Home Greek News ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ 89 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕLΑ!…

ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ 89 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕLΑ!…

by _
0 comment 540 views

Screen Shot 2016-07-04 at 9.52.53 PM

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 4 Ιουλίου 2016, 22.00 (ώρα Λος Άντζελες)

 

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΤΑ 89 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ELA ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ…

12273547_470758633130197_1757777463529755912_o copy Στις 5 Ιουλ. του 2015, ο κ. Ιωάν. Παπαζήσης έγραψε (πατήστε εδώ) τα ακόλουθα για το τι πραγματικά απέγιναν τα χρήματα απο το πρόγραμμα ΕLΑ:

ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ 89 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕLΑ… ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Κ.Τ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ….ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΡΑΜΕ 40 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ…

Ενθειμείσθε ότι ήταν και η κα. Ραχήλ Μακρή βέβαια που, το ίδιο έτος, έθιξε αυτό το θέμα εντός της Βουλής.

Για όσους νομίζουν ότι αυτά ακούγονται «τρελά», ιδιαίτερα για τις αναφορές στα νησιά Κάιμαν, κ.τλ, δείτε τα ακόλουθα έγγραφα και μετά έχω και κάτι άλλο να προσθέσω σε αυτό που επιβεβαιώνει ΠΛΗΡΩΣ αυτήν την απάτη που διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού λαού…

10986847_690158497795541_843242737896766713_o

11013280_690158654462192_7563297790333614769_n

Λοιπόν, ήταν τον Απρίλιο φέτος (2016) οπότε έπεσαν στα χέρια μου -απο εμπιστότατες πηγές μέσα απο βαθείς κύκλους της ΕΥΠ- έγγραφα τα οποία επιβεβαιώνουν την ώς άνω ΑΠΑΤΗΝ και όχι μόνον!

Διαβάστε το πρόσφατο άρθρον μου «Ο Ελληνο-ΕΒΡΑΙΟΣ Σάμπι Μιώνης, η Λίστα Λαγκάρντ και η οφσόρ της…Eurobank!» για να καταλάβετε. Εκεί θα μάθετε για το γεγονός ότι, απο το 2002, η τράπεζα Eurobank, που αναφέρεται στο δεύτερο ως άνω έγγραφον, έχει μια υπεράκτια εταιρεία στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!  Αλλά δε σταματάμε εδώ, γιατί η θυγατρική της, η EFG HELLAS, που αναφέρεται κι αυτή, ως EFG Hellas (CAYMAN ISLANDS) Limited, στο δεύτερο ως άνω έγγραφον, έχει ιδρυθεί στα νησιά…ΚΑΪΜΑΝ και έχουμε το επίσημο καταστατικό της εταιρείας! (πατήστε ΕΔΩ)

Στο άρθρο μου «Ο Ελληνο-ΕΒΡΑΙΟΣ Σάμπι Μιώνης, η Λίστα Λαγκάρντ και η οφσόρ της…Eurobank!» (πατήστε εδώ), αναφέρομαι σε μια άλλη θυγατρική της Eurobank που λέγεται EFG International.  Υπάρχει η EFG HELLAS και η EFG International. Στην EFG International εργάζεται ο περιβόητος Ελληνο-εβραίος που ακούει εις το όνομα ΣΑΜΠΙ ΜΙΩΝΗΣ, του οποίου το όνομα βρέθηκε στη Λίστα…ΛΑΓΚΑΡΝΤ μαζί με ένα τεράστιο ποσόν των 550 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΚΩΛΗΚΟΣ!!! Διαβάστε όλο το άρθρον μου επ’αυτού για να καταλάβετε.

Η EFG International και η EFG Hellas ανήκουν και οι δύο στην Eurobank. To 2012, η EFG Hellas, όλως περιέργως, αποφασίζει να αλλάξει το όνομά της σε…ERB Hellas ενώ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝΑ, διαρρεόταν το περιεχόμενο της…ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ! ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ???  Η εταιρεία ήταν παλαιότερα γνωστή ως EFG Hellas PLC και άλλαξε το όνομά της σε ERB Hellas PLC, τον Οκτώβριο του 2012.

Στις 28 Οκτωβρίου 2012, ο Έλληνας δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης υποστήριξε ότι είχε στην κατοχή του τη λίστα και δημοσίευσε 2.056 ονόματα από αυτό στο περιοδικό του Hot Doc. Η επόμενη ημέρα συνελήφθη για παραβίαση νόμων περί απορρήτου, ένα έγκλημα με μια πιθανή ποινή το πολύ δύο χρόνια στη φυλακή. Τρεις ημέρες αργότερα, ο Βαξεβάνης δικάστηκε και βρέθηκε αθώος. Χμμμ….

Εν κατακλείδι, διαβάστε επίσης το άρθρον μου «Το κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών α λα…Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ» (πατήστε εδώ) διότι  βρίσκουμε και εκεί άλλη μια επιβεβαίωση των όλων μας είπε ο κ. Ιωάν. Παπαζήσης πριν ακριβώς ένα χρόνο. Διαβάστε ξανά αυτά που λέει παραπάνω, ιδιαίτερα το κομμάτι όπου αναφέρεται στην ΕΚΤ λέγοντας: «ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Κ.Τ»

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ, διότι ήταν ο Αυστριακός Υπουργός Οικονομικών, Hans Gergk Schelling, που είχε μιλήσει ενώπιον της Επιτροπής Προϋπολογισμού του Αυστριακού Κοινοβουλίου δυο μέρες μετά την έναρξη της αργίας της τράπεζων στην Ελλάδα πέρσι αναφέροντας ότι τα χρήματα από το πρόγραμμα έκτακτης χρηματοδότησης (ELA), στην πραγματικότητα, είναι κεφάλαιο της Τράπεζας της… Ελλάδος εκθέτοντας έτσι τον Γιάννη Στουρνάρα για το γεγονός ότι, μήτε το ΕΣΚΤ μηδέ η Τρόικα, έκλεισε τις ελληνικές τράπεζες, ενώ, στην πραγματικότητα, δεν ήταν καν απαραίτητο να γίνει αυτό διότι ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!  Και τότε έλεγαν όλοι πως η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ELA και γι’ αυτο έκλεισαν οι τράπεζες διότι μας είχε κόψει τη χρηματοδότητη απο το πρόγραμμα ELA η ΕΚΤ, ενώ το…ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙΣΧΥΕ.  ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ!!!  ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΨΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΪΜΑΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟΝ!!!

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!!!…ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΣΑΣ ΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΌΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ!!!  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!  

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ??? ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ELA ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ…ΚΑΪΜΑΝ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΝΌΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ «ΚΟΦΤΗΣ» του ΕΚΑΣ, Ο ΚΑΤΡΟΥ-ΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ «ΆΡΜΕΞΕ» ΚΑΛΑ!!! ΛΕΦΤΑ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΆΛΛΗ, ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΟΛΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΌΛΟΙ ΑΜΕΣΗ…ΚΡΕ-ΜΑ-ΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

13598886_542880335918026_1616396942_n

Διαβάστε επίσης τα ακόλουθα άρθρα γιατι μπαίνουν σε λεπτομέριες επι του θέματος αυτού…

https://greeknewsondemand.com/2016/06/29/ο-ελληνο-εβραιοσ-σάμπι-μιώνης-η-λίστα-λ/

Το κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών α λα…Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! • THE GREEK BANK HOLIDAY SCAM!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr