Home Greek News Αποστολή…ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ με τον κ. … Texe Marrs!!!

Αποστολή…ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ με τον κ. … Texe Marrs!!!

by _
0 comment 176 views

Screen Shot 2016-06-16 at 9.02.48 AM

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 11.00 | JohnKountouris.com

 

Αφιερωμένο στη «μαμά» μου την κα Πόπη τη…ΣΟΥΦΛΗ και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ!…διότι εξαιτίας ΣΟΥ ΜΑΜ, δύναμαι να συνεχίσω να κάμνω αυτό το μεγάλον έργον!!!

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το ταξίδι μου στο Άστον του Τέξας να δω προσωπικά τον διάσημο συγγραφέα και ερευνητή για θέματα που αφορούν την νέα τάξη πραγμάτων, τον κ. Texe Marrs!

Τον Τέξ τον είχα πρωτοβγάλει πριν μιαμισή εβδομάδα στον Ερευνικό Οργανινσό Ελλήνων και αυτή η συνέντευξις θα παιχθεί πρώτα στον ΕΟΕ web TV!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΕ, διαβάζουμε την ανακοίνωση αυτή για αυτή την συνέντευξη:

Σήμερα στις 21:00 στο Eoellas web tv για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά ο μεγαλύτερο συγγραφέας των Η.Π.Α κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Texe Marrs, στην εκπομπή του ΕΟΕ, Αποκάλυψις και στους Ιωάννης Παπαζήσης, Σοφία Χρήστου και John Kountouris! Μην το χάσει κανείς!

 

Δείτε επίσης το άρθρο μου «Μια ματιά στο εσωτερικό του επιτελείου του Texe Marrs!»

 

Η ίδια συνέντευξη θα την παίξουν και στον μεγάλο ραδιόφωνο της Ομογένειας HELLAS FM την Παρασκευή (αύριο) στις 1 το πρωϊ ώρα Ελλάδος (στην Νέα Γιόρκη θα είναι στις 6 το βράδυ).  Μεταβείτε στο σάιτ τους να την ακούσετε την εκπομπή με απευθίας σύνδεση στο διαδύκτιο: http://www.hellasfm.us

Η…ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ που έκλεισα στον κ. Τέξ ήταν στον πρόγραμμα ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ με τον κ. Βασίλη Μπαντίδη και αυτή θα παιχθεί το Σάββατο στις 23.30 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) στο Astra TV.  ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!  Αλλά ρε παιδιά, με αυτήν την δεύτερη συνέντευξη ΔΕΝ έπαιζα!…γι’ αυτό πήγα προσωπικά στη μεγάλη πόλη Άστον του Τέξας –εκεί που λειτουργεί και το πρακτορείο ειδήσεων InfoWars.com του κ. Alex Jones– να τον δώ αυτοπροσώπως τον Τέξ και να είμαι δίπλα του διερμηνεύοντας τη κάθε λέξη του στην προεγγεγραμένη μας εκπομπή στον Κώδικα Μυστηρίων.  Οπότε…ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΛΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΥΛΑΣΣΟΥΜΕ!!!….

Αν δεν μπορείτε να πιάσετε την εκπομπή απο τηλεοράσεως, μεταβείτε απλά στο σάιτ του καναλιού να την δείτε με απευθίας σύνδεση στο διαδύκτιο!  Πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο για αυτό…

http://www.astratv.gr/live-streaming/

Τέλος, την περασμένη Κυριακή δημοσιεύθηκε το πρώτο μας άρθρο για τον κ. Τέξ. στην Ελεύθερη Ώρα.  Ελπίζω να έκανε ένα μεγάλο ΜΠΑΜ στο εκεί σάπιο καθεστώς στην Ελλάδα!

Δείτε το παρακάτω εξώφυλλο…

13442555_856678201143569_6377724853991972872_o

Δείτε επίσης μερικά βιντεάκια που έφτιαξα…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr