Home Greek News Απόψε έγινε χαμός στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ Ο ΧΙΟΣ!

Απόψε έγινε χαμός στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ Ο ΧΙΟΣ!

by _
0 comment 233 views

Screen Shot 2016-05-22 at 4.53.53 PM

Αυτά που πρόκειται να διαβάστε τα είδαν παρα πολύς κόσμος στην αποψινή εκπομπή του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ…

Απόψε στις 22 Μαϊου του 2016 έγινε χαμός στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Αλλά οφείλεται στο γεγονός ότι έχει πάθει ΥΠΕΡΚΩΠΟΔΗ ο κ. Στέφανο Χίος, απ΄ό,τι φαίνεται, και γι ‘αυτό καταφέρθηκε εναντίον μου λέγοντας ότι είπα κάτι ΕΓΩ εναντίον της οικογένειας του μέσα απο ένα άρθρο του σάιτ μου GreekNewsOnDemand.com. Αυτά που είπε ο Χίος απέχουν ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ απο την πραγματικότητα.

Αυτό το θέμα αφορά όλα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος πριν ένα μήνα μέσα στη Βουλή για τη γυναίκα του Χίου λέγοντας ΔΗΜΟΣΙΑ ότι είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ!!! ΤΗ ΠΑΤΗΣΕ ΧΟΝΤΡΑ Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ και αυτό το επεσήμανα σε άρθρο μου μου τίτλο «ΧΙΟΣ-ΓΚΕΪΤ ΟΠΩΣ…PLAME–ΓΚΕΪΤ» (παστήστε εδώ) γράφοντας ΥΠΕΡ της συζύγου του Χίου και ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ τον Καμμένο για…ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΧΙΟΣ??? Μάλλον ΔΕΝ διάβασε όλο το άθρο μου λόγω κούρασης και το πήρε στραβά. ΜΑΛΛΟΝ. Αλλά ΕΠΡΕΠΕ να μου δώσει την ευκαιρεία να του ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ και ΔΕΝ μου την έδωσε!! ΚΑΚΩΣ!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΛΙΠ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΧΙΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=JKyrnBEhRoY

ΟΤΑΝ ΜΕ ΈΚΟΨΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΈΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΥΤΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΌΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ κ. ΧΊΟ…ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ…

ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΟΥ ΤΟΥ: «ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΕΞΗΣ…. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΤΕ?? ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ?? ΤΙΝΙ ΤΡΟΠΩ. ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ?? ΕΓΩ, ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ, ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ…»

Ειρήσθω εν παρόδω ότι το είχα στείλει το εν λόγω άρθρο μου στον ίδιο τον κ Χίο για να δει πόσο τον υποστήριξα εγώ στην διένεξη που έχει με τον Πάνο Καμμένο! Αν είχα τίποτε αν κρύψω απο αυτόν, ΓΙΑΤΙ τότε να του το έστελνα το άρθρο μου??? Αυτό δεν θα είχε νόημα. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

Screen Shot 2016-05-22 at 10.49.06 PM

Αλλά ΔΕΝ μένουμε εδώ…

…γιατί σήμερα, όλως τυχαίως, ΚΡΑΣΑΡΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΟΥ ακριβώς την ώρα που με κάλεσε ο τεχνικός του Χίου να βγω στον αέρα  με τον κ. Χίο!  Και ενώ ετοιμαζόμουν να βγω στον αέρα, μιλούσα με τον τεχνικό μου στο τηλέφωνο λέγοντάς του τι έγινε με το σάιτ ώστε να λάβει άμεση δράση για την αποκατάστασή του.  Με το που βγήκα ζωντανά στον αέρα, άρχισε ο Χίος να μου πετάει κατηγορίες για δυσφήμιση κατα του σοϊ του μέσα απο το προαναφερθέν άρθρο μου, κ.τλ.  ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ όμως, διότι αν διαβάσετε το άρθρο που έγραψα ήμουν 100 τοις 100 ΥΠΕΡ ΤΟΥ Κ. ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

ΆΡΑ???  ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛ’ ΑΥΤΑ???

Και κάτι τελευταίο.  Μόλις μίλησα πριν απο λίγο με τον τεχνικό μου και μου είπε ότι ήταν ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΑΚΕΡ που έκαναν επίθεση στο σάιτ μου και ότι προέρχονται απο ένα αφρικανικό νησί που λέγεται Seychelles που αποτελεί παράδεισο για τους….ΧΑΚΕΡ!  Επιπλέον, είπε ότι αυτοί οι χάκερ έχουν σχεδιάσει ένα λογισμικό ρομπότ που επιτίθεται σε σάιτ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΑ και ότι, μερικές φορές, αυτά τα ρομπότ γράφουν και…ΑΡΘΡΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΑ για καλούς ανθρώπους που καταγγέλλουν τις κυβερνητικές διαπλοκές, τα εγκλήματα των Σιωνιστών, και ούτε καθ’ εξής.  ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΧΙΟΣ, ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ: ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ…ΆΡΘΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, Κ.ΤΛ. Χμμμ….

Δεν λέω ότι ήταν πίσω απο αυτό ο κ Χίος…δηλαδή…ότι ήταν αυτός πίσω απο την κατάρευση του σάιτ μου και μετά μου έστησε «καρτέρι», για το οτιδήποτε, ώστε, ΕΜΕΝΑ, να με δυσφημίσει σε ζωντανή ελληνική τηλεόραση…αλλά δεν μπορώ παρά να βλέπω τις ομοιότητες μεταξύ των δύο περιστάσεων…ο Χίος μου μιλάει για ένα άρθρο ΑΥΠΑΡΚΤΟ και μετα απο το τέλος της εκπομπής, έρχεται ο τεχνικός μου να μου πει ότι ειδικοι χάκερ φτιάνουν ψεύτικα άρθρα για να δυσφημούν αθώους ανθρώπους–και δεν του είχα πει ακόμη για τις κατηγορίες του Χίου εναντίον μου!

ΚΑΛΕΙΣΘΕ Κ. ΧΙΕ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΙΗΝΗΣΩ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ…

ΕΓΩ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑ ΤΙΠΟΤΕ…ΒΓΗΚΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ, ΌΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΒΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ…ΝΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΪ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΛΘΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ???…ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΠΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ Κ. ΧΙΕ???  ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΥΝΟΪΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ???  ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΠΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!

ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ???  ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ…ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ…

Screen Shot 2016-05-22 at 5.42.04 PM

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ…ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΣΑΤΕ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΩ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΤΙΜΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!!!

-Κουντούρης Ιωάν.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr