Home ΕΚΤΑΚΤΟ! «ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ»;;;

ΕΚΤΑΚΤΟ! «ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ»;;;

by John Kountouris
0 comment 236 views

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΓΗ: «ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΑΓΔΑΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»!!!!

Screen Shot 2016-04-29 at 11.06.31 AM.png

Το ακόλουθο άρθρον είναι του ιστολογίου indobserver.blogspot.gr.  

Αυτά που γράφει εδώ δεν πρέπει να μας εκπλήσσουν, διότι γράφω εγώ για αυτό το θέμα εδώ και δέκα μήνες και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχει κάτι τέτοιο στα σκαριά για όλους μας η Ελληνική κυβέρνησις! 

Διαβάστε το άρθρο μου «Μπορούν να μας πάρουν τα λεφτά ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ!» διότι εκεί μας παρέχω πολλά συγκλονιστικά στοιχεία για του λόγου το αληθές!  Λίνκ: 

https://greeknewsondemand.com/2016/04/26/μπορούν-να-μας-πάρουν-τα-λεφτά-ουτωσ-ή-2/

~

Γράφει ο κ. Γεράσιμος Βραχιολίδης…

«Η πληροφορία μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη. Αν επιβεβαιωθεί θα μιλάμε για την μεγάλη αρπαγή των καταθέσεων των πολιτών!  Οι τράπεζες είναι κλειστές λόγω αργιών, ωστόσο πληροφορία η οποία… μας έρχεται μέσα από τον χώρο των τραπεζών, λέει (επαναλαμβάνουμε κρατούμε τις επιφυλάξεις μας) ότι οι τράπεζες δεν πρόκειται να ανοίξουν την Τετάρτη. Πάμε για μια επανάληψη του περσινού σκηνικού, όταν επί 3 εβδομάδες οι τράπεζες είχαν βάλει λουκέτο. Με μια σημαντική διαφορά: πέρσι το κούρεμα των καταθέσεων είχε αποφευχθεί την τελευταία στιγμή, τώρα δεν πρόκειται να γίνει το ίδιο και θα υπάρξει ραγδαίο κούρεμα! Πέρσι συζητείτο (από δημοσίευμα ξένης εφημερίδος) κούρεμα από τα 8.000 ευρώ και πάνω, φέτος, με εγκλωβισμένους πλέον όλους τους καταθέτες, μπορεί να πάμε για κούρεμα όλων των καταθέσεων, από το πρώτο ευρώ! Με τους Τσίπρα-Καμμένο στην εξουσία όλα να τα περιμένει κανείς. Είναι οι απόλυτοι καταστροφείς!»

Δείτε επίσης:

https://www.youtube.com/watch?v=wfOnk7uf61Q

TΩΡΑ…ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛ. ΤΟΥ 2016!….

ΚΟΥΡΕΜΑ ΩΣ 15% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!

Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2016/04/30/κουρεμα-ωσ-15-σε-ολεσ-τισ-καταθεσεισ/

Πρέπει όμως να σας εξηγήσω ΠΩΣ προτίθεται να το κάνει αυτό η κυβέρνηση…ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!…

https://www.facebook.com/NBCNews/videos/1326246264062067/?pnref=story

Πηγή: http://indobserver.blogspot.gr/2016/04/blog-post_828.html

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr