Home Greek News Ο Γιαν. Ρουμπάτης, η Haliburton, η STRATFOR, η BRITAM DEFENSE και…Η ΣΥΡΙΑ…

Ο Γιαν. Ρουμπάτης, η Haliburton, η STRATFOR, η BRITAM DEFENSE και…Η ΣΥΡΙΑ…

by _
0 comment 178 views

Screen Shot 2016-06-11 at 11.29.38 AM

 

Θα μας εξηγήσει κανείς πόσο ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ανταλλάσσει με την STRATFOR και με ποιους άλλους  ο Διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης;;;

ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ https://www.scribd.com/doc/314461629
ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης, διοικητής της Εθνική Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ προς τρίτους, στην παροχή πληροφοριών… της χώρας μας, και ταυτόχρονα δημοσιογράφος ιδιοκτήτης-διαχειριστής του ελληνικού ειδησεογραφικού πορτάλ EurActiv www.euractiv.gr  Η δέσμευση αυτή απορρέει από την συμβατική υποχρέωση να ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ Πληροφορίες, Εκθέσεις και Γνωμοδοτήσεις με την Αμερικανική εταιρεία  STRATFOR.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ BRITAM Defence –>STRATFOR

Διαβάστε το ακόλουθο άρθρο μας απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ να καταλάβετε…

ΙΔΟΥ οι ΥΠΑΡΚΤΟΙ παράγοντες πίσω απο τα δηλητηριώδη αέρια στη Συρία!!!

~

Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης.

Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ https://www.scribd.com/doc/314461629
ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης, διοικητής της Εθνική Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ προς τρίτους, στην παροχή πληροφοριών… της χώρας μας, και ταυτόχρονα δημοσιογράφος ιδιοκτήτης-διαχειριστής του ελληνικού ειδησεογραφικού πορτάλ EurActiv www.euractiv.gr  Η δέσμευση αυτή απορρέει από την συμβατική υποχρέωση να ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ Πληροφορίες, Εκθέσεις και Γνωμοδοτήσεις με την Αμερικανική εταιρεία  STRATFOR.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ BRITAM Defence –>STRATFOR

H αγγλική εταιρεία BRITAM Defence που το όνομα της και οι δραστηριότητές της από στοιχεία την θέλουν να είναι εμπλεκόμενη με προβοκάτσια στη Συρία https://www.scribd.com/doc/315372488 είναι και στενός συνεργάτης της αμερικανικής STRATFOR στην συλλογή πληροφοριών στρατιωτικού και γεωπολιτικού ενδιαφέροντος, που γίνονται περιεχόμενο απόρρητων εκθέσεων στην Αμερική και αλλού.

Με την ίδια αμερικανική εταιρεία STRATFOR, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης, διοικητής της Εθνική Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ στην παροχή πληροφοριών… της χώρας μας, και της ευρύτερης περιοχής.
Όλα αυτά με βάση τις απόρρητες πληροφορίες αντίγραφα Συμβάσεων μεταξύ STRATFOR και EurActiv https://www.scribd.com/doc/314461629

Ακολουθεί ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΈΚΘΕΣΗ της STRATFOR η οποία έχει γίνει σε συνεργασία με την αγγλική εταιρεία BRITAM Defence, την αμερικανική Hαlliburton και Ιρακινή Majnoon oil field (γνωστή από άλλη αμαρτία), στην οποία υπάρχει και περιεχόμενο πληροφόρησης από την χώρα μας, συγκεκριμένα με στοιχεία από την βάση στη Σούδα σε σχετικό χάρτη.

~

η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ της ΣΥΜΒΑΣΗΣ και επίσημο αντίγραφο της

Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ του STRATFOR και EurActiv

Η STRATFOR και EurActiv θα ήθελαν να σχηματίσουν μια συνεργασία στην οποία θα μοιραστούν πληροφορίες, εκθέσεις και γνωμοδοτήσεις.

Μέσα σε αυτή τη σχέση η STRATFOR θα λαμβάνει τακτικά πληροφορίες ή αναφορές από την EurActiv, καθώς και  εξελίξεις σε κρίσιμα στοιχεία ορισμένων γεγονότων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για το STRATFOR. Οι πληροφορίες από την EurActiv θα προέρχονται κυρίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και πληροφορίες που η οργάνωση θα λαμβάνει από τη γύρω περιοχή και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η STRATFOR σε αντάλλαγμα θα μοιράζεται πληροφορίες σε τακτική βάση με την EurActiv σε περιοχές ενδιαφέροντός της. Οι αναλυτές της STRATFOR θα είναι διαθέσιμοι για συνεντεύξεις, άλλοτε αυτές θα είναι και αποκλειστικές συνεντεύξεις με την EurActiv.

Η STRATFOR θα παρέχει επίσης δωρεάν λογαριασμούς και την πρόσβαση στο www.stratfor.com για τους δημοσιογράφους που θα οριστούν, στους οποίος θα τους επιτρέψει την πρόσβαση να παραθέτουν στοιχεία και να κάνουν αναφορά σε αναλύσεις της Stratfor.

Δύο δωρεάν εβδομαδιαίες αναλύσεις μας (Friedman για Γεωπολιτική και Burton / Stewart σχετικά με την ασφάλεια) θα μπορούν να αναδημοσιεύονται καθώς και “αναρτημένα” βίντεο μπορούν να αναδημοσιευθούν από την EurActiv, ανά πάσα στιγμή. Οποιοδήποτε άλλο άρθρο ή βίντεο με επί πληρωμή περιεχόμενο μας που θέλετε να επανεκτυπώσετε ή να δημοσιεύσετε εν μέρει η στο σύνολό του, θα έπρεπε να ζητηθεί αρμοδίως και κατά περίπτωση η άδεια.

Τόσο η STRATFOR όσο και η EurActiv θα υποστηρίξουν ο ένας τον άλλο με βασικές πληροφορίες και την έρευνα, κατόπιν αιτήσεως του άλλου. Η συνεργασία και η συνεργασία μεταξύ STRATFOR και EurActiv θα εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου ως προτεραιότητες της κάθε ομάδας και θα εστιάζετε σε κάθε στροφή και αλλαγή.

Τα σημεία επαφής μεταξύ STRATFOR και EurActiv θα είναι κατά κύριο λόγο Marko Papic STRATFOR και EurActiv είναι Διευθυντής Σύνταξης, Daniela Vincenti Mitchener.
Υπογραφή: ____________________________ Ημερομηνία:  ΦΕΒΡ 15 2011
George Friedman, Διευθύνων Σύμβουλος STRATFOR
Υπογραφή: _____________________________ Ημερομηνία: 5, ΝΟΕ. 2010
Christophe Leclercq           , EurActiv
(ΣΗΜ.: Τέθηκαν οι ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ τους, μόνο που τέθηκαν με χρονική διαφορά περισσότερων από 3 μηνών, για την EurActiv υπογράφει ο ιδρυτής του ομίλου της αντί της δ/ντριας σύνταξης όπως γράφει το παρόν, και μου φέρνει κάτι σαν από Σύμβαση προσχώρησης και αυτή… )

~

Και επειδή τίποτα τυχαίο στις ημέρες μας … Γιαννάκη,
από το πλήθος στοιχείων «διακρίνω» ακόμα μία «ιδιαίτερη σχέση» αυτής της TUSIAD – Της ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ της Τουρκίας και σπόνσορες σου, με τους δεσμευμένους να παρέχεις πληροφορίες STRATFOR…

Έτσι ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ «πατριώτη» δημοσιογράφε ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ της ΕΥΠ που δεν ήθελες άλλο κατασκοπευτικό ΕΡΓΟ από Τουρκία, αντιθέτως ήθελες μόνο από ΕΥΡΩΠΗ…!

ΤΕΛΙΚΑ οι πράκτορες της ΕΥΠ δουλεύουν για τον δημοσιογραφικό -επι πληρωμής έργο- κόσμο της κάθε EurActiv του κάθε Ρουμπάτη, και όχι μόνο, και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχουμε πάει κατά διαόλου σαν χώρα;

Και μας φταίει ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ μόνο;

Πως είναι δυνατόν ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης δημοσιογράφος ιδιοκτήτης-διαχειριστής του ελληνικού ειδησεογραφικού πορτάλ EurActiv (www.euractiv.gr) να είναι μέρος τέτοιας δέσμευσης, και να μας κρύβετε πίσω από μία Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΚΟ όπως είναι η ΕΙΠΕ;

•             ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ δημοσιογράφος να μπορεί, να κρύβετε πίσω από μία ΜΚΟ, https://www.scribd.com/doc/307648702 & https://www.scribd.com/doc/307849783

•             ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ δημοσιογράφος να μπορεί, να είναι ιδιοκτήτης και να διαχειρίζεται ειδησεογραφικό πορτάλ στην χώρα μας όπως το EurActiv https://www.scribd.com/doc/307451924

•             ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως  ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ δημοσιογράφος να μπορεί, να έχει συνεργάτες που βρίζουν την πατρίδα μου αποκαλώντας την «ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΤΑ» και «κατσικογαμιάδες» https://www.scribd.com/doc/314017386

•             ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ δημοσιογράφος μπορεί να ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ δημοσιογράφος μπορεί να έχει σπόνσορες τον ΣΟΡΟΣ και τουρκικές εταιρείες https://www.scribd.com/doc/307451924

ΤΩΡΑ και συμβατικά δεσμευμένος στην ανταλλαγή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ με την κάθε STRATFOR ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ δημοσιογράφος;

Πηγή:

https://www.scribd.com/doc/315431638/Εμπλεκόμενη-Με-Προβοκάτσια-Στη-Συρία-η-Αγγλική-Εταιρεία-Britam-Defence-Συνεργάτες-Της-Stratfor-Της-Euractiv-Του-Δημοσιογράφου-Γιάννη-Ρουμπάτη

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr