Home Greek News Η ξεχωριστή, ιδιωτική εταιρεία της EUROBANK στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!…

Η ξεχωριστή, ιδιωτική εταιρεία της EUROBANK στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!…

by _
0 comment 333 views

και…η ξεχωριστή εταιρεία της θυγατρικής της, ERB Hellas, στα νησιά…ΚΑΪΜΑΝ!!!…

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ

 

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, Ό,ΤΙ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ…ΠΟΛΛΑ!

 

This is…THE WORKING HOUR with…JOHN KOUNTOURIS!…

Screen Shot 2016-05-05 at 2.08.51 PM copy.png

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

Ομογενή Έλληνα της Αμερικής και αλλού στην ξενιτιά…αλλά και προς κάθε Έλληνα και στην Ελλάδα γενικότερα…

Διάβασε για να ξέρεις…αυτά ΔΕΝ πρόκειται να βρείς πουθενά αλλού…μόνο απο εμας και τις πηγές μας, τις οποίες ευχαριστούμε για την αφοσίωσἠ τους για την…ΑΛΛΗΘΕΙΑ…

Οι Έλληνες «πατριώτες» τραπεζίτες σου ζητούν να πάρεις τις αποταμιεύσεις σου στην ΕΛΛΑΔΑ όταν αυτοί βγάζουν τα δικά τους, για σιγουριά, στα The Cayman Islands (νησιά Καϊμάν)!

Μας έχουν για Αμερικανάκια…

Εμείς όμως εδώ στην Αμερική είμαστε όλοι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ωρέ, και θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όλους εσάς τους Τραπεζίτες και πολιτικούς κατσιαπλιάδες, κλέφτες και προδότες της πατρίδoς μας.

Καταστρέψατε την πατρίδα μας, τώρα την ξεπουλάτε, μαζί την προδίδετε και κάνετε μεγάλο αγώνα να αφανίσετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ για την κονόμα. Ε ΟΧΙ ΩΡΕ!…δεν θα σας περάσει. Μέχρι εδώ και μη παρέκει.

Όσον αφορά εις τα ακόλουθα έγγραφα, δεν θα επεισέλθωμεν εις λεπτομέρειες διότι δεν γνωρίζουμε ακόμα επακριβώς τον σκοπό των δραστηριοτήτων των νομικών προσώπων (εταιρειών) που διαβάζουμε παρακάτω της EUROBANK.

ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ…

εις όλον τον κόσμο, ειδικά στους Αμερικανούς και το IRS (Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων), The Cayman Islands Banking business (τα νησιά Καϊμάν) είναι για ξέπλυμα (money laundering) μαύρου χρήματος (“black money”).

Το μήνυμα που θέλω να περάσω εδώ στους ομογενείς στην Αμερική είναι ότι, ως γνωστόν, όλες οι Ελληνικές τράπεζες τους ψάχνουν για να τους πάρουν τις καταθέσεις στην Ελλάδα με διάφορα προγράμματα, ενώ την ίδια ώρα, και απ᾽ό,τι φαίνεται, τα δικά τους χρήματα τα…ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΛΛΟΥ! Εμ…μήπως αυτό που παρατηρούμε εδώ πρόκεται για…δύο μέτρα και δύο σταθμά απο πλευράς ορισμένων πολιτικάντηδων —που κάνουν τα στραβά μάτια σε όλ᾽αυτά- και μεγαλοτραπεζιτών στην Ελλάδα;;; Λέμε τώρα.

Λοιπόν, τα ακόλουθα έγγραφα αφορούν την EUROBANK και μια Ελληνική εταιρεία χρηματοδότησης με την επωνυμία «ERB Hellas» που τυχαίνει να είναι θυγατρική της ίδιας της EUROBANK.

Μίλησα σήμερα στο μεγάλο ραδιόφωνο της Ομογένειας Hellas FM απο τη Νέα Γιόρκη για αυτήν την μεγάλη αποκάλυψη του σάιτ ειδήσεών μας, των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ!  Δείτε το!

https://www.youtube.com/watch?v=_R34SU-osgE&feature=youtu.be

 

Τώρα…δείτε τα ακόλουθα άρθρα και τα συμπεράσματα είναι δικά σας…

~

Το πρώτο έγγραφο εδώ είναι απο το Υπουργείο Εξωτερικών της Κοινοπολιτείας του Πουέρτο Ρίκο.  Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κοινοπολιτείας του Πουέρτο Ρίκο ζητά από την Eurobank να συμμορφωθεί με τα πρότυπα του Γενικού Εταιρικού Δίκαιου του Πουέρτο Ρίκο.  Αυτό το έγγραφον συντάχθηκε στις 14 Φεβ. του 2014.

Screen Shot 2016-05-07 at 3.44.36 PM.png

Πάμε τώρα στο δεύτερο έγγραφο…

Εδώ έχουμε ένα έγγραφο που περιέχει μια δήλωση του υπ. Εξωτερικών της Κοινοπολιτείας του Πουέρτο Ρίκο δηλώνοντας ότι η εταιρική οντότητα της Eurobank είχε ακυρωθεί από τις 16 Απρίλ. του 2014.  Άρα, τι έγινε μετά με αυτήν την εταιρεία της EUROBANK;;;

Screen Shot 2016-05-07 at 3.46.25 PM.png

Αλλά ΔΕΝ μένουμε εδώ.  Πάμε τώρα στο τρίτο…

Αφορά ένα πιστοποιητικόν συγχωνεύσεως που αφορά την συγχώνευσιν της τραπέζης «BANCO FINANCIERO DE PUERTO RICO» με την «EUROBANK» που έγινε στις 12 Δεκ. του 2002.  

Screen Shot 2016-05-07 at 3.48.16 PM.png

ΤΩΡΑ….πάμε στο τέταρτο…

Δε μου λέτε παιδιά…ΤΙ ΕΙΝ᾽ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ;;;…αυτό που βλέπουμε παρακάτω.  Λέει ότι αφορά ένα «Πιστοποιητικόν Συστάσεως περι Αλλαγής Επωνυμίας» και ότι μια εταιρεία που ονομάζεται EFG Hellas αλλάζει το όνομά της σε ERB Hellas.  Αυτό έγινε στις 4 Οκτ. του 2012 στα νησιά…ΚΑΪΜΑΝ!!!  Εγώ δεν μπορώ να βρώ πουθενά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας αυτής, αλλά σύμφωνα με το γνωστό σάιτ Bloomberg (πατήστε εδώ) διαβάζουμε ότι: 

«Η ERB Hellas PLC λειτουργεί ως εταιρεία χρηματοδότησης. Αυξάνει τα χρέη με την έκδοση μεσοπρόθεσμων γραμματίων, που αγοράζουν θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές, καθώς και εμπορικούς τίτλους.  Η εταιρεία ήταν παλαιότερα γνωστή ως EFG Hellas PLC και άλλαξε το όνομά της σε ERB Hellas PLC, τον Οκτώβριο του 2012. Η ERB Hellas PLC ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Η ERB Hellas PLC λειτουργεί ως θυγατρική της Eurobank Ergasias Α.Ε

Screen Shot 2016-05-07 at 3.49.48 PM.png

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της τράπεζας EUROBANK, διαβάζουμε τα εξής και προσέξτε τις χώρας στις οποίες λέει ότι δραστηριοποιείτε η ίδια:

«Ο όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε οκτώ χώρες, σύνολο ενεργητικού €73,6 δισ. και ανθρώπινο δυναμικό 16.319 εργαζόμενους.
Με συνολικό δίκτυο άνω των 960 σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Όμιλος παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

»Στην Ελλάδα, η Eurobank είναι ένας από τους τέσσερεις πυλώνες του τραπεζικού συστήματος. Με δύο διακριτά δίκτυα λιανικής, το Δίκτυο Eurobank και το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, κέντρα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, εξειδικευμένο δίκτυο private banking και βραβευμένα ηλεκτρονικά δίκτυα, η φιλοσοφία της Eurobank εστιάζει στην υψηλή εξυπηρέτηση, την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

«Ο Όμιλος επίσης διατηρεί στρατηγική θέση στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία, διακρίνεται στον τομέα διαχείρισης περιουσίας στην Κύπρο, το Λουξεμβούργο και το Λονδίνο, ενώ έχει παρουσία στην Ουκρανία.»

Λοιπόν, διαβάστε πουθενά εκεί το όνομα του…Πουέρτο Ρίκο;;;  ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ….ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ!!!  

Άρα, τι μπορούμε να συμπεράνουμε εδώ;;;  Είναι σαφές ότι η Eurobank έχει συστάσει μια ξεχωριστή εταιρεία στο Πουέρτο Ρίκο ενώ η θυγατρική της, η ERB Hellas, στα νησιά Καϊμαν…ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ!!! 

ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!  Η EUROBANK, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 220 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ, ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΣΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΪΜΑΝ!!!

-Κουντούρης Ιωάννης, Δημοσιογράφος/Συγγραφεῦς

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr