Home Greek News Η ΑΠΑΤΗ του πυροβολισμού στο Ντάλας

Η ΑΠΑΤΗ του πυροβολισμού στο Ντάλας

by _
0 comment 191 views

Screen Shot 2016-07-08 at 1.39.15 PM

ΑΝ είσαι ΚΟΡΟΪΔΟ και σου αρέσουν οι τανίες του…ΧΟΛΙΟΥΝΤ, ιδιαίτερα εκείνες των αστυνομικών και των ληστών, ΤΟΤΕ θα σου αρέσει ο πιο πρόσφατος «πυροβολισμός» που μόλις «έλαβε χώρα» στη μεγάλη πόλη της Ντάλας του Τέξας…

Τώρα, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή του κάθε αναγνώστη μου εκεί έξω στο ακόλουθο ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ για τον εν λόγω «πυροβολισμό»…

  • Πρώτον – Συμμετείχαν αυτή τη φορά σε τέτοιου είδους πυροβολισμούς ακόμη και…ΜΑΥΡΟΙ. Ναι το διαβάσετε ΣΩΣΤΑ…ΜΑΥΡΟΙ…και πιο συγκεκριμένα…ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΑ που καθώς πυροβολούσαν, εφώναζαν «ΗΛΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!»  ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???…ήρθε το…«ΤΕΛΟΣ»???  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!  Δείτε την παραπάνω εικόνα ενος συλληφθέντος…ΜΑΥΡΟΥ εκεί στο Ντάλας.

  • Δεύτερον – Ένας απο τους «δράστες» φορούσε…αλεξίσφαιρο γιλέκο…ΟΥΑΟΥ.  Και ΠΟΎ -παρακαλώ!- το πήρε το αλεξίσφαιρο γιλέκο???…έεε??? Τόσο «εξελιγμένοι» έχουν γίνει τέτιου είδους «τρομοκράτες»??? Αλλά το πιο περίεργο εδώ είναι πως, μέχρι στιγμής, ΚΑΝΕΙΣ απο εκείνο το αστυνομικό τμήμα του Ντάλας ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ!!!  ΕΕΕ???!!!!!  Η μόνη ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ εξήγη που μπορώ εγώ να σας προσφέρω πάνω σε αυτό είναι το γεγονός ότι τέτοια…ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ συμβαίνουν συνήθως…ΣΤΟ ΣΕΤ. ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ???……ΕΛΠΙΖΩ….

    Screen Shot 2016-07-08 at 2.02.01 PM

  • Τρίτον – Αμέσως μετα τον συμβάν, μάθαμε πως «σκοτώθηκε» ένας «γενναίος αστυνομικός» εξαιτίας των καθηκόντων του.  Μάλιστα. Αλλά αυτό που φαίνεται πάρα πολύ ύποπτο, είναι το γεγονός ότι στο άκουσα του θανάτου του, ο ετεροθαλής αδελφός του «δολοφονηθέντος αστυνόμου» κάνει αμέσως ένα…ΤΟΥΙΤ και τον επαινεί για την «γενναιότητά» του, κ.τλ.  ΜΟΛΙΣ «ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ» Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΜΕΛΛΗΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ…ΤΟΥΙΤΕΡ???  ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕ ΈΝΑ ΣΥΓΓΕΝΗ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΑ…ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ???!!!!  Δείτε την παρακάτω εικόνα για να καταλάβετε…

  • Τέταρτον – Τώρα λένε πως αυτός ο «πυροβολισμός» ξύπνησε τον χειρότερο φόβο, αυτόν του ρατσισμού».  OMG.  ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!  ΤΑ ΑΚΟΥΤΑ ΑΥΤΑ??? Επίσης, είπαν τα ΜΜΕ ότι αυτές οι εικόνες ξύπνησαν εικόνες του παρελθόντας, απο τη δεκαετεία ’70, οπότε άρχισε να επιδίδεται σε μια τρομοκρατική εκστρατεία το κόμμα των…ΜΑΥΡΩΝ ΠΑΝΘΗΡΩΝ.  ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!  Δηλαδή, την…ΜΑΥΡΗ εκδοχή του ISIS την αποτελούν οι Μαύροι των….BLACK PANTHERS??? ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!! Αν είστε όλοι κοροϊδια, παρακαλείσθε….ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!!!!!!!!!!!

  • Πέμπτον – Αυτήν την…ΜΑΥΡΗ «τρομοκραική ενέργεια» την εχουν συνδέσει πλέον με το μεγάλο χτύπημα της…9ης ΣΕΠΤ. ΤΟΥ 2001.  Όταν αρχίζουν να συνδέουν αυτά τα «χτυπήματα» με την 9η Σεπτ., τούτο συνιστά…ΛΕΞΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΗ για απλώς…ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗS ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ. Είναι τόσο απλό το σενάριο αυτό.

Δεν μάθαμε τίποτε απο όλα τα….ΑΛΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ»???  Δύματα σε όλα αυτα…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.  ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

Διαβάστε το άρθρο μου για το ψεύτικο χτύπημα στο πούστικο μπάρ στο Ορλάντο και μετα δεν θα έχετε ΚΑΜΙΑ αμφιβολία για το τι σας λέω εδώ…

ΒΟΜΒΑ! Ο «τρομοκράτης» της Ορλάντο = ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ!!!

Δείτε τωρα το ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ και δείτε αυτά τα…ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ για να γελάσετε λίγο κι εσείς!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr