Home Greek News Nέα βόμβα Σόιμπλε και διανοητική καθυστέρηση | ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Nέα βόμβα Σόιμπλε και διανοητική καθυστέρηση | ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

by John Kountouris
0 comment 245 views

Screen Shot 2016-05-12 at 11.07.21 PM

Ο κ.Σόιμπλε είπε στους ηλίθιους της Στοάς των Μαζεράτι και Σαπέν που φεύγει (όπως είχαμε προάγει), “πρώτα θα κλείσει η αξιολόγηση και μετά θα μιλήσουμε για τοχρέος”. Εμείς είπαμε, ότι “βιωσιμότητα και μέτρα πάνε μαζί”. Σε αυτό συμφώνησε και το ΙMF λέγοντας τα ίδια (όχι επειδή μας “αγαπά” αλλά επειδή έτσι είναι επστημονικά σωστό, αυτό δεν θα το ακούσετε στις εκπομπές του Τράγκα με τα άσχετα οικονομολογικά Χιονάκια της Πλάκας, της Στοάς των Προύτσι, ο κ.Βάμβουκας εγκρίνεται αλλά να προσέχει).

Στην αρχή η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ των εφοπλιστών συμφώνησε με αυτό που λέγαμε αλλά μετά άλλαξε άποψη και κατέληξε στην άποψη Σόιμπλε. Αποτέλεσμα είναι να ακούμε τον κ. Σταθάκη, που σώθηκε ποινικά με νομοθέτημα, να μας μιλάει για επιτυχίες! Επι της ουσίας, απο τη στιγμή που η αξιολόγηση έκλεισε ή θα κλείσει, καμμία συζήτηση δεν έχει νόημα. Το χρέος με αυτοματισμό θα γίνεται βιώσιμο και για όσο αντέξετε!!! Ο κ.Σόιμπλε εφαρμόζει τη μέθοδο του στραγγαλισμού. Την ξέρουμε και αυτή. Απέναντί μας θα ήταν (και είναι αυτή τη στιγμή) ένα άκακο αρνάκι. Είναι τυχερός γιατί ο στρατός μας είναι μα_άκας, τεμπέλης, άχρηστος και άσχετoς. Κατά βάση όμως, κάνει αυτό που θέλουμε… οπότε… Όλοι για μας δουλεύουν.

Source: Nέα βόμβα Σόιμπλε και διανοητική καθυστέρηση | ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr