Home ΜΗΠΩΣ θέλει να μας πει κάτι για τη Χρυσή Αυγή ο κ. Κως. Πλεύρης;…

ΜΗΠΩΣ θέλει να μας πει κάτι για τη Χρυσή Αυγή ο κ. Κως. Πλεύρης;…

by _
0 comment 99 views

…για τις ΔΗΘΕΝ «σχέσεις» Χρυσής Αυγής και…CIA;;;…

Screen Shot 2016-04-30 at 9.14.34 PM.png

Οφείλω να σας πω ότι…

-Πρώτον: ΔΕΝ έχω διαβάσει το νέο βιβλίο του κ. Κως. Πλεύρη όπου αναφέρεται σε «εθνιστικές οργανώσεις» στην Ελλάδα που παίρουν δήθεν τις διαταγές τους απο την Αμερική και τη CIA, κτ.λ.

-Δεύτερον:  Το ακόλουθο ιστολόγιο του οποίου παραθέτω το άρθρο για αυτό το θέμα, λέει ότι ένα ολόκληρο ρεπορτάζ για το ίδιο θέμα δημοσιεύθηκε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών».  Δεν το ξέρω διότι μένω Λος Άντζελες.  Οπότε, όποιος μπορεί να μου στείλει μια επιβεβαίωση για αυτό, θα το εκτιμούσα παρα πολύ.

-Τρίτον: Νομίζω κάνοντας αυτό, θα βρεί το μπελά του ο κ. Πλεύρης.  Εμείς απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ, προσωπικά, δεν πιστεύουμε σε τέτοια πράγματα διότι σύμφωνα με τις πηγές μας απο βαθείς κύκλους τόσο της Ελληνικἠς κυβερνήσεως, όσο και της Ελληνικής αστυνομίας, στρατού (και όχι μόνο), αυτά που ισχυρίζονται για σχέσεις Χρυσής Αυγής και CIA είναι…ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο άρθρο…

~

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ο Πλεύρης Αποκαλύπτει Ποια Ξένη Μυστική Υπηρεσία Ελέγχει Την Χρυσή Αυγή

Mια απρόσμενη αποκάλυψη-ομολογία περιλαμβάνει στο καινούργιο του βιβλίο ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Οτι δηλαδή οι σύγχρονες ακροδεξιές και φασιστικές οργανώσεις ελέγχονται και χρηματοδοτούνται από τη CIA, η οποία προσεγγίζει και στρατολογεί τους επίδοξους αρχηγούς!

Το επίμαχο απόσπασμα έχει ως εξής: «Η CIA δεν δημιουργεί ή ελέγχει μόνον αναρχικάς-αριστεράς οργανώσεις, αλλά και ακροδεξιάς ή φασιστικάς κινήσεις, όπου πάντοτε βάζει αρχηγούς δικούς της ανθρώπους». Ας σημειωθεί ότι η τελευταία φράση είναι υπογραμμισμένη με μαύρα γράμματα στο βιβλίο. Και ο Πλεύρης συνεχίζει: «Τόσον εις την άκρα δεξιάν, όσον και εις την άκρα αριστεράν η CIA ελέγχει οργανώσεις, τας οποίας χρησιμοποιεί, όταν την συμφέρει, όπου την συμφέρει κι όπως την συμφέρει» (σ. 218).

Και για όποιον δεν κατάλαβε, ο Πλεύρης γίνεται ακόμα πιο παραστατικός: «Νομίζω ότι θα ήτο χρήσιμον, διά να γίνω κατανοητός, να σας περιγράψω το εξής. Ολοι με γνωρίζουν, από τα βιβλία, τας ομιλίας μου, εις την τηλεόρασιν και τους πολιτικούς αγώνας μου εις τον εθνικιστικόν χώρο, που είμαι καθιερωμένος. Ερχεται λοιπόν η CIA και μου λέει: “Πλεύρη πάρε αυτά τα χρήματα και κάνε μία εθνικιστική κίνησιν”. Εγώ εξαγοράζομαι και ενοικιάζω γραφεία, εκδίδω έντυπα και παρασύρω τους εθνικιστάς να ενταχθούν εις την οργάνωσιν που ίδρυσα αλλά ουσιαστικώς ελέγχει η CIA».

Οι σχέσεις του

Στοιχεία για τον ισχυρισμό του ο παλαίμαχος εθνικοσοσιαλιστής φυσικά δεν προσκομίζει. Αναφέρει όμως με νόημα -όπως κάνει και σε άλλα αυτοβιογραφικά του πονήματα- τις στενές σχέσεις του με τον υπεύθυνο Ασφαλείας του δικτατορικού καθεστώτος Ιωάννη Λαδά. Ως διευθυντής του γραφείου του Λαδά, ο Πλεύρης παραδέχεται συναντήσεις με στελέχη της CIA για την τύχη των αντιστασιακών που συλλαμβάνονταν από τις υπηρεσίες της χούντας.

Ο Πλεύρης δεν κατονομάζει την οργάνωση του «εθνικιστικού χώρου» ή τον «αρχηγό» που έχει καταστεί όργανο της CIA. Δεδομένου όμως ότι η μόνη αξιοπρόσεκτη παρόμοια οργάνωση είναι η Χρυσή Αυγή και ο μόνος αρχηγός που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια είναι ο ισόβιος αρχηγός της, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αναγκαστικά η σκέψη του αναγνώστη οδηγείται σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Πηγή: http://kwloxaneio.gr/ομολογια-ο-πλεύρης-αποκαλύπτει-ποια-ξ/#

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr