που μόλις σας περιέγραψα παραπάνω: ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΝ ΕΝΩΣΙΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΝ ΜΥΘΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ «ΑΠΕΙΛΗΣ» ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ, ΚΤ.Λ.  ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚ. ΤΟΥ 50!!!

Διαβάστε το άρθρον μου «Η NEW YORK TIMES: H ΝΈΑ ΤΆΞΙΣ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΉΚΗΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ» και μετά δεν θα έχετε ΚΑΜΙΑΝ αμφιβολίαν περι τούτου:

Η NEW YORK TIMES: H ΝΈΑ ΤΆΞΙΣ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΉΚΗΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ

Πάμε πίσω εις τον Κίσινγκερ…

Συμφώνως προς το άρθρον «Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ $5 ΤΡΙΣ του Ευστάθιου Μάλινς» ο κ. Χ. Κισινγκερ ανέλαβε τον ρόλον του κ. George Keenan ως ο συνεχιστής της προπαγανδιστικής πολιτικής των ΗΠΑ δια τον Ψυχρόν Πόλεμον. Ενδεικτόν είναι όμως το γεγονός ότι ο κ Κίσινγκερ διατηρεί καλές και μακροχρόνιες σχέσεις με τον ίδιον τον κ. …ΠΟΥΤΙΝ! ΆΡΑ???….ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ???…

Screen Shot 2016-07-09 at 8.29.52 PM

Το μεγάλο ΦΙΛΟ-ΠΟΥΤΙΝΙΚΟ κανάλι RT τα παραδέχτηκε όλα πριν μερικούς μήνες (πατήστε εδώ για όλο το άρθρον):

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνέχισε τις «μακροχρόνιες, φιλικές σχέσεις» του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ, σαν πήραν και οι δύο την «ευκαιρία να μιλήσουν» σε μια συνάντηση στην κατοικία του έξω από τη Μόσχα.

Η συνάντηση αποτελεί συνέχεια ενός «φιλικού διαλόγου μεταξύ του Προέδρου Πούτιν και του Χένρι Κίσινγκερ, οι οποίοι είναι δεσμευμένοι από μια μακροχρόνια σχέση,» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Επικοινωνούν μεταξύ τους συνέχεια, και χρησιμοποιούν την ευκαιρία να μιλήσουν» πρόσθεσε. «Ετιμά» ο Πούτιν αυτή την ευκαιρία για να συζητηθούν επείγοντα διεθνή ζητήματα, καθώς και να ανταλλαγούν απόψεις για τις παγκόσμιες προοπτικές, δήλωσε ο Πεσκόφ.

IMG_8639

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, είχαν μέχρι στιγμής πάνω από 10 συναντήσεις τετ-α-τετ ο Πούτιν και ο Κίσινγκερ. Όταν ο Κίσινγκερ επισκέφθηκε τη Ρωσία το 2013, ο Πούτιν δήλωσε ότι η Μόσχα δίνει πάντα έμφαση στην άποψή του και κάλεσε τον πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ παγκοσμίου φήμης πολιτικό.».

Ο Κίσινγκερ, ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ και ο επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής, ο οποίος ξεκίνησε την πολιτική ύφεσης το 1969 διευθύνοντας τις σχέσεις ΗΠΑ-Σοβιετικής Ενώσεως σε μια γενική ευκολία. Από την πλευρά του, στις διαπραγματεύσεις για την κατάπαυση του πυρός στο Βιετνάμ σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια να θέσει τέλος στον πόλεμο του Βιετνάμ (1955-1975), τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το 1973.

Σε μια συνέντευξη Δεκέμβριο με την γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, ο Κίσινγκερ είπε ότι πιστεύει πως η Δύσις πρέπει να καταλάβει πως δεν θα μπορούσε να υπάρξει επίλυσις στη συριακή κρίση και ενότητα χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσίας. Είπε επίσης ότι δεν μπορεί να νικηθούν οι αγωνιστές του Ισλαμικού Κράτους (IS, πρώην ISIS / ISISL) στη Μέση Ανατολή με τη χρήση της διπλωματικής οδού.

Όλας αυτάς τας αποδείξεις περι αυτού τας ευρίσκετε εις το πιο πρόσφατον ντοκυμαντέρ μου «Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ»…

https://www.youtube.com/watch?v=C-KZ_YwxGeA

Τώρα, τας ακόλουθας εικόνας σας τας παρέχω απευθίας απο τας σελίδας του περίφημου περιοδικού LIFE Magazine απο τον Ιάν. του 1958.  Προσέξτε πως αναφέρεται το όνομα του Ιδρύματος…ΡΟΚΦΕΛΕΡ. Χρειάζεται να σας είπω τίποτε άλλο επ’ αυτού???…………

IMG_8635

IMG_8640

IMG_8642

IMG_8649

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr