Home Greek News Τα πρακτικά μυστικών συναντήσεων για την διοργάνωση των γενοκτονίων των Αρμενίων!

Τα πρακτικά μυστικών συναντήσεων για την διοργάνωση των γενοκτονίων των Αρμενίων!

by _
0 comment 115 views

Screen Shot 2016-05-19 at 6.33.29 AM

Screen Shot 2016-05-19 at 6.33.14 AM

ΦΙΛΗ Έχουσιν Γνώσιν Οι Φύλακες!

Το ακόλουθο απόσπασμα είναι απο το βιβλίο «MINUTES OF THE SECRET MEETINGS ORGANIZING THE TURKISH GENOCIDE OF THE ARMENIANS: What Turkish Sources Say On the Subject». Στα Ελληνικά: «ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ: Τι λένε τουρκικές πηγές επι του θέματος.» Αυτό το βιβλίο το έγραψε ένας HAIGAZ K. KAZARIAN που ήταν μέλος μιας επίσημης επιτροπής για την αναγνώριση των γενοκτονίων των Αρμενίων. Πατήστε εδώ για όλο το βιβλίο.

Το ακόλουθο απόσπασμα αυτού του βιβλίου λέει τα εξής που τα λέει ΟΛΑ:

«Σε μια προσπάθεια να καταστρέψουν όλα τα ίχνη των αποδεικτικών στοιχείων, η τουρκική κυβέρνηση τον Οκτώβριο του 1918 είχε αφαιρέσει προσεκτικά από τα αρχεία του όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία, τα πρακτικά των μυστικών συναντήσεων για τη διοργάνωση των σφαγών των Αρμενίων, καθώς και όλη τη αποδεικτική λογοτεχνία σχετικά με τις αρμενικές απελάσεις του 1915.»

Screen Shot 2016-05-19 at 6.35.59 AM

Πηγή: https://www.scribd.com/doc/305217195/ΦΙΛΗ-Έχουσιν-Γνώσιν-Οι-Φύλακες

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr