Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Ιδού το έγγραφο του ΥΠΕΞ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Ιδού το έγγραφο του ΥΠΕΞ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!

by John Kountouris
0 comment 272 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Ιδού το έγγραφο του ΥΠΕΞ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΙΣ!

Απο το 1977 αναγνωρίζουν τη «μακεδονική γλώσσα» τα ΗΕ και η….ΕΛΛΑΔΑ! [ΕΓΓΡΑΦΑ]

~~~

-απο το σάιτ xryshaygh.com

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση.

Αρχικά, απάντησε σε βουλευτή του “συνταγματικού τόξου”, ο οποίος δήλωσε ότι: “η δημοκρατία έχει την μεγαλοψυχία να δίνει λόγο στους αρνητές της”, επισημαίνοντας ότι την Χρυσή Αυγή την έβαλαν στην Βουλή 400.000 Έλληνες και Ελληνίδες. Μέσα στην Βουλή υπάρχουν 2 κόμματα: το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και η Χρυσή Αυγή.

Στην διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ συμφωνήθηκε η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Γι΄ αυτόν τον λόγο και ο υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς απέστειλε επιστολή ζητώντας να μάθει τις απόψεις των κομμάτων επί συγκεκριμένων ονομάτων.

Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! Το όνομα Μακεδονία ανήκει στην Ελληνική Ιστορία.

Η κατάσταση με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση έχει ξεφύγει. Την Τετάρτη στο Αγαθονήσι των 100 κατοίκων αποβιβάστηκαν 900 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες!

Με τα πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ βλάφτηκε ο ελληνικός λαός 170 δισ. ευρω και με το PSI 210 δισ. ευρώ. Δεν θα αναζητηθούν ευθύνες; Το θέμα του χρέους δεν είναι μόνο ελληνικό. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν κάνει πια λόγο για λογιστικό έλεγχο του παράνομου και επαχθούς χρέους, μια πάγια απαίτηση της Χρυσής Αυγής.

Στην καπιταλιστική αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ ξημέρωσαν με τον Μαρξ και τον Στάλιν και νυχτώσανε με το ΔΝΤ!

Με το παρόν Μνημονιακό πολυνομοσχέδιο καταστρέφεται η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, ενώ προχωρούν με γοργούς ρυθμούς το ξεπούλημα και οι ιδιωτικοποιήσεις. Η Χώρα βαδίζει προς μια νέα αποτυχία. Ήδη υπάρχουν 80 δισ. ευρω ανεξόφλητα χρέη προς το δημόσιο, πώς θα εισπραχθούν οι νέοι δυσβάσταχτοι φόροι;

Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής θα κρατήσουν ψηλά την σημαία της Εθνικής Αντίστασης, βροντοφωνάζοντας ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους!
Ιδού το αποκαλυπτικό έγγραφο:

eggrafo-esep-4
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-n.-g.-michaloliakou-idou-to-eggrafo-tou-upej-gia-to-jepoulhma-th#ixzz47DvXqEZc

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr