Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ: Συμπλοκές Ρώσων και Αμερικανών πρακτόρων – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (vid)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συμπλοκές Ρώσων και Αμερικανών πρακτόρων – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (vid)

by _
0 comment 155 views

Screen Shot 2016-07-09 at 12.28.09 PM

 

του Βασίλη Καπούλα

Συμπλοκές Ρώσων και αμερικανών πρακτόρων έχουμε τα τελευταία 24ωρα με ένα νεκρό και ένα βαριά τραυματισμένο πράκτορα της CIA. Νεκρός είναι ο πρώην συνταγματάρχης της υπηρεσίας εξωτερικής κατασκοπείας της Ρωσίας, Alexander Poteyev, που πρόδωσε το δίκτυο των Ρώσων κατασκόπων και είχε βρει καταφύγιο στις ΗΠΑ.

O πρώην συνταγματάρχης της υπηρεσίας εξωτερικής κατασκοπείας της Ρωσίας, Alexander Poteyev, βρέθηκε νεκρός κάτω από άγνωστες συνθήκες στις ΗΠΑ. Στην Ρωσία ο Poteyev είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια φυλάκιση ερήμην για προδοσία και λιποταξία.

Το όνομα Alexander Poteyev ήρθε στην επιφάνεια το 2010 όταν συνδέθηκε με το σκάνδαλο κατασκοπείας στις ΗΠΑ. Ο ίδιος ο Alexander Poteyev πρόδωσε τη Ρωσία και αποκάλυψε το δίκτυο των Ρώσων κατασκόπων που δρούσε στις ΗΠΑ στις αμερικανικές αρχές, μεταξύ των οποίων και την Αnna Chapman.

Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω λίνκ:

http://www.pronews.gr/portal/20160709/defencenet/spy-news/69/fsb-cia

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr