Home Greek News Ο Τρις Χειρότερος: Ο Τρις Χειρότερος: Το Σιωνιστικό λόμπι τιμά τους δεσποτάδες της Κρατικής Εκκλησίας για τις υπηρεσίες τους.

Ο Τρις Χειρότερος: Ο Τρις Χειρότερος: Το Σιωνιστικό λόμπι τιμά τους δεσποτάδες της Κρατικής Εκκλησίας για τις υπηρεσίες τους.

by _
0 comment 186 views

Πόση προδοσία θα δεχτείς ακόμα Έλληνα;

Και αφού μας ενημέρωσε πως: «όποιος αρνείται να βοηθήσει τους πρόσφυγες δεν είναι Έλληνας αλλά ούτε και Ορθόδοξος Χριστιανός», και πήρε την τιμητική θέση στην χρυσή 25άδα για τη «Μεγάλη Σύνοδο», ήρθε η ώρα να τον τιμήσουν και τα μεγάλα αφεντικά του: Οι αντίχριστοι και ανθέλληνες Εβραίοι Σιωνιστές! Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αναγνώριση της «προσφοράς» του Ιγνατίου στους διαθρησκειακούς διαλόγους και το ξεπούλημα της Ορθόδοξης πίστης, στο βωμό του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας που προωθεί το Σιωνιστικό λόμπι.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Source: Ο Τρις Χειρότερος: Ο Τρις Χειρότερος: Το Σιωνιστικό λόμπι τιμά τους δεσποτάδες της Κρατικής Εκκλησίας για τις υπηρεσίες τους.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr