Home Greek News «ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ»!!!

«ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ»!!!

by _
0 comment 151 views

Screen Shot 2016-05-29 at 2.26.06 PM

Το ακόλουθο άρθρο δημοσιεύθηκε σήμερα στην ΕΩ που αποτελεί μια μετάφραση μιας συνέντευξης που μας παραχώρησε η κα. Κάρεν Χιουντης (Karen Hudes), η πρώην νομική σύμβουλος της Παγκοσμίου Τραπέζης.

Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμη το ΠΡΩΤΟ μας άρθρο για την Κάρεν, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

-του Ιωάν. Παπαζήση και Σοφίας Χρίστου • μετάφρασις και επιμέλεια του Ιωάν. Κουντούρη (JohnKountouris.com) • Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στον Πρόδρομο Κοφσανιδη, την πρόεδρο του ΕΟΕ (eoellas.org) για την τεχνική βοήθεια για να καταγραφεί αυτή η συνέντευξη με την κα. Κάρεν με βίντεο ώστε να παιχθεί στο μεγάλο ραδιόφωνο της Ομογένειας HELLAS FM

~

Δείτε και το σχετικό βίντεο όπου μας μιλάει η Κάρεν Χιούντης!

https://www.youtube.com/watch?v=gr644DiTL0g

 ~

ΕΡΩΤΗΣΗ 1 ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ:
-απο 00:00 – 03:32

ΚΥΡΙΑ ΧΙΟΥΝΤΣ ΕΝ ΑΡΧΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝ  ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ .ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΘΕΤΩ ΩΣ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΕΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΥΠΩΝΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ  ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ…

η απάντηση της Κάρεν Χιουντής:

Αυτό είναι μια πάρα πολύ σημαντική ερώτηση κύριε Παπαζήση και, παρακαλώ, να με φωνάζετε «Κάρεν.» Την απάντηση μας την έδωσαν τρεις μαθηματικοί του Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Ζυρίχης της Ελβετίας. Ονομάζονται Βιτάλη S, Glattfelder και JB Battiston. Αυτό που έκαναν ήταν να εξετάσουν τις 43.000 πολυεθνικές εταιρείες που έχουν μετοχές που διαπραγματεύονται στις αγορές κεφαλαίων και έμαθαν ότι είναι μόνο μια εταιρία και συνεργάζεται με όλους τους διάφορους διοικητές που βρίσκονται αλληλένδετα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών αυτών. Αυτό είναι η πρώτη απάντηση, λοιπόν.

Και, ναι, υπάρχουν και οι Σιωνιστές τραπεζίτες, οι οποίοι απαρτίζουν την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών• αλλά αυτό είναι μόνο η πρώτη βαθμίδα αυτού του στρώματος ελέγχου. Τότε, θα πρέπει να εστιάσετε τη προσοχή σας και στις μυστικές οργανώσεις. Υπάρει ένα πολύ καλό βιβλίον του Ρόμπερτ Gaylon Ρος
με τίτλο «Who’s Who of the Elite V9» (δηλ., Ποιος είναι ποιος της ελίτ τομ. 9) και μέσα έχει συμπεριλάβει μια λίστα των ονομάτων των ελιτιστών που ανήκουν στις λέσχες Μπιλντερμπέργκ, την Τριμελή Επιτροπή, Κρανείον και Οστά και άλλες.

Αυτό είναι η συντομευμένη εκδοχή για την απάντηση της ερώτησής σας, λοιπόν. Αλλά υπάρχει και η Κοινωνία του Ιησού. Υπάρχουν και οι γραμμές αίματος των οικογενειών των Πεφωτισμένων που χρονολογούνται πολλούς αιώνες, ακόμη και στην εποχή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και ακόμη και πριν από αυτό απο την εποχή της αρχαίας Βαβυλωνίας. Τουτέστιν, ομιλούμε για τους μεγάλους οίκους που προήλθαν απο εκείνη τη περίοδο της αρχαιότητος, οι οποίοι είναι: ο οικός του Borja, ο οίκος του Breakspeare, ο οίκος του Somaglia, του Orsini, του Conti, του Chigi, του Colonna, του Farnese, του Medici κι άλλοι. Ήταν ως επι το πλείστον Αιγύπτιοι δυναστικοί ηγεμόνες και οι σημερινοί τους απόγονοι έχουν τον έλεγχο αυτού του δικτύου παγκόσμιου εταιρικού ελέγχου. Αυτήν την ομάδα οικογενειών την ονόμασαν έτσι οι τρεις μαθηματικοί του Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Ζυρίχης.

Αυτοί οι μεγάλοι πιστεύουν ότι είναι υπέρανω του νόμου και ότι έχουν το δικαίωμα να ελέγχουν τον κόσμο. Όμως ευτυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και τούτο το γνωρίζουμε με ακρίκεια, γιατί το 2004, ήλθε στην Παγκόσμια τράπεζα ένας πολιτικός επιστήμων ονόματι Yasik Κούγκλερ. Αυτός ανέπτυξε τότε ένα πολύ ακριβές μοντέλο στο υπ. Αμύνης των ΗΠΑ• συνηγάζετο τότες με το Εθνικό Πολεμικό Κολλέγιο. Το μοντέλο αυτό είχε προβλέψει ότι θα γίνει ένας συνασπισμός που λέγεται BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική) καθώς και μια Αμερική χωρίς την Ομοσπονδιακή Αποθεματική της Τράπεζα. Και τώρα εργαζόμεθα όλοι να ανακτήσουμε τον πλανήτη μας.

~

ΕΡΩΤΗΣΗ 1 ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ:
-απο 03:33 – 10:29

ΚΥΡΙΑ ΧΙΟΥΝΤΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ  ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΛΕΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ;;;;

Η απάντηση της Κάρεν:

Και τώρα θα ήθελα να απαντήσω στην ερώτηση της Σοφίας Χρίστου. Η ερώτησή της είναι «Τι είναι η Παγκόσμια Πιστωτική Διευκόλυνση?» (εφεξής η «ΠΠΔ», The Global Debt Facility). Η ΠΠΔ είναι ένα μεγάλο καταπίστευμα που ιδρύθηκε με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο (ΔΠΠ) απο έναν πάρα πολύ αξιοθαύμαστο άνδρα ονόματι Χοσέ Ριζάλ (Jose Rizal), ο οποίος υπήρξε, επι των ημερών του, εθνικός ήρωας. Παραλίγο να εκτελεσθεί ο ίδιος, βάσει της ισπανικής αποικιοκρατίας, απο απόσπασμα και κατάφερε να επιβιώσει!

Μετά πήγε στο Βατικανό και ανήλθε δια μέσου των τάξεων της Κοινωνίας του Ιησού και εγένετο ο Ανώτερος Στρατηγός των Ιησουιτών. Και αυτό που έκανε στη όλη υπόθεση αυτή ήταν, με τον ΔΠΠ, να λαμβάνει τον χρυσόν που είχε αποσταλεί από το Βατικανό, με προορισμό τις Φιλιππίνες, και τον έλιωσε στη Σιγκαπούρη, τον εσφράγισε με το όνομα του εν λόγω καταπιστεύματος. Ο δικηγόρος του σε αυτήν την υπόθεση ήταν ο Φερντινάντ Μάρκος. Αυτοί οι δύο εσφράγισαν τον χρυσόν με τα γράμματα του καταπιστεύματος που τυχαίνει να είναι τα αρχικά των υιών του Φέρντιναντ Μάρκου, δηλ., TVM, LSM, και μετά βλέπουμε δίπλα σε αυτά τον αριθμό 666 (TVM–LSM–666).

Yπάρχει βέβαια μια διένεξη σχετικά με το τι ακριβώς σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί. Το 666 αντιπροσωπεύει, εν προκειμένω, την ανθρωπότητα. Έτσι, αυτή η εμπιστοσύνη περιέχει νομισματικά αποθέματα χρυσού του κόσμου. Είναι περισσότερος χρυσός απ’ό,τι νόμιζαν οι άνθρωποι ότι υπήρχε. Ζυγίζει πάνω από ένα εκατομμύριο μετρικούς τόνους χρυσού. Και ο λόγος για τον οποίο υπάρχει τόσος πολύς χρυσός είναι διότι η ανθρώπινη ιστορία ανάγεται πιο πολύ απ’ ό, τι μας έχουν πει. Χρονολογείται πριν από την προηγούμενη εποχή των παγετώνων. Γνωρίζουμε αυτό λόγω μερικών χάρτων που ακριβέστατα δείχνουν την γήν κάτω απο την ακτογραμμή της Ανταρκτικής που πλέον είναι επικαλυμμένη με πάγο.

Την ΠΠΔ την διαχειρίζεται σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Παγκοσμίας Τραπέζης (ΠΤ) και του ΔΝΤ. Η ΠΤ και το ΔΝΤ δημιουργήθηκαν πράγματι για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Οι ψήφοι σταθμίζονται με το μέγεθος της οικονομίας. Δεν είναι μια ψήφος και ένα έθνος. Υπάρχουν πράγματι τρεις βαθμίδες του ΠΤ και του ΔΝΤ. Υπάρχει το ΔΣ που συνεδριάζει δις το έτος. Υπάρχουν 25 εκτελεστικοί διευθυντές, 8 εκ των οποίων είναι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου: Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία, η Κίνα, η Γερμανία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Σαουδική Αραβία. Οι υπόλοιπες χώρες έχουν ομαδοποιηθούν σε αυτό που ονομάζουμε εκλογικές περιφέρειες. Εκτός αυτών, υπάρχει κάτι που ονομάζεται η αναπτυξιακή επιτροπή που αποτελείται απο 25 υπουργούς οικονομικών που είναι εκεί να επιβλέπουν τα πράγματα. Πρόκειται για μια καινοτομία που συνέβη επειδή υπήρχε ένας κανόνας που εισήχθη πολύ αρχικά στην διακυβέρνση της ΠΤ, το οποίο ήταν ότι το ΔΣ επρόκειτο να περιμένει για να γίνει απλά μια σφραγίδα στον πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας. Αυτή ήταν μια επίσημη έκθεση, ένα επίσημο σημείωμα.

Το 2009, εγώ συνεργαζόμουν με το διοικητικό συμβούλιο των εκτελεστικών διευθυντών και του είπα μια μέρα ότι υπήρχε τόση πολύ διαφθορά στην ΠΤ ότι αυτό το σημείωμα έπρεπε να ανακληθεί. Και την επομένην, με ΑΠΕΚΛΕΙΔΩΣΑΝ απο το γραφείο μου οπότε είχα αγοράσει ένα ομόλογο από την Παγκόσμια Τράπεζα και τους μήνυσα και αυτή η αγωγή διευθετήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο. Παρ’ολ’αυτά, δεν μου επιτρέπεται πια η είσοδος στην ΠΤ γιατί η ΠΤ και το ΔΝΤ είναι κάτω απο κάτι που λέγεται «αιχμαλωσία του κράτους», όπερ σημαίνει ότι το δίκτυο παγκόσμιου εταιρικού ελέγχου που πιστεύει ότι είναι υπεράνω του νόμου. Έχουν έναν δυνατό δικηγορικό γραφείο, το AlliedBarton, που μου αρνούνται την επανείσοδό μου, παρ’ όλο που έχω αποκτήσει πλέον τον τίτλο της Διαχειρίστριας Εντολοδότριας Επόπτριας της Διεθνούς Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης για την Παγκόσμια Πιστωτική Διευκόλυνσιν.

Εγώ ομιλώ εξ ονόματος του διοικητικού συμβουλίου των διοικητών εφ ‘όσον θα έχω πάρει πρώτα την έγκρισή του για να εργαστώ για λογαριασμό όλης της ανθρωπότητος.  Και έτσι, με αυτόν τον τρόπο, μπόρεσα να εμποδίσει την οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής αυτού του καταπιστεύματος.

Το δίκτυο παγκόσμιου εταιρικού ελέγχου συνεχίζει την απόπειρά του να κλέψει τα περουσιακά στοιχεία της ΠΠΔ. Αλλά οι προσπάθειές τους είναι μάταιες λόγω αυτού του μοντέλου της μετάβασης εξουσίας που προβλέπει πως οι συμμαχίες θα διαμορφώνονταν. Γνωρίζουμε πάντως ότι εμείς είμαστε πιο ισχυροί απο το δίκτυο παγκόσμιου εταιρικού ελέγχου και πρόκειται να υλοποιήσουμε μια παγκόσμια νομισματική επαναφορά για την αποκατάσταση όλων αυτών των χαρτονομισμάτων που νομίζουν ότι δικαιούνται να εκδίδουν οι μεγαλοτραπεζίτες. Και όπως επισημάνατε σωστά, υπάρχουν και τόκοι που νομίζουν ότι δικαιούνται. Όχι, δεν δικαιούνται αυτούς τους τόκους διότι πρόκειται απλά για απάτη αφού ένα απο τα περουσιακά στοιχεία της ΠΠΔ είναι ομόλογα της Συνθήκης των Βερσαλλιών. Αυτά εκδόθηκαν τη δεκαετία του 1930. Εκείνη την εποχή η νομισματική τους αξία ήταν ήδη στα περίπου $ 250 τρισεκατομμύρια. Ωστόσο, οι τόκοι επί των εν λόγω ομολόγων έχουν αυξηθεί διαχρονικά και η συνολική τους αξία είναι γύρω στα $ 2 τετράκις εκατομμύρια δολάρια. Το ποσό αυτό υπερβαίνει το χρέος του κάθε έθνος και εμείς πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα ομόλογα για την αντιστάθμισή του.

Άρα, και στην περίπτωση της Ελλάδος, η Ελλάδα δεν θα έχει πια το ανυπόφερτο πρόβλημα να ξεπληρώνει τουλάχιστον τους τόκους επι του χρέους της, πόσω μάλλον επι του ισοζύγιου του ίδιου του χρέους!

~

ΕΡΩΤΗΣΗ 2 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ:
10:30 – 14:46

 ΚΥΡΙΑ ΧΙΟΥΝΤΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ 1945  ΚΑΙ ΤΟ 1966 ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΜΠΡΕΝΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΖΕΙ ΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ  ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΗΤΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ;;;

η απάντηση της Κάρεν:

Τώρα έχουμε μια ερώτηση απο την Γιάννη Παπαζήση που λέει…

[Επαναλαμβάνει την ερώτησιν] … «ΚΥΡΙΑ ΧΙΟΥΝΤΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ 1945  ΚΑΙ ΤΟ 1966 ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΜΠΡΕΝΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΖΕΙ ΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ  ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΗΤΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ;;;»

Μάλιστα…έχετε απολύτως δίκαιο. Αυτή η παγίδα χρέους στήθηκε μόνο και μόνο για την υφαρπαγή όλων των περουσιακών στοιχείων της Ελλάδος απο τους μεγαλοτραπεζίτες. Αλλά όπως σας είπα πρίν, υποτίθεται ότι η ΠΤ και το ΔΝΤ κυβερνώνται τόσο απο το ΔΣ από το ΔΣ των εκτελεστικών διευθυντών και αυτός π συνασπισμός που συμπεριλαμβάνει τις ΗΠΑ, πλήν της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, σχεδιάζει να εισαγάγει στον κόσμο αυτήν την παγκόσμια νομισματική επαναφορά κατα τη διάρκεια των συνεδριάσεών της, οι οποίες είχαν ολοκληρωθεί ήδη στα μέσα του περασμένου Απριλίου του 2016.

Έτσι, ως αποτέλεσμα αυτού, υπήρχαν επίσημα πρακτικά που είχαν συμφωνήσει και μετά από αυτό, τα έστειλα εγώ σε όλες τις ξένες πρεσβείες και εγκρίθηκαν εκεί. Πήγα στην κολομβιανή Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον λίγο πριν από τις εαρινές συνόδους στην Ουάσιγκτον το περασμένο Απρίλιο … και η Κολομβία είναι μέρος της ομάδας των 77 εθνών. Η Ομάδα των 77 (134 αναπτυσσόμενες χώρες) έχουν επίσης αποφασίσει ότι δεν θα αναγνωρίσουν πια τα χαρτονομίσματα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ. Η Κολομβία τυχαίνει να είναι στην πραγματικότητα ο συνδέσμος με τα κυβερνητικά όργανα της Συμφωνίας Bretton Woods (Μπρέτον Γουντς). Κατόπιν αιτήσεώς που, τα εν λόγω πρακτικά τα ενέκρινε και η πρεσβεία της Κολομβίας.

Ένας απο τους λόγους για τους οποίος προσελήφθην εξ αρχής στην ΠΤ…προσελήφθην απο τον κ. Ιμπραήμ Shihata, έναν Αιγύπτιο δικηγόρο, που ήταν χρόνια ο νομικός σύμβουλος του οργανισμού των πετρελαιοπαραγωγών χωρών. Ένας απο τους λόγους για τους οποίος με προσέλαβε ο ίδιος ήταν διότι, όταν σπούδαζα νομική, έγραψα μια διατριβή για το πώς διαμορφώθηκε αρχικά αυτή η ομάς των 77 εξηγώντας πως αυτό εμπρόκειτο για μια πάρα πολύ σημαντική εξέλεξιν…και όπως βλέπετε…αυτό είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για το κράτος δικαίου που ανακτεί πλέον τον κόσμον μας και σχεδιάζει να «τεμαχίσει» αυτό το δίκτυο του παγκόσμιου εταιρικού ελέγχου.

Εγώ σαν δικηγόρος έχω εμπράγματα βάρη που δείχνουν πως, στην πραγματικότητα, έχει εντελώς χρεοκοπήσει αυτό το δίκτυο του παγκόσμιου εταιρικού ελέγχου…είναι αφερέγγυο και πρόκειται να τεμαχισθεί σε μικρά κομμάτια και διανεμηθεί στα έθνη που, μετα, θα ανακτήσουν όλα μαζί τον έλεγχο του κόσμου. Είμαστε στη διαδικασία αυτού του αγώνα όσο προχωρούμε προς τα εμπρός.

Η Ελλάδα είναι ένα από τα πολύ σημαντικά πεδία μάχης και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία αυτή να το πω αυτό στον ελληνικό λαό και ότι πρέπει να συμμαχήσουν με τον Αμερικανικό λαό που σίγουρα δεν θέλει να μπεί ούτε στη χώρα του χώρα αυτό το καθεστώς περι της αιχμαλωσίας του κράτους. Και εμείς πρόκειται απλά να επικρατήσουμε, όπως έχει προβλεφθεί από αυτό το μοντέλο της μετάβασης της εξουσίας. Άρα, Γι ‘αυτό είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς καθώς ξαναπαίρνουμε τον κόσμον μας και λέγουμε σε αυτούς τους τραπεζίες ότι ΔΕΝ δικαιούνται να μας χρεώνουν τόκο…ότι, στην πραγματικότητα, είναι αυτοί που μας χρωστάνε αυτούς τους τόκους.

~

ΕΡΩΤΗΣΗ 2  ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ:
14:47 – 16:27

ΚΥΡΙΑ  ΧΙΟΥΝΤΣ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 230 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ  ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΥΤΕ ΤΑ 20 ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ .Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;

Η απάντηση της Κάρεν:

Λοιπόν…πάνε στην ερώτηση 2 της Σοφίας Χρίστου…

[Επαναλαμβάνει την ερώτηση] … «ΚΥΡΙΑ  ΧΙΟΥΝΤΣ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 230 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ  ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΥΤΕ ΤΑ 20 ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ .Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;»

Μάλιστα. Όπως έχω προαναφέρει, αυτό το δίκτυο παγκόσμιου εταιρικού ελέγχου «τρέχε» αυτήν την απάτη που χρεώνουν τόκο επι του χρέους της κάθε έθνους και αυτοί είναι εις θέσιν να κρατάνε τη διαφορά μεταξύ μεταξύ της ονομαστικής αξίας του χαρτονομίσματος και και του κόστους του να τυπώνεται αυτό το νόμισμα. Αυτό πρόκεται για απάτην. Π.χ., στον Kαναδά υπάρχει μια ομάδα για την Οικονομική και Νομισματική μεταρρύθμιση που έχει κινήσει νομικές διαδικασίας διότι, μέχρι το 1974, ήταν το δικό τους Υπουργείο Οικονομικών που εξέδίδε το νόμισμα της χώρας και, μέρχι τότε, ΔΕΝ συσσωρευόταν κανένας τόκος επι του σύνολου του χρέους της χώρας.

Έχετε απολυτώς δίκαιο λοιπόν, αυτό δεν είναι τίποτε άλλο εκτός απο μια απάτη…και δεν πρόκειται απλώς να συνεχιστεί.

~

ΕΡΩΤΗΣΗ 3 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ:
16:28 – 21:28

ΚΥΡΙΑ ΧΙΟΥΝΤΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ 6 ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΡΥΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;
Η απάντηση της Κάρεν:

Τώρα…πάμε στην επόμενη ερώτηση που είναι απο τον κ. Ιωάννη Παπαζήση…

[Επανάληψη της ερώτησης] … «ΚΥΡΙΑ ΧΙΟΥΝΤΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ 6 ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΡΥΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;»

ΝΑΙ…όντως, αυτοί οι λογαριαμοί είναι υπαρκτοί και πρέπει να ελεγχθούν λογιστικά διότι η γνωστή Τριμελής Επιτροπή (ΤΕ) παίρνει εδώ και καιρό ένα ποσοστό των τόκων που νόμιζαν ότι «εδικαιούντο» αλλά ΔΕΝ ήταν. Κρατήθηκαν εσκεμμένα μυστικό αυτοί οι λογαριασμοί στην Ελλάδα αρχής γενομένης απο το 1950…και εκείνη την εποχή έγινε μια συμφωνία που υπέγραψε ο τότε βασιλεύς μαζί με τους Έλληνες πολιτικούς….και στην περίπτωση των ΗΠΑ, ήταν ο στρατηγός Αϊζενχάουερ και ο Πρόεδρος Τρούμαν που υπέγραψαν αυτήν την συνθήκη που ελέγετο η Συμφωνία Διαδοχής της Σημαντικής Ανακάλυψης του Διμερούς Minesfield του 1950 (Bilateral Minesfield Breakthrough Successor Agreement) και η ιδέα ήταν να κρατηθεί μυστικό αυτό το καταπίστευμα για 50 χρόνια και έπειτα, μετά τη λήξη αυτής της περιόδου 50 ετών, θα εξαρτιόταν απο το ΔΣ της ΠΤ να αποφασίσει τι να κάνει με αυτό το καταπίστευμα που προορίζεται προς όφελος όλης της ανθρωπότητος.

Η ιδέα του να κρατιέται μυστικό είναι είναι ότι υπάρχει μία διαδικασία που ονομάζεται «οι διατάξεις περί παραγραφής» που είναι μια παλαιά έννοια που ανάγεται στην αρχαία Ρώμη, δηλαδή: Εάν κάποιος έχει μια αξίωση και, μετά απο 50 χρόνια, δεν έχει καταφέρει να την διεκδικήσει, τότε θα πρέπει να την παραιτήσει διότι δεν θα ήταν πλέον έγκυρη. Αυτό είναι διότι θα είχει πεθάνει μέχρι τότε ο κάθε εναπομείων μάρτυρ για την υπόθεση. Έτσι, ο λόγος για τη περίοδο των 50 ετών της μυστικότητας ήταν να επιτραπεί στα περουσιακά στοιχεία της ΠΠΔ να κατανεμηθούν χωρίς τυχόν ανταγωνιστικές διεκδικήσεις. Ήταν ένας τρόπος για να είναι όλοι σίγουροι ότι δεν θα υπήρξε καμία σύγκρουση. Ήταν επίσης ένα μεγάλο ρίσκο σε αυτούς, επειδή δεν ήταν βέβαιοι για το εάν θα μάθαινε οι άνθρωποι για αυτό το καταπίστευμα ή όχι και σκέφτονταν να κρατήσουμε τα χρήματα για τον εαυτό τους.

Αλλά υπάρχει ένας Γερμανός τραπεζίτης στις Φιλιπίνες ονόματι Wolfgang Struck που μου είπε προσωπικά για την ΠΠΔ και είχε αρχίσει να μου δίνει μερικά από τα έγγραφα που επαληθεύουν τη γνησιότητά της. Υπάρχουν πράγματι μια σειρά ατόμων που έχουν το δικαίωμα υπογραφής επι της ίδιας της ΠΠΔ. Και αυτό που αποφασίστηκε απο το ΔΣ είναι ότι η κάθε συναλλαγή θα πρέπει να επικυρώνεται από το ΔΣ.

Αλλά ήταν και ο ίδιος ο Φερντινάντ Μάρκος που ήθελε να σιγουρευτεί ότι δεν θα υπήρχε κανένας άνθρωπος που θα νόμιζε ότι θα δικαιούτο τον πλούτον των εθνών του κόσμου που είναι προς όφελος όλης της ανθρωπότητος.

Και αυτό που απεφάσισε να κάνει το ΔΣ είναι είναι δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να χρησιμοποίησει τον χρυσόν εις την ΠΠΔ για την κοπήν εθνικών νομισμάτων και υπάρχει τρόπος για να γίνει αυτό κάνοντας τον χρυσόν πάρα πολύ λεπτόν και βάζοντάς τον σε έναν ειδικόν φάκελον ώστε να είναι διαχειρίσιμη ακριβώς όπως ένα χαρτονόμισμα αλλά, στην πραγματικότητα, χρυσός είναι που ισοδυναμεί με τη νομισματική αξία του χαρτονομίσματος. Το δεύτερο είναι για τον καθαρισμό της Φουκουσίμα, διότι αν δεν κάνουμε αυτό, τότε θα δηλητηριασθεί ο πλανήτης απο αυτήν την τρομερή τραγωδία που δεν την προκάλεσε ένα «τσουνάμι», αλλά μια ισραηλινή εταιρεία ασφαλείας που έκανε δολιοφθορία σε αυτά τα πυρηνικά εργοστάσια γιατί ήθελε έτσι να τιμωρήσει την Ιαπωνίαν λόγω του ότι είχει σχεδιάσει η ίδια να τροφοδοτήσει το Ιράν με πυρηνικό υλικό.

Έχω δική μου τηλεοπτική σειρά και αφιέρωσε μία εκπομπή για ακριβώς αυτό το ζήτημα για τη Φουκουσίμα. Μου έχουν δόσει πάρα πολλές αποκαλυπτικές πληροφοριές οι μεγαλύτεροι καταγγέλλοντες δυσλειτουργίες (whistleblowers) του κόσμου και αυτό ήταν μια πληροφορία που μου είχαν δόσει.

~

ΕΡΩΤΗΣΗ 3 ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ:
21:29 – 26:18

ΚΥΡΙΑ ΧΙΟΥΝΤΣ η Παγκόσμια Τράπεζα προσέφερε χρηματοοικονομική υποστήριξη σε αναπτυξιακά προγράμματα τα οποία οδήγησαν σε κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Νότια Αμερική και στην Ασία, καταγγέλλει η μη κυβερνητική οργάνωση Oxfam σε μια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα.

Η ΜΚΟ καταφέρθηκε ιδίως εναντίον του τμήματος της Παγκόσμιας Τράπεζας που συνδέεται με τον ιδιωτικό τομέα, το Διεθνή Οργανισμό Χρηματοδότησης (ΔΟΧ), ορισμένα εκ των δανείων που έχει χορηγήσει οδήγησαν σε «σκανδαλώδεις παραβιάσεις», από την αρπαγή γαιών ντόπιων πληθυσμών μέχρι δολοφονίες.

«Η οδυνηρή αλήθεια είναι ότι (…) ο ΔΟΧ δεν γνωρίζει πού καταλήγει το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων που χορηγεί, εάν προσφέρουν βοήθεια ή προκαλούν κακό» επισήμανε ο Νίκολας Μόμπριαλ, διευθυντής του γραφείου της Oxfam στην Ουάσιγκτον.

Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο, ο ΔΟΧ διαβεβαίωσε ότι παίρνει «πολύ σοβαρά» τα συμπεράσματα της έρευνας που δημοσιοποιήθηκε, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η απάντηση της Κάρεν:

Επαναλαμβάνει την ερώτηση…

«ΚΥΡΙΑ ΧΙΟΥΝΤΣ η Παγκόσμια Τράπεζα προσέφερε χρηματοοικονομική υποστήριξη σε αναπτυξιακά προγράμματα τα οποία οδήγησαν σε κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Νότια Αμερική και στην Ασία, καταγγέλλει η μη κυβερνητική οργάνωση Oxfam σε μια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα.

»Η ΜΚΟ καταφέρθηκε ιδίως εναντίον του τμήματος της Παγκόσμιας Τράπεζας που συνδέεται με τον ιδιωτικό τομέα, το Διεθνή Οργανισμό Χρηματοδότησης (ΔΟΧ), ορισμένα εκ των δανείων που έχει χορηγήσει οδήγησαν σε «σκανδαλώδεις παραβιάσεις», από την αρπαγή γαιών ντόπιων πληθυσμών μέχρι δολοφονίες.

“«Η οδυνηρή αλήθεια είναι ότι (…) ο ΔΟΧ δεν γνωρίζει πού καταλήγει το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων που χορηγεί, εάν προσφέρουν βοήθεια ή προκαλούν κακό»” επισήμανε ο Νίκολας Μόμπριαλ, διευθυντής του γραφείου της Oxfam στην Ουάσιγκτον.

«Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο, ο ΔΟΧ διαβεβαίωσε ότι παίρνει «πολύ σοβαρά» τα συμπεράσματα της έρευνας που δημοσιοποιήθηκε, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.»

Ναι αυτό λέτε είναι πάρα πολυ δυστυχές. Προβληματίζεται πολύ ο Διεθνής Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως (ΔΟΧ). Ένας απο τους καταγγέλλοντες δυσλειτουργίες με τον οποιο συνεργάστηκε είναι μια Σκοτσέζα ονόματι Elaine Colville που κατείγγειλε στο ΔΟΧ ότι χρησιμοποιούσε μια μέθοδο διπλής λογιστικής. Είχε πληρωθεί δύο φορές ο προϋπολογισμός του γραφείου της, μια φορά απο ένα καταπιστευματικό ταμείο και άλλη μια φορά από τα δημόσια ταμεία λειτουργίας. Δεν μπορούσε να πιάσει τη προσοχή κανενός για να δόσει προσοχή σε αυτό. Το κατείγγειλε αυτό στο βρετανικό Κοινοβούλιο και το παραγνώρισαν όλοι. Αυτό είναι διότι είχαν υποβληθεί σε ένα καθεστώς «αχμαλωσίας του κράτους» (state capture) η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ, τουτέστιν, είναι το δίκτυο παγκοσμίου εταιρικού ελέγχου που «λαδώνει» τους αξιοματούχους…ή/και τους απειλεί…μετέρχεται ένα σωρό απο βρωμικά παιχνίδια που χρησιμοποιεί για να ασκεί τον ελέγχό του.

Και είναι και το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού αυτού του οργανισμού που τιμωρεί αυτούς που καταγγέλλουν τέτοιου είδους δυσλειτουργίες. Υπάρχει και μια ομάδα που λέγεται η Διεύθυνση Θεσμικής Ακεραιότητας που δεν έχει πράγματι τίποτε να κάνει με «ακεραιότητα» αλλά λειτουργεί εις βάρος εκείνων που πράττουν το σωστό. Επίσης, υπάρχει η γραμματεία των θεσμικών οργάνων του Μπρέτον Γουντς δρούν ανεξέλεγκτες.

Υπάρχουν πολλά κακά που συμβαίνουν εκεί και το διοικητικό συμβούλιο θα πρέπει να διεκδικήσει τον έλεγχο εκεί και έχει προσπαθήσει να το κάνει αυτό στο παρελθόν.

Το 1998 υπήρξε μια επιτροπή που λεγόταν η επιτροπή Ντρισντέιλ και εγώ και αντιπροσώπευα τότε την ένωση του προσωπικού της εν λόγω επιτροπής. Και αυτό που κάναμε στην επιτροπή ήταν να εισαγάγουμε μερική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού ώστε να χαλιναγωγήσουμε λίγο την γραφειοκρατία εκεί. Φέραμ μετά έναν ειδικό συνεργάτη στην οργάνωση έναν άνδρα ονώματι Τζάνι Griese (Γκρίσι)…έκαστε μόνο δύπο χρόνια και μετά τον έδιωξαν. Και προτού να φύγει, μου είπε προσωπικά ότι αυτή η μεταρύθμιση δεν αποδίδει και αυτό οφείλεται στο καθεστώς αιχμαλωσίας του κράτους. Ο πρόεδρος της ΠΤ, Τζίμ Κεν, και η διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, είναι, στη πραγματικότητα,…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ αυτού του δικτύου του παγκόσμιου εταιρικού ελέγχου και έχουν απολυθεί οι αξιοματούχοι αυτοι απο το εκάστοτε ΔΣ!

Αλλά αυτοί οι αξιοματούχοι παραμένουν σε αυτόν τον αγώνα προσπαθώντας να ανακτήσουν τον έλεγχον πάνω σε αυτούς τους φορείς. Αλλά είμαι πεπεισμένη, λόγω του μοντέλου της μεταβάσεως της εξουσίας, ότι, θα επιτύχουμε τελικά. Και μετά θα ακολουθήσει μια παρατεταμένη και δύσκολη περίοδος «συγυρίσματος». Επιπλέον, αναγκάστηκαν οι αξιοματούχοι να συνιθήσουν τέτοιος είδους διαπλοκές.

~

ΕΡΩΤΗΣΗ 4 ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ:
26:19 – 29:26

ΚΥΡΙΑ ΧΙΟΥΝΤΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ 2010 ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ , Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΕΙΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΛΟΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;;;

Η απάντηση της Κάρεν:

[Επαναλαμβάνει την ερώτηση] … «ΚΥΡΙΑ ΧΙΟΥΝΤΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ 2010 ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ , Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΕΙΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΛΟΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;;»

Ναι, όπως έχω ξαναπει…οι θεσμοί αυτοί έχουν υποβληθεί σε ένα καθωστώς αιμαλωσίας του κράτους απο το δίκτυο του παγκόσμιο εταιρικό έλεγχο. Και δεν πρόκειται να συνεχιστεί αυτό. Είμαι ενήμερη για τις άσχημες συνθήκες που βιώνει ο κάθε Έλληνας στην Ελλάδα εδώ και χρόνια. Και θα είναι πρόσκληση σε μας προχωρώντας καθώς διεκδικούμε τον έλεγχουν πάνω σε αυτό το δίκτυο του παγκόσμιου εταιρικού έλεγχου για να βρούμε τρόπους με τους οποίους να αποζημιώσουμε τον κάθε λαό εκεί έξω…και αυτό θα εξαρτηθεί απο τη κάθε χώρα. Διότι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να δημιουργηθεί άλλο είδους γραφειοκρατίας μέσα στους κόλπους της ΠΤ και του ΔΝΤ.

Αυτό που θα γίνει με την νομισματική επαναφορά είναι ότι ο χρυσός, που θα χρησιμοποιείται για την μετατροπή των χαρτονομισμάτων, θα πάει αμέσως στο νομισματοκοπείο…θα υπάρχουν βέβαια μια σειρά απο ελέγχους προφανώς για να διασφαλισθεί ότι δεν θα χαθεί οποιοδήποτε μέρος του χρυσού…και μετά θα πάει ο χρυσός απευθίας στους λαούς…άρα, δεν θα πάει σε καμία γραφειοκρατία ή άλλη κυβέρνηση.

Τους λαούς αυτούς θα τους φέρνουμε σε επαφή με την επιτροπή ανάπτυξης και θα τους δοθεί ένα πιστοποιητικό γιατί, θα πρέπει πρώτα τα νομίσματα αυτά να αρχίσουν να εκδίδονται απο τις ίδιες τις κυβερνήσεις αυτών των λαών καθώς θα ασχοληθούμαστε με τα λογιστικά. Και θα είναι μια πολύ σκληρή δουλειά διότι είναι επίσης ο λογιστικός κλάδος που είναι σε συμπαιγνία με αυτό το διεφθαρμένο εταιρικό δίκτυο. Παίζει ρόλο σε αυτό και ο νομικός κλάδος καθώς και μια σειρά απο δημοσιογράφους, δυστυχώς.

Γι’αυτό το να συμμετέχω σε αυτήν τη συνέντευξη είναι μεγάλο προνόμιο για μένα διότι ήξερα ότι υπήρχαν δημοσιογράφοι εκεί έξω που θα έκαμναν σωστά τη δουλειά τους. Είναι η μεγάλη μου χαρά να σας κάνω αυτήν τη συνέντευξη. Ανυπομονούσα πάρα πολύ σε αυτό.

~

ΕΡΩΤΗΣΗ 4 ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ:
29:27 – 33:21

ΚΥΡΙΑ ΧΙΟΥΝΤΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ;;;

Η απάντηση της Κάρεν:

Αυτό που θα γίνει είναι ότι τα χρέη του κάθε έθνους θα αντισταθμισθούν έναντι των 2 τετράκις εκατομμυρίων σε ομόλογα που ΕΜΑΣ μας χρωστάει το δίκτυο του παγκόσμιου εταιρικού ελέγχου. Και θα τεμαχισθούν οι κεντρικές τράπεζες καθ’ αυτές, αλλά θα μας πάρει πολύ χρόνο αυτό διότι, σαν οικονομολόγος, ξέρεις ότι, αν απολύσεις με τη μια πολλούς υπαλλήλους, θα υπάρξουν και μετά συνέπειες πολλαπλασιαστικές, όπερ σημαίνει ότι οι μισθοί των ανθρώπων που χάνουν τις δουλειές τους, που θα δαπανώντο αλλιώς για άλλα είδη. Δηλαδή, για κάθε δουλειά που χάνεται υπάρχουν ταυτόχρονια κι άλλες δύο ή τρείς δουλειές που θα επηρεαστούν απο τέτοια εξέλιξη.

Αλλά το πιο σημαντικό μέρος της νομισματικής επαναφοράς έχει να κάνει με τα…τοπικά νομίσματα. Όλες οι τοπικές πόλεις και κωμοπόλεις θα εκδίδουν τα δικά τους τοπικά νομίσματα. Και όταν υπάρχουν τοπικά νομίσματα, οι τοπικές εταιρίες μετά, καθώς και οι ντόποιοι άνθρωποι που παρέχουν υπηρεσίες, θα είναι εις θέσιν να συναλλάσσονται μεταξύ τους με αυτά τα τοπικά νομίσματα. Αυτό δημιουργεί, σχεδόν εν μια νυκτί, κάτι περισσότερο απο πλήρη απασχόλη για πάρα πολλούς ανθρώπους.

Άρα, θα υπάρξει μια οικονομική ανάκαμψη στις περιπτώσεις κάθε έθνους καθώς δημιουργούν δουλειές αυτά τα τοπικά νομίσματα…και ο τρόπος με τον οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή η παγκόσμια νομισματική επαναφορά είναι ότι, κάθε χρόνο, καθώς αυξάνονται οι οικονομίες θα υπάρξει ένα αντίστοιχο ποσό πρόσθετου χρυσού που θα προορίζεται για αυτές τις οικονομίες. Έτσι, αυτό που θα γίνει τελικά είναι ότι, παρ’ όλο θα λαμβάνουν περισσότερα χρήματα οι μεγαλύτερες οικονομίες…από οικονομική άποψη θα παίρνουν απο το επίπεδο M1 που αντιστοιχεί στο μέγεθος ΑΕΠ…αλλά καθώς μεγαλώνουν οι οικονομίες θα πάρουν πρόσθετους πόρους οι ίδιες. Οι αναπτυσσόμενες χώρες και η Ελλάδα θα αποκτήσουν έναν ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης σε σύγκριση με τις μεγαλύτερες οικονομίες. Έτσι, συν τω χρόνω, θα ισιώσουν τα πράγματα.

Πιστεύω ότι μας περιμένο ένα ευήμερο και λαμπρό μέλλον…επίσης διότι μας έχει παρακρατήει πολλά πράγματα το δίκτυο του εταιρικού ελέγχου όπως καινούριες τεχνολογίες, τεχνολογίες ελεύθερης χρήσης ενέγειας…υπάρχουν και πολλά ανακαλύψεις για την υγεία. Άρα, θα υπάρξουν πολύ δυνατή οικονομική ανάπτυξη καθώς αναλαμβάνουν σιγά-σιγά τον έλεγχο πάνω σε αυτό το δίκτυο του εταιρικού ελέγχου και ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. Η πιθανότης ότι θα γίνει αυτό είναι πάνω απο 90 τοις 100 βάσει του προαναφερόμενου μοντέλου της μεταβάσεως της εξουσίας που μας ήθλε απο καλά στοιχεία του υπ. Αμύνης των ΗΠΑ.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι όλους!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr