Home Greek News Βγήκε τελικά ο Αληθινός Τράμπ: ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!

Βγήκε τελικά ο Αληθινός Τράμπ: ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!

by _
0 comment 294 views

Screen Shot 2016-06-26 at 9.14.44 PM

Είχε δίκαιο τελικά ο Μπέρνι Σάντερς: ο όποιος δεν προσκυνήσει στο Εβραϊκό λόμπυ δεν πρόκειται ποτέ να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

-του γνωστού σάιτ VeteransToday.com | μετάφρασις/επιμέλεια του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com | 26 Ιουν. 2015

 Σύμφωνα με έναν σύμβουλο, έχει υπαναχωρήσει από την ουδέτερη θέση του σχετικά με τη σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστίνης ο ρεπουμπλικάνος προεδρικός υποψήφιος Donald Trump (Ντόναλντ Τράμπ), και είναι πλέον «δεσμευμένος» για την υποστήριξη της ισραηλινής εποικιστικής δραστηριότητας στα εδάφη που έχει κατάσχει παράνομα.

Ο David M. Friedman (Δαβίδ Φρίντμαν), ένας δικηγόρος ακινήτων που ενεργεί ως κύριος σύμβουλος του Τραμπ για το Ισραήλ, δήλωσε ότι ο Ρεπουμπλικάνος προεδρικός υποψήφιος και αστέρι εκπομπών “reality” δεν θα υποστηρίξει την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, χωρίς «την έγκριση των Ισραηλινών». Ο Friedman παρατήρησε επίσης ότι ο Trump ήταν αδιάφορος με τους κατοίκους της Δυτικής Όχθης, επειδή «κανείς δεν ξέρει πραγματικά πόσοι Παλαιστίνιοι ζουν εκεί.»

O Τράμπ έκανε τον κ. Φρίντμαν μέρος της προσωπικής προεκλογικής του εκστρατείας σε μια συνάντηση με Ορθόδοξους Εβραίους τον περασμένο Απρίλιο, διορίζοντας τον ίδιο και τον κ. Jason Greenblatt, άλλον δικηγόρο ακινήτων και επικεφαλής δικηγόρο του Τραμπ, ως σύμβουλους του στο Ισραήλ.

Ο Φρίντμαν είπε εκείνη την εποχή, «Η εμπιστοσύνη του κ Τραμπ είναι πολύ κολακευτική. Οι απόψεις μου για το Ισραήλ είναι γνωστές, και θα ήθελα να τον συμβουλέψω κατά τρόπο σύμφωνο με τις απόψεις αυτές.» Ο Φρίντμαν δεν έχει κρύψει τα συναισθήματά του για μια λύση δύο κρατών με την Παλαιστίνη, γράφοντας ότι «Δεν ήταν ποτέ μια λύση, απλά μια ψευδαίσθηση που υπηρέτησε τόσο τις ΗΠΑ και τους Άραβες», ανέφερε το Sputnik (Σπούτνικ).

Πηγή: http://www.veteranstoday.com/2016/06/26/trump-will-not-recognize-palestinian-statehood-if-elected-president/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr