Home Greek News Πήδηξε από το τρένο και ο Νάιτζελ Φάρατζ, μας εγκαταλείπει… | Defence-point.gr

Πήδηξε από το τρένο και ο Νάιτζελ Φάρατζ, μας εγκαταλείπει… | Defence-point.gr

by _
0 comment 169 views

Σα να ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία! Ποιος ξέρει από ποιους. Μετά τον Μπόρις Τζόνσον που αίφνης αισθάνθηκε ακατάλληλος να οδηγήσει το συντηρητικό κόμμα στην εφαρμογή του Brexit στην προπαγάνδιση του οποίου πρωταγωνίστησε, έρχεται η σειρά του φαιδρού Νάιτζελ Φάρατζ, του ηγέτη του λαϊκιστικού και ολίγον ρατσιστικού UKIP, να πηδήξει από το «τρένο», αφού πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε την παραίτησή του από την αρχηγία του κόμματος! Όχι όμως και από τη θέση του Ευρωβουλευτή που αμείβεται καλά…

Η είδηση κυριολεκτικά σοκάρει. Οι δυο αυτοί πολιτικοί έκαναν το κομμάτι τους και δεν το αρνούνται, πέτυχαν το στόχο τους να βγάλουν απόφαση με την υπογραφή της βρετανικής κοινωνίας για την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τώρα κάνουν στην άκρη, αφήνοντας σε άλλους να διαχειριστούν το χάος που δημιούργησαν. Δεν είχαν ούτε την αξιοπρέπεια να επιχειρήσουν να αποδείξουν ότι όσα προπαγάνδιζαν όντως αντιπροσωπεύουν τον… παράδεισο.

Επιλέγουν να πηδήξουν από το τρένο, με τον Φάρατζ να αναφέρει σε ομιλία του σήμερα το πρωί, «αυτό που λέω σήμερα είναι ότι θέλω τη ζωή μου πίσω και αυτό αρχίζει αμέσως» (What I am saying today is I want my life back and it begins right now).

Συνέχισε με διάφορα φληναφήματα ότι και καλά τα καλύτερα για το UKIP μπορεί να βρίσκονται μπροστά, ότι είναι βέβαιος ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά δεν ξέρει τους όρους και τέλος ότι ο ίδιος δεν ήθελε ποτέ να είναι πολιτικός καριέρας, καθώς προέρχεται από τις επιχειρήσεις και στόχος του ήταν μόνο μια χώρα με κυρίαρχη κυβέρνηση…

Source: Πήδηξε από το τρένο και ο Νάιτζελ Φάρατζ, μας εγκαταλείπει… | Defence-point.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr